Kislány: én okosat sajnos nem tudok írni, mert nekem repesztettek, de laikus véleményem szerint nem az jött belőled, mert az akkor folyamatosan folyna, nem?
Hogy vagytok? Ha az UH többszörösen kimutatta, hogy kislány, akkor kislány, a fiúknak már teljesen látszódna a micsodájuk.
Íme egy UH felvétel és nézzétek meg a két lába közét, tuti fiú.
A rózsaszín ruhákkal fiú esetén azt kell tenni, hogy berakjátok hypoba.
Máris lesz egy batikolt, halvány színű és valamilyen színű ruci, bár azt tuti nem lehet a gyerekre adni... Amúgy meg kicsi korban állítólag mindegy a ruha színe. Az ilyen okos tanácsaim inkább tartsam meg magamnak, mi?
Fiú esetén ki tudlak segíteni titeket fiú ruhával.
Kati: visszatérve egy régebbi leveledre amiben írtad, hogy úgy veszed észre, hogy a fiúk többen vannak mostanában... hát nem tudom, én nem így veszem észre. 2007. elején 6 ágyas szobában voltam, egyedül Koppány volt fiú, mindenki más lány.
Bottyánba nem találkoztam olyan kismamával (a rendelőn kívül) akinek fia lett volna és a rendelőben is több lányt láttam, mint fiút, úgyhogy szerintem a lányok vannak többen.
Bolha: sikerült a lekvár? Mi is csináltunk valamelyik nap, nagyon finom lett. Sőt, életem első kovi ubiját is megcsináltam kb. 1-1,5 hete, nagyon finom lett!!!! Bár állítólag a lekvárt és a kovi ubit is nehéz elrontani, hát én ezzel nem így vagyok és örülök, hogy sikerült.
Andi: én azt hittem, hogy állandóra dolgozol már... sikerült a vizsga? Vagy rosszul emlékszem, nem most voltál?
Lassan elköszönök, mert készülődök. Reggelizünk, aztán zuhi, stb... és megyek a postára, közértbe, hajfestéket venni és fodrászhoz, majd haza felé beugrok a pékségbe és örülök, hogy haza érek, aztán itthon mosok ,takarítok és még főzni is kéne, bár utóbbit lehet mára kihagyom. Olyan álmos vagyok. Koppánykámnak jön mind a 4 szemfoga, de a jobb alsó nagyon be van duzzadva és fehér és mégsem akar kibújni.
Már napok (kb. 2 hete) szenved, alig alszunk éjszaka aztán hajnalban meg kipattannak a szemei, úgyhogy nagyon fáradt vagyok!!!
Szép napot mindenkinek, lányok kitartás, max. egy hét és karjaitokban lesznek a pici babák.