Sziasztok!
Képzeljétek, elkezdtem írni, visszalapoztam... eltünt az iromány...
Olyan rég írtam, elfelejtettem fórumozni
Remélem, nem haragszotok az eltünésért.
Nem nagyon tudtam vissza olvasni, így nem tudom, hogy mi a beszélgetés fonala. Viszont a képeket megnéztem. Minden gyermek gyönyörű!
Csúcs, hogy milyen nagyok!
Repül az idő...
Örülök, hogy mindenki jól van!
Kánikulát (látom téma- miért is?
)mi viszonylag jól bírjuk. Csatlakozom azon megállapításhoz, hogy a gyerekeket nem zavarja annyira a hőség, mint minket felnőtteket.
Visszaemlékezve, gyerekként engem sem izgatott a hőmérséklet...
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én emlékeim szerint nem volt ilyen forró a nyár..., valahogy nem égetett ennyire a nap... Szörnyű, hogy parázni kell, annyira káros a szervezetre a napsütés...
Nálunk is szobafogság van, ha itthon vannak a srácok. Érdekes módon viszont az oviban egész nap kinnt vannak. Egyedül a déli melegben tartanak egy kis csendes pihenőt a csoportban.
Beni elballagott.
Még a héten járhat oviba, aztán ő már csak szeptemberben kezd a suliban. Dávid még elvileg július 31-ig mehet, utána lesz takarítási szünet. Majd még meglátom, viszem e, vagy itthon marad ő is... No meg ugye a fiatalúr véleménye is számít.
Gabi, mennyibe kerül kb. az iskolakezdés? Könyvek, füzetek, felszerelés stb... Mit érdemes és mit nem megvenni? Ha van kedved, időd szívesen meghallgatnám (olvasnám) a tapasztalataidat iskola témában.
Nasivin spray: Képzeld, mi egyszer használtunk már és tényleg sokkal jobb, mint a csepp, erre másodszorra kérem a gyógyszertárban (egy másikban) azt mondták, olyan nem is létezik.
Mondtam, hogy de, mert használtuk már...
Dina!
Tudom, hogy nem az én véleményem számít elsősorban, de szerintem nagyon csinos vagy! A férjem unokanővére ilyen testalkatú, mint Te és annyira aranyos, mosolygós, jó kedélyű tündéri csaj, hogy csak na. Szóval, nem a kilók számítanak...
Mindenesetre a fogyókúrához sok sikert kívánok!
Ildi!
A vizsgákhoz és a munkahelyhez gratulálok!
A részletes beszámolóval még tartozol...
Még biztos akartam mást is, de most nem jut az eszembe.
Vigyázzatok magatokra és a gyerkőkre!
Sziasztok!
Timi