Sziasztok!
Most van egy kis időm. Bár Mendi még talpon van..
A buli fantasztikus volt! Jól éreztük magunkat! Nagyon jó helyen voltunk. Tetszettek a játékok, nekem is
. Mendi imádta a golyókkal teli medencét! Összevissza rohangáltunk a háromszintes dühöngőben. Voltak rajta csúszdák is. Mendi majdnem leesett az egyikről. Egy fél pillanaton múlt a dolog..Milyen jó anyuka vagyok, mi?
A mikulás nem nagyon érdekelte Mendit. Minden gyerek bújt anyukához, megijedtek kicsit a télapótól, Mendi meg lazán odasétált, ránézett, és továbbment
. Az ajándékáért is odament elvette, és elszaladt vele. Nagyon édes volt
. Hamar eltelt az idő..
A vonatot jól bjrta. Már megszokta, mert anyuékhoz is vonattal megyünk bár az csak 25-30km, ez meg 73. De jó volt. Odafele segített egy srác, Ati haverja, összefutottunk. Ő ment dolgozni, így volt beszélgetőpartnerem is. Visszafele meg Atival jöttünk, így is könnyű volt. Este a lány úgy bealudt mint a pinty!
Egyébként Banyóciék voltak a legjobbak! Ha olyasmit mond, hogy úszógumija van, meg stb, akkor ne higyjetek neki, mert én semmi ilyesmit nem láttam rajta!! Tök vagányak, és szépek és csinosak, jól öltözködnek, és még kedvesek is!
Linda!
Esernyőkocsival mentünk. Odafele szét volt hajtva, mert a jány bealudt. De lefele már könnyű volt.
Márti!
Jó hogy itt vagy
.
Majd jövőre már jobban fogja élvezni
. Én pont azon lepődtem meg, hogy Mendit nem érdekelte a csomagolás, pedig kicsinek /mintha most olyan nagy lenne
/ szinte csak a neylonzacsikkal lehetett lekötni..
Timi hányszor eszik szilárdat, meg mást ?
Süti!
Igen én is kerestem. Köszi, ha egyszer eljutunk, megnézem. meddig akciós?
Nekem legközelebb a kecskeméti esik, de mivel nincs autónk, nehéz ügy így is.
. A tescoban néztem, ott 8000-re jön ki egyben. De ha beleszámolom az utiköltséget, akkor lehet, hogy ugyanott vagyok, nem?
Lányok!
Ha tudtok valakit, akinek kellene egy Brevi Volaria fürdetőállvány, kérlek ajánljatok már be.. plííííííííz
Betti