Sziasztok!
Mi még a szüleimnél, de úgy döntöttem, hogy holnap hazamegyünk, bár Keve nagyon jól érzi magát.
Angi!
Herpeszt nagyon sajnálom!
Enni azért tud Lidi?
Elvileg működik a helyben szálláskeresés, de gyerekkel én se vállalnám be.
Lidi is nagyon ügyes a bilizéssel!
Apának nem tudom, hogy hiányzunk-e, mivel mielőtt elment, mondtam neki, hogy ne telefonáljon, csak ha olyan baja van, amiről tudnom kell, és akkor is csak sms-t küldjön.
Gyöngyi!
Ti mikor mentek, és hova? Mi van Lili útlevelével?
Örülök, hogy javulgat!
Évi!
Persze, hogy drukkolunk! Azért még az UH felvételt a vonalzódon megcsodáltuk Attilával mielőtt elment.
Lyly!
Mit mondtak a dokik, mi van Bencével?
Sajnálom, hogy ilyen a családotok, de a lényeg, hogy TI boldogok vagytok! Előre kell nézni! Anyukád azóta nem is jelentkezett? És Apukád mit szólt mindehhez?
Bencét babysitterre nem hagynátok a szülés idejére? Előtte 2-3 alkalommal találkozhatnának, hogy megismerkedjenek.
Eszter!
Nem baj, hogy nem írt a barátnőd, köszi! Felhívom majd a Tavirózsa Panziót (ez az egyetlen, ami legalább panzió), kifaggatom őket, ha megfelel, megyünk oda, ha nem, akkor máshova. Valamit csak találok, ahol elleszünk!
Attilának mondtam, hogy én eddig baromi elnéző voltam (ami igaz is), de ennek vége, mert ő nem
élt a lehetőségeivel, amiket én biztosítottam neki a gyerekek mellett is, hanem
visszaélt. Meg még azt, hogy ne telefonáljon, mert nem fogom fölvenni, arról meg ne is álmodozzon, hogy a Kevével fog csevegni telefonon, mert nem hagyom, hogy összezavarja. Tavaly naponta kétszer telefonált, már első este sírt, hogy mennyire hiányzunk neki. Ezt is felhoztam, hogy ez jobban belegondolva mekkora pofátlanság volt, hogy ő elmegy nyaralni, engem itthagy terhesen egy 15 hónapossal, és még én pátyolgassam az ő lelkét is! Nagyjából ennyi volt, a reakció pedig: MEGSÉRTŐDÖTT!!!!!!!!!!!!
Férfi.
Gratula a melóhoz! Mikor kezdesz?
Cory!
Ahaaaaaaaaaa!
És mikor mentek legközelebb valamerre? Én már nagyon várom Melitta kislányát!
Milyen volt a nyaralás? Képeket csináltatok?
Nyitott egy új játszóház a közelünkben, mi már kétszer voltunk. Van óvónéni is, bent lehet hagyni a gyerekeket, és kimenni a büfébe (vagy a konditerembe, amihez tartozik).
www.varazsmano.hu
Nancsi!
Alex most akkor hova fog járni? Kismama újság is szereti az ilyesmit, nekik is küldhetnél egy e-mailt!
Melitta!
Örülök, hogy a hétvégét még sikerült bent töltenie a leányzónak! Hogy vagy? Ugye nem vagy elkenődve? Melyik volt a legvégső számított időpont? Mindennel kész vagy már a baba fogadására, meg a kórházba vonulásra? Zazi kivel lesz addig?
Nagyon ügyi Zazi a kerekezéssel, a szövege meg továbbra is haláli, bár elhiszem, hogy rosszul esett!
Tényleg viccesek lehettek!
Apának továbbra is gyógyulást!
Edit!
Pénteken éjjel ment Attila, csak előtte egy hétig próbák voltak esténként, így a gyerekek nem találkoztak vele. Nappal dolgozott, este próba. Vasárnap hajnalban jön haza, mi pedig vasárnap délután megyünk el.
Mikor mentek Balatonozni?
Mamacka!
Áron egyedül úszik??????
Nálunk ez nem működne, Keve nem megy egyedül a vízbe (én se engedném), Déva meg kizárólag ölben szeret lenni.
Jó színetek lehet!