Sziasztok!
Mi már itthon is vagyunk!
Attila már szombaton késő este megérkezett, persze minket nem talált itt.
Föl se hívott, hogy hol vagyunk
, csak másnap délben már a vonatról, hogy jön le Kulcsra. Jót tett neki, hogy kicsit elgondolkodott (legalábbis úgy tűnik). Este otthagytuk a gyerekeket pár órára Anyuméknál, és elmentünk Dunaújvárosba kicsit beszélgetni.
Éééééééééééééééés! Kaptam egy gyűrűt!
Attila hétfőn reggel jött haza dolgozni, mi még maradtunk volna szerdáig, csak sikerült összevesznem a mostohapapámmal (sérelmezte, hogy egy nap alatt harmadszor említem, hogy a Keve főétkezése nem édesség, ne kínálja neki amint leülünk az asztalhoz), így este hazajöttünk.
Melitta!
Otthon vagytok már? Majd ha lesz egy kis időd, írj, meg hozzál képeket is
(tudom, hogy nem szereted, de én olyan kíváncsi vagyok Szofira) Hosszú ó-s verzión én meglepődtem, de azt hittem, megirigyeltétek tőlünk a Nyelvtudományi Intézettel folytatott küzdelmet!
Zazin úgy meghatódtam, hogy ajándékott vitt a kistesójának! Nálunk Déva hozott Kevének.
Livi!
Most Apa csak egy hétre ment el, vagy akkor kezdődik a bölcsi?
Szegény Tünci!
Tünci hánykor kel, hogy tudsz lustizni?
Mamacka!
Nagyon szépek vagytok! Viharról én is csináltam képeket, nálunk a Duna túlpartja nézett hasonlóan ki.
Apa talált már új munkát? A mostani helyén semmi változás?
Vali!
Jó pihizést nektek! Drukk, hogy javuljon az idő, itt még elég vacak.
Angi!
Örülök, hogy Lidi szája rendbejött!
Mikor indultok nyaralni?
Ildi!
Gyere, mesélj! Kivel hárman? És miért? Milyen volt?
Eszter!
Én írok.
Augusztusban kezdesz? Hanna bölcsijében akkor már nem lesz szünet? Azért az vacak, hogy így a fél nyarad mégis munkával telik majd.
Mi volt anyósékkal? Én is elmentem volna otthonról.
Eszti!
Örülök, hogy jó volt a Balcsizás! Képeket csináltatok? Benyó most teljesen jól van?
Era!
Kicsi lánykád szépen fejlődik!
Cakkos szájáért meg teljesen oda vagyok!
Anita!
Fejkörfogatot befolyásolni? Nálunk egy másik apával lehetne.
Szerintem ez genetika. Azért az a fontosabb, mert azzal töri az utat, meg a többi testrésze könnyebben nyomódik össze. Ezért van az, hogy a fej megszületése után a testecske már általában kicsúszik. Nekem is mondta a doki, hogy jó lenne, ha nem lenne 4 kg fölött, de a szülőszobán csináltak UH-ot, mérték is, nekem nem mondtak semmit, gondolom, nem akartak megijeszteni
, aztán ment minden szépen tovább, fel sem merült, hogy azért legyen műtét, mert nagy a baba.
Hegszétválással szerintem se foglalkozz, tényleg nagyon ritka. Olyan is van ám, hogy méhrepedés (az ugyanaz, csak nem műtött méhen történik), arról szinte senki nem is tud. Ezek szerint ez nem csak a VBAC-kor fordulhat elő. Nekem az egész vajúdás alatt egyszer jutott csak eszembe a hegszétválás. Gondoltam, hogy figyelni kéne rá, hogy fáj-e, de aztán rájöttem, hogy azt nem kell külön figyelni, azt érezném
, és már tovább is léptem.
Igen, el kell fogadni, hogy a műtét is benne van a pakliban. Nekem Dévával azért is maradt jó élmény az egész, mert előtte/közben végigjártam egy utat, felkészültem, és most még ha akartam volna se tudtam volna magamat hibáztatni, mert előre is, és ott is mindent megtettem.
(Azért az nem esett túl jól, hogy Anyum mindenkinek olyan sms-t küldött, hogy "megszületett a császár-nő")
Boti miért született császárral? Ő mekkora volt? Feje? Írhatsz privit is, hogy ne offoljunk itt, ez úgyis másik topik témája, csak én oda mostanában nem akarok írni.