Sziasztok!
A Kismama címlapján a kiscsajnak teljesen olyan zöld szeme van, mint nekem!!! Annyira bírnám, ha az én babám is ezt örökölné!!!LÉgyszi, légyszi,légyszi!
Chello
Nem is tudtam, hogy lombikbabád lesz!Ez annyira fantasztikus dolog, örülök, hogy sikerült nektek!
Vali
Gratula a Picikhez!Egy kicsit meglepő, amit írtál, mert nálunk is gyakori az ikerterhesség, sőt a Pocipapáéknál is, de én elhittem kapásból, hogy csak egy van! Akkor Neked most eleged lesz, de dupla öröm babáid lesznek!
Erika
Nekem is mellfeszüléssel kezdődött, viszont az első teszt negatív lett, mert túl hamar csináltam. A második már kimutatta. Medi-Lab-bal csináltam, az elméletileg 5 napos terhességet kijelez, de csak a beágyazódás után. Majd szorítok!
Babanyúl
Tökjó Neked, hogy ebben a zimában a jó melegben fürcsiztél!Bükk frankó hely, tényleg tiszta. Én most Sárvárra szeretnék elmenni, szeretem az ottani élményfürdőt,csak nem tudom, hogy akkor most lehet-e.
Szöszi
Merre vagy, mi van Veled? Én is bőgős vagyok, most ez van!
Bori
Sikerült kikeverednem a gabalyból, egy időre. Anya meglepett egy határidőnaplóval, mert ma a védőnő a kezembe nyomta a listát, hogy mi minden lesz és én csendben elkezdtem elmetélni a csuklómat...
Na, jó, nem is. Csak valahogy alkalmatlan vagyok időpontok megjegyzésére.Unokaöcsid nagyon édes!
Puszi Mindenkinek, Kinga 8+6