Sziasztok, én is bölcsibe adtam a nagyobbik babámat 2 éves kora után, és igen: igényelte a gyerektársaságot. A kicsit most szeptembertöl akarom vinni, mert a nagy is csak 2 honapot járt, (mert nekem is annyi ideig ratott az utazgatás, hogy nem érte meg a picivel kisérgetni a nagyot, vagy külön hivnom kellett egy nagyszülöt, hogy vigyázzon rá, amig a másikért megyek.)
A másik topikban én is csalodtam, de érdekel a véleményetek, irjunk inkább itt.
A nagynál bevált a bölcsi, bár itthon nagyon rosszalkodni kezdett, folyton probálgatta, hol is vannak a határok... A kicsi nem tudom, hogyan fog beszokni, mert nagyon anyás, még szopik is.
Én tényleg jo bölcsit találtam - ugy tünik - bár van néhány furcsa dolog, a gyerekkel nagyon kedvesek és ö is szeretett odajárni pár hét után.
Ilon
U.i.:Igaz, eredetileg én is arrol álmodtam, hogy szuper anya leszek, de kiderült, hogy nem az én stilusom, hogy örökké azon törjem a fejem, mit is fözzek a családnak. Ugy érzem, én ebbe "beleörülnék". Nálunk sincsenek lelkes nagyik, és azt hiszem, nem erröl volt szo... azaz nem tudk ugy takaritani, hogy hol az egyik löki fel a felmosovödröt, hol a másik pakolja le közben csendben a könyvespolcot.
És azt is gondolom, hogy ez szellemi elfoglaltságot nem ad, és hiányzik a tanulás.
Egyszoval inkább a bölcsi heti 3 napban, mint egy diliházba juttatott anyuka...