Új privát üzeneted érkezett!

Sannah, azt nem tudom.Még azt sem, a hisztero mikor lesz.Ha megjön a mensim, akkor kell hívnom a dokimat.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Angel, tök jó, hogy semmi gáz a bromótól (sőt, :wink: ) Még mindig semmi... :?
Baba!Hiszterót nekem a 13. Cn.-on csinálta (-csak hogy nagyjából be tudd lőni az időpontot)

Puszedli!Írtam pü-t.
Till!Neked is!Szomszédok vagyunk, :D mi az "M" betűs utcában lakunk Jó utat!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Sannah! Nekem sem volt soha gondom az altatással (5-ből egyszer sem), szóval ez egyénfüggő. Cső (drain) csak akkor van, ha csináltak is valamit, de az se vészes szerintem, macerás vele mozogni, én mindig attól féltem, hogy szétesik (mint a porszívócső, úgy van összedugva). Van egy oldal, ahol elég részletesen le vannak írva dolgok, de inkább optimista szempontból, ha szeretnéd / érdekel, akkor megírom Neked.

Hanna! Ugye akkor ez múlt idő? :)

Kép

Sziasztok lányok!!!

Baba!!
Miért kell histerot csinálni?? :roll:

Monic??
Neked mikor lesz uh???

Hanna!!!
:D :D
beu9

Beu,

jövő kedden azaz 15-én lesz az első uh, már nagyon-nagyon várom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Mó: megköszönném!!!!!

Hanna drága ezek szerint már nincs :lol: :lol: :lol: :lol: Jej, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

Babika: értem, hajjaj laptetőn vagy :lol: :lol: :lol:
Akkor lehet, hogy még az idén???????
Vendég

Sannah, kicsit kiszíneztük a lapar sztorit. A puszta tények:
mélyaltatás után a legtöbb ember rosszul van, ez általában hányinger. Természetesen egyéntől függ. Ha a lapar alatt csak kukucskálnak az optikai szállal, akkor nincs cső. Ha valami mást is találnak pl. összenövéseket, hegesedéseket és ezeket megpróbálják feloldani, akkor a műtét után ideiglenesen betesznek egy műanyag csövet, hogy a genny és a vér távozni tudjon rajta. De ezt másnap kiveszik, csak egy napot kell kibírni vele. Fájdalmas, de rövid ideig tart. Igazából csak akkor fáj, ha mozogsz vele. Amint kivették egy szempillantás alatt, mintha elvágták volna a fájdalmat. Nem akartunk megijeszteni. :oops:

skrisz72

Sannah! http://www.freeweb.hu/endo/tapasztalat.html, a műtét címszónál. (az oldal endometriózisosoknak készült, de a lapar az lapar)

Krisz, én úgy tudom, hogy hasból cső (drain) pusztán összenövések oldása miatt nincs (legutóbb nekem összenövéseket oldottak, de cső nem volt), inkább, ha cisztától szabadítanak meg és annak tartalma kerül a hasüregbe, ezt vezeti ki a cső.

Remélem, Leo jó híreket kapott :)

Kép

Beu, meg akarja nézni dokibácsi, hogy van-e a méh belsejében valami, ami meggátolja a babucikáim bentmaradását.

Leo?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Beuuu,
++++++++++++++++++++

Sannah,
szegény, látom sikerült jól megijedned :? Pedig nem annyira borzalmas, viszont most már tényleg aktuális. És látod, van példa rá a topicon, hogy túl lehet élni! :)
Szurok hozzá!

Bogyó okés, eddig inkább csak jót tett! :)

Krisz,
Nénik már csak tudják, és van is ebben igazuk! :wink: Nagy baj, ha nem gyűlik a sárga! :wink:
Hát ja, kb egy hétig, de sztem a "sárga" zacskós kevésbé volt kellemetlen, mint a 2 "piros" zacskós! Szerencsére azokat hamarabb kihúzták.
Elég macerás volt (a fájdalom mellett) még a három csövet meg zacskót rendezgetni éjszaka, na meg sétálgatni se volt valami tuti a reklámszatyorral :roll:
Azt már csak szerencsétlen poénnak teszem hozzá, hogy két nappal műtét után megjött a vérzésem is, és - bugyi nélkül ugye - még egy tena ladyt is a lábam közé kellett szorítani... :shock:

Krisz, Mó,
a szívódrén ("piros" zacskós), akkor van, ha bármi trutyit vagy vért el kell tüntetni a hasüregből. Nem az összenövés miatt.

Mó, Leo,
+++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!

Nagy drukk mindenkinek!

Sannah! Sajna, nem ezt mondtam. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
Olvastalak...ej-ej...csúnya hányás :?

Angel!
Huhh, ez azért kemény lehetett :shock:

Bella!
Válasz ment! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

monic, beu: drukk+++++

lányok: a lapar beszámolóktól én is beparáztam, hisz nekem is be van ígérve, ha idén nem leszek babás.

mó, leo: drukk++++

viktu: mikor lesz a beülti?

kati
katica30

Sziasztok!

Katica, ne félj a lapartól!-bááár, bagoly mondja....nekem is lesz, ha most nem sikerül...
Jajj, a legjobbat nem is mondtam: Cn.1 :D
18.-án UH., a beülti július vége, 30.-a körül...Neked?

Mó!Leo!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

viktu: majd jövőhét csütörtökön megyek a dokimhoz, akkor beszéljük meg, hogy lesz-e ebben a hónapban beülti, vagy csak augusztusban.
drukk neked+++++

kati
katica30

Hú Viktu, akkor nagyon nagy drukk neked is!!! :lol:

Angel, te szegény! Nem lehetett semmi! :roll:

skrisz72

Viktu,
:lol: ennek most örülünk utoljára! :wink:
A múltkor is a fagyisból indult el valami, ugye? A júli 30 jó nap, a szülinapom! :wink:

Katica,
az enyém nem laparos sztori, az ne ijesszen! :wink:
És hátha nem is fog kelleni!

Krisz,
nem semmi volt! De szerencsére már csak kellemetlen emlék! Csak ha már a csövek kerültek szóba, gondoltam megosztom az élményeimet én is! :wink:
Apró utolsó kis adalék: az utolsó csőkihúzás után még kb egy hónap önkatéterezés 3óránként! :roll:
angel37

Viktu: :D És innentől megy az extradrukk Leányzó! :wink: (prividet meg várom)

Mó, Leo, Monic és Beukám: ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólam: beszéltem a dokimmal, szeptember-októberben lombik(már pár hónapja beírt előre a drága). :roll:
Jajjjjjjjjdebevagyokmármostfosvatőleeee!!!!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli,
addig nem is lesz már inszem? :oops:
Nelégybefosvatőle, majd együtt szépen! :wink:
angel37

Lányok, akkor most páran készülünk lombikra. De jó, majd tudjuk tartani egymásban a pozitív hozzáállást. :) Nekem is szeptember, inkább október körül lesz, már ha lesz kiskatonánk. Jövő héten remélem kiderül. Meg még lesz egy hisztero biztosan, de nem akarom ismételni magam. Csak elfelejtem mit melyik topikban írtam már. :) Párom azt mondja mindig ne izguljak, de én már kicsit aggódom kifutunk valamivel az időből. Bár akkor sincs semmi, ha késik kicsit az ügy, csak ne több hómapot.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Puszedli,

ne izgulj, így, hogy túl vagyok rajta elmondhatom, hogy nem sokkal bonyolultabb dolog mint az inszem. És a lényeg, hogy ez sikerülni fog neked :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Angel, Katerina, Monic: köszönöm. (még lombikig tuti lesznek parás írásaim, előre is bocs :oops: )

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli,

fel vagyunk rá készülve, tudjuk min mész keresztül :wink:
A lombik után pedig következnek a kismamis-parás írások :wink:
Na, erre viszont még nem vagyok felkészülve, mert én is ebben a stádiumban vagyok, és nemsokára te is csatlakozni fogsz :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Köszönöm a megnyugtatást őszig még van időm aggódni. :wink:

Puszedli: nyugika, nem olyan rémes dolog! Szerintem abszolut nem fájdalmas és kellemetlen oldala sincs!

Skrisz, Mó, Angel: köszi.

Angel: micsoda :shock: :shock: ez nem semmi!

Hunci: köszi, a privát dokim már tavaly szerette volna,
Vendég

Kati!Közben visszaolvastam, és láttam, hogy már írtad.Mitől függ?

Angel!Igen, eddig az volt a "legsikeresebb"..remélem szerencsét hoz a szülinapod :wink: (az első is júl 30.-án volt, vicces, hogy megint erre a napra esik,Pet szerint jel, na jó, szerinte minden az :P Az apró kis adalék-banyek :shock:

Puszi! :D Írtam.Hajrá szeptember-október!Semmi pánik, ha beparázol, megnyugtatunk :)

viktu

Sziasztok,

Holnap megyek delben UH-ra, akkor tudom meg, hogy mikor lesz a punkcio - eddig minden OK :-)

Koszi a drukkokat, mindenkinek szoritok, nem jon valaki holnap?
leo50

Leo, akkor holnap drukkolunk!!!

Puszedli, jó hogy már te is erősíted az őszi csapatot. Együtt izgulhatunk. :lol: Nekem október-november. :lol:

Katerina, hajrá kiskatonák!!!!!++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!

Beu,
+++++++++++++++

Viktu,
hajrá fagyis! :wink:
Tavaly meg tavalyelőtt nálam is szinte úgyanúgy jött ki az augusztusi beülti!

Leo,
UH-hoz ++++++++

Mó,
+++++++++++

Puszedli,
ennyi inszem után sztem nincs sok paráznivalód! Kicsit több szuri, és a punkció ami újdonság lesz, de minden rendben fog menni! :wink:

Sannah,
most egy picit próbálj ne aggódni semmin! :wink:
Nem mentek nyaralni?

Lois,
Pizsike hogy viseli magát? :)
angel37

Viktu, Leo+++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Úgy tűnik mindenki nagyon dolgozik, vagy egyszerűen annyira fáradtak vagytok, mint én. Mindjárt leesek a székről.

Az előzőekhez csak annyit, szerintem se izguljatok első lombikosok. Bár azt nem tudom inszemnél milyen a kezelés, de bízzatok abban, hogy a lombikkal tutibb a pozitív eredmény. Mondom én a három után, de akkor is. :wink:

Babaimádó! Nekem is azért lesz a hisztero, mint neked, ( meg gondolom sokunknak)

Katica! A lapartól én is be...-tam rendesen. Ha doki bácsim nem mondja hogy kell akkor én nem erőltetem. Most elhatároztam, hogy igenis nincs bajom, amiért egyáltalán kellene. ( Ha csak ezen múlna, igaz?)

Mindenkinek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és szép hétvégét!

Kép
katerina

Katerina, bocs, de nem értem a nekem szóló hsz-od. :oops: Én tudom, de Beu kérdezte, hogy miért kell....

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó!
Semmi különösre nem gondoltam, csak úgy megerősítésként írtam, hogy nekem is ua. mondta a doktor bácsi, azaz a hisztero azért kell, hogy megnézze, nincs-e valami baj a méhben, ami gátolja a kis embriók megtapadását.

Kép
katerina

Sziasztok!

Leo! Mi volt UH-n?

Puszedli! Még én is mazsola vagyok lombikilag, de ez rövidesen megváltozik, úgyhogy majd beállok a biztatók sorába :lol: A szurik nem vészesek egyáltalán (nincs inszemes összehasonlítási alapom)

Lányok, köszi a drukkokat, nekem holnap UH, várhatóan kedden punkció (bár lehet, hogy holnap azt mondja a dokibá, hogy inkább hétfőn, a legutóbbi UH-n ez még nem volt egyértelmű).

Kép

Leo!Mó!Tüszinövelő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vasárnapig nem leszek(Fürcsi-pancsi, Balaton)

Jó hétvégét, Lányok! :D

viktu

Sziasztok !

Gyors infó! MTHFR homozigóta vagyok :( Azóta már beszéltem LOIS Dr nénivel ,megtudtam Leónak is ez van :( :( Már csak reménykedni tudok a genetikámmal minden rendben lesz .Éjszaka dolgoztam ,kificamodott a bokám is ,nem vagyok toppon :evil: :evil:

Mindenkinek Üdv Dalmi :P
dalmácia

Sziasztok!

Angel: idén nem, csak hosszú hétvégékre. Nincs semmi gondod a bogyótól? Nem aggódom, most, hogy a Jakupcsek Gabi 45 évesen 15 év várakozás után lett kismami....., hát addig még bőven van időm....... :wink: persze én nem akarok addig várni, aztszeretném ha 1-2 éven belül beköszönne a gólya hozzánk.

Dalmi: ez mit jelent? Bokád azonnal gyógyuljon meg!!!!!!!

Viktu, Mó, Leo: ++++++++++++++++++++++++

Babika: neked laparod nem lesz vagy nem kér a dokid?
Vendég

Hanna drága, nagyon drukkolok nektek továbbra is, nagyon erős babika lesz Zsebike. :lol: :lol: Mikor lesz uh vagy valamilyen vizsgálat???
Vendég

Sannah!
Nem tudom :oops: leiden előszűrésen voltam ,ez lett az eredmény .Üdv Dalmi
dalmácia

Sziasztok,
Dalmi, szerintem ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Mintha anno Leo azt mondta volna, hogy ez annyit jelent, hogy van eltérés a normáltól, de nem kell kezelni vagy heparint adni, mint pl. Fanni és Coca esetében (bár lehet, hogy rosszul emlékszem). Majd jön valaki okosabb és megmondja neked. Hematológushoz mész az eredménnyel?
allegrobarbaro

Dalmi, bokagyógyító puszi!! :wink: Homozigóta ügyben hülye vagyok, nem tudok semmi bátorítót írni.

Mó, tüszőnövelő drukkok elindultak!!! Hajrá hétfő-kedd. :lol:

Viktu, Leo, ++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah, Babi sziasztok!

Bubi hova tűnt?

skrisz72

Sziasztok!

Dalmi! Bokádnak mielőbbi gyógyulást! Homozigóta ügyben én sem vagyok szakértő :shock:

Katica! Jól emlékszem, hogy Ti hétfőn mentek andrológushoz? Drukkok elindultak az M5-ösön, idefelé jövet szedjétek össze mind :)

Viktu, Leo: hajrá :)

Rólam: kedden fél 11-kor punkció (addig éhgyomor, jajjj) Kontaktlencse maradhat, vagy szemüveget vigyek?

Kép

Skrisz :lol: :lol:

Mó: amikor én voltam akkor voltak lányok szemüvegben, de a kontaklencséről nem tudok nyilatkozni.

Dalmi: pont erre szerettem volna rákérdezni, hogy most ekkor ez mit jelent, hogyan tovább? Spec dokihoz kell menned vagy majd a Kaális doik fog küldeni valakihez?
Vendég

Mó: amit linkeltél nekem nem jön be :cry: azt írja nincs ilyen oldal
Vendég

Sziasztok!

Dalmi - jól emlékszel, én is MTHFR homozigóta vagyok, nekem felírták a kis molekilasulyú heparint, most 0.4-est szúrok. Azt mondták, h azért, mert ez a génmutáció+lombikos hormonok+terhesség 3 olyan tényező már, ami együttesen annyira emeli a trombózisveszélyt (eetleg vetélés lehet miatta), hogy indokolt a heparin. Amúgy meg kell szedni +folsavat meg B vitamint. Ha akarsz kérdezni még, priviben megírom az elérhetőségemet.

Viktu, Mó - hajrá, drukkolok!

Nekem van egy csomó tüszőm ;-), hétfőn délelőtt lesz a punkció :-)
leo50

Leo,

drukkolok nagyon hétfőre!++++++++++++++++++++++++++++++++++

,

neked pedig keddre!++++++++++++++++++++++++++
Szerintem szemüvegben menj ne kontaktlencsében, nehogy az altatásnál gond legyen belőle vagy a műtét után amikor pakolnak a műtőasztalról a hordágyra aztán meg az ágyadra.
De nem értek a témához, ez a magánvéleményem :roll:
Ja és druszám, meglátod, hogy követni fogod a példámat és az első lombik sikerülni fog, ahogy nekem is :wink:

Kép}
monic80

Sannah! Azért, mert a link utáni vesszőt is belevette a bnet a linkbe. Szóval: http://www.freeweb.hu/endo/tapasztalat.html

Lányok: (elírtam az előbb, azt írtam, hogy "lányom", lehet, hogy ez jó jel? :) ) köszönöm a drukkokat és a kontaktlencsés tanácsokat, elviszem a szemüvegem :)

Leo, hajrá, járj előttem jó példával :wink:

Kép

Sziasztok!

Beu,
++++++++++++++++

Dalmi,
:? :(
ez a leiden előszűrésből derült ki?
Látom, Leo azóta ellátott infókkal!
Bokád is tudja, mikor kell kimennie :roll: Jobbulást!

Sannah,
A több hosszú hétvége is valami! :)
Tökjól elvagyok a bogyóval! Remélem használ is!
Hú, hát nem szeretnék még 10 évig lombikolni, azt hiszem az már sok volna... :roll: 1-2 évvel még kiegyeznék én is! :wink:

Mó,
drukk keddre!
Nekem 2x is volt, olyan, hogy 1-re kellett menni leszívásra, a fél 11 nem is olyan vészes! :wink:

Leo,
drukkok holnapra! +++++++++++

Viktu,
jó fürdőzést! :)
angel37

Mó: szombattól keddig éhgyomi? Ilyen sokáig? Ez így megy? :shock: (a kontaktlencséről ha megtudod, mi a "szabály", kérlek írd majd meg, én is érintett vok) És ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah: én meg tudtam nyitni.

Leo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én Balcsin voltam és roppantul élveztem!!!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Leo, drukk hétfőre!

Mó, drukk keddre!

Puszedli, valamit félreértettél szerintem az éhgyomorral kapcsolatban. :lol: Hétfőn este 6-tól ajánlatos már csak szénsavmentes ásványvizet inni. Reggeltől pedig tilos bármi. :lol: Ne izgulj, nem kell koplalni több napon át... :lol: :lol:

skrisz72

:) Puszedli :) Szóval igen, hétfőn még könnyű vacsi mehet, éjfélig folyadék, onnantól semmi :) Csak én a vas szedése miatt ráálltam már a normális reggelire, no dehát ez legyen a legnagyobb bajom :)
Balcsi miatt sárgulok kicsit, nekem marad a Római part, esetleg elugrom egy barátnőmhöz doppingolni (= babázni a 2,5 hónapos kisfiával)
Kontaktlencse kapcsán holnap felhívom még az intézetet.

Kép

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?