Heló!
Nyuszitappancs!! Üdv!! És nagy gratula a bébihez!!!
Pindimano! Alakulgattok szépen!!
Ami jó jel szerintem, hogy nem túl nagy a baba súlya, és a feje sem, tehát akár farosan is megszülheted. Vagy progis császár?? Nem emlékszem, volt e erről szó.
Az én tippem szerint még 10 napotok van
Bár, ha már így rövidülget a méhnyakad,.....hát....nemtom. Minden esetre kitartás!!!!!
Noel nagyon szép név Aida!
Timi! Örülök, hogy minden oké, de elég genyák, hogy nem mondták, hogy csak papírpótlásról van szó..........
Annus!
Mi sem magunk miatt jöttünk haza, engem nem zavart annyira az idő, persze bosszantott, de tegnap meg ma meg elég jó napos az idő. Csak a fiúk nem tudtak mit csinálni, egy darabig elvoltak a kertben, de ahogy elkezdett zuhogni, fel kellett jönniük. A teraszra 7 lépcső visz föl, ami le van járólapozva, hát az úgy csúszott sarasan, vizesen, mint a veszedelem.
Norbi nem lépcsőzik még biztonságosan, néha meghűlt bennem a vér, ahogy kőrözött a karjaival, hogy nehogy dobjon egy hátast.
Mert ugye úgy el tud tűnni, és persze mindig a lépcsőzést akarta gyakorolni. Szóval az idegeimnek, és Norbi testi épségének jobb így.
De holnap, ha marad a jó idő, akkor elveimmel ellenkezve kimegyünk strandra. Van tök jó gyerekmedence, két csúszda is vezet bele, a közepében gomba-vízsugár, meg ilyenek. Kíváncsi vagyok, remélem nem lesznek hétköznap sokan.
További szép napot, nyugis terhességet, sikeres beágyazódást, jó babázást, satöbbit.