Sziasztok!
Panndi: Zsófi egyszerűen gyönyörű!!! Örülök, hogy mindketten jól viseltétek a különlétet
Babett: Boti a kiterülős képen
:D Tök jó a közös képetek is!! Tényleg nem babás már
Kutyfül: Virágcserép, jaj
Még jó, hogy nem a fejére esett. Vivi meg egyszer Nikihez esett be anyóséknál az utazókiságyba
Vicces volt, de ha belegondolok, hogy a fejére is eshetett volna......
Eperke: Megtaláltátok a bútorosokat?
Ildi: Vivi elmúlt 1 éves, talán 13-14 hós lehetett, amikor megpróbáltuk a tehéntejet (bio a Sparból). Az első néhány alkalommal úgy tűnt, hogy fájt tőle a hasa egy kicsit, de ez tisztán, pohárból volt, nem főzve. Mivel nem rajongott érte, így egy rövid ideig nem adtunk neki, majd újra próbáltuk és már jóízűen megitta, és nem lett semmi baja tőle. Főzelékekhez adva nem fájt a hasa. Én soha nem higítottam vízzel.
Köszi lányok a mozgásfejlődéssel kapcsolatos nyugtatásokat!!! Kedden a védőnő ajánlotta, hogy nézessük meg szakemberrel, bár ő nem tartja gondnak, max. kihagyja a kúszást, mászást. Én viszont egyrészt nem szeretném, ha kihagyná őket, másrészt meg parázom a strepto miatt, nehogy ilyen téren okozzon gondot, bár nem tudom, hogy lehet-e köze ehhez (szerintem nem, de azért mégis izgulok). Szóval holnap elvisszük a Gekkoba egy állapotfelmérésre. Szerintem csak annyi lesz, hogy megmutatnak egy-két dolgot, amivel rávezethetjük őt a kúszásra, mászásra, legalábbis bízom benne, hogy csak ennyi lesz. Most sem ott van, ahova pár perce letettem
, szóval vándorol, de nem jó módszerrel.
Vivikém nagy Miki egér mániás lett
Kapott egy 54 db-os Miki egeres puzzle-t egy-két hete, gyakorlatilag egyedül kirakja már
Mondjuk van, hogy kirak két nagyobb részt, és azokat én illesztem össze, de igazából ő babrálgat vele
Már 13 hósan kapott két db 12 db-os puzzlet, amiket nemegész 15 hósan már ki tudott rakni. Vagyis az összeillesztéssel még gondok voltak, de tudta, hogy melyik elem hova való
Én egy kicsit magam alatt vagyok
Apukám kórházban van hétfő óta és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy gondoltuk, gondolták. Meg kedden volt egy szomorú évforduló is, szóval kicsit nyomott vagyok