Új privát üzeneted érkezett!

Barackhíradó: Rossz hírem van, hétfőn jön a barack. :(
Remélem, akkor tényleg jön.... :? :? :? :?

Tündi: Praktikerben nincs sátor?

na ennyi, ébren vaN ÉS BÖMBÖL mert verné a klaviatúrát....
jaimee1

Jaimee: Ferrari.... (új autó...) :lol:

Szájpenész: én is kentem egyszer egy nap ecsetelővel, mert a doki néni azt mondta, hogy a szájban pangó tej miatt is lehet.

Nóri: Bocsi, de olyan jót röhögtem a Lilcsis, asztalról gellertkapós történeten...

Kép

Kép
szolkata

Kata: Oké, de ami nincs, azt kezelni?? Koppkoppkopp, nem volt soha még szájpenészünk.

Jaaaaaa, Ferrari? Csodálkoztam, Nóri, mit akarsz a kocsival. :lol: :lol: :lol: Hát ha itt lenne, nem lenne hasfájásom....de most ne is legyen Piri, félidőnél járok. Sztem éppenséggel petét érlelek ilyen "látványosan".
jaimee1

Jaimee: nem tom, csak akkor mondta doki néni, én csináltam, oszt nem volt. De szerintem ez csak a pici babákra vonatkozik... olyan óriásbébire, mint Réka már nem szerintem :lol: Ja, és én soha nem kentem olajjal B.-t. Csak fürdés előtt a gyógyszertári fürdető krémmel átmaszíroztam mindenhol a bőrét, azt lemosogattam és kész.

Kép

Kép
szolkata

Megszületett az unokatesómék kislánya, Szilvia, 1, 45 kg és 39 cm! Egyelőre úgy néz ki, rendben van, sírt teli szájjal, rúgkapált, vitték az inkubátorba!

Évi és
Kép
csongianya

Erika,hétfőn is jó lesz a bari.Így legalább nyugodt leszek a hétvégén :)
Már én sem kenegetm Lucát,de nekünk is kellett olajozni fürdés előtt! :)
Praktikerbe nem jutottunk el :?

Évi,gratulálok az unokatsódéknak.Erre az időre pont jó súllyal született.Drukkolunk,hogy minden rendben legyen vele/velük!!De biztosan minden okés lesz!

Menek vasalok,meg pakolok holnapra!

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Évi!

Hétfőn itt volt szolnokon az unokatestvéred? mert akkor találkoztam vele!

képzeljétek én hétfőn három szülést is vezetem tök egyedül olyan jó volt! de viszont a 13 műszakból 9 be be vagyok osztva nstbe!!! sajnos s mikor megkérdeztem a főnövért azért mert talpra esett vagyok s nem húzom a számat még igy se!

hát mondtam neki hogy pedig nem örülök neki de nem tudok neki mit csinálni!

Voltam ma kontrolon a térdemmel!
Azt mondta a doki hogy folyadék már nincs benne, tömörebb a térdkalács felett de azt is mondta hogy idő kell ahhoz hogy lelapadjon! ( mert hogy ugye sokáig is húztam azt hogy orvoshooz menjek!) három hónap múlva még vissza kell mennem mert ahhoz hogy csak panasz esetén kellene vissza mennem ahhoz komplikáltabb volt az esetem :oops:

hú most hirtelen ennyi!

sajnos rosszalkodik a netem ezért nem tudok mindig jönni bocsika!

puszi

Kép
kbernadett

jah és Tundi nekünk is van ilyen babánk!

és borzasztó mikor nevet!!!!

nálunk is elem nélkül van:-)

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Gyors bekukk, betegeknek jobbulást!

Megvan az új kutyánk, holnap megyünk érte Pestre az állatrovoshoz :lol: A csajok nagyon izgatottak miatta.

Kép

Sikerült letöltenem a képeket a fényképezőről majd teszek fel, de holnap Pest, szombaton Nyíregyházára megyünk az állatkertbe, vasárnap pedig pihi, vagyis kutyázás :)

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Mi ez a punnyadás? :shock:

Kata! Örülök neki, hogy legalább csaltam egy kis mosolyt az orcádra :wink: :lol: Jobban vagy már a tegnapi nap után? Vagy tegnapelőtt kígyóztál? :roll:

Barack nekem is jó, hogy hétfőn jön...anyum vendége hozott tököt, uborkát, répát, zellert, karalábét, vödör- és szatyorszám, úgyhogy még ma fejeztük be hárman a feldolgozását....kész vagyok én is.

Igaz, most megen kaptam varrnivalókat :roll: ...direkte szóltam, hogy júliusban bölcsiszünet, tán annyira nem lenne jó, de azért még sürgős meló is akad benne :? Mindegy, inkább így, mint sehogy.
Ha nincsen semmi, akkor meg azért sír a szám :lol:

Évi! Nem lesz ott semmi gond! Kislányok amúgyis szívósabbak. Anyum kolléganője 26 hétre szült, de szerencsére soha semmi baj nem volt a lánnyal. Még a tanulás terén sem (Tündi, ez valami kutatás eredménye, vagy mi? :shock: ), főiskolát végzett, jó úton halad afelé, hogy itt a szolnoki nyudíjfolyósítón belül valami nagyfőnök legyen. De erről persze még korai beszélni.

Én a mai napig nem tudom, mire való az olajjal kenegetés? :oops:
Sőt, én a kiírt gyógyszertári hintőport is úgy kidobtam, hogy csak porzott :evil: Iszonyúan kiszárította Lilcsi bőrét. Meg a köldökét is, mert 2x is vérzett neki, nehezen gyógyult meg.
Szájpenészt csak akkor kell ecsetelni, ha van. Az meg kiderül úgyis az elején...Kata, te sem vitted akkor túlzásba :lol:

Ja, Tündi! Aranka soha nem mondott ilyet, hogy ír majd ide! Az valaki más lehetett....

Jaimee-Kata: 0-1. Mármint autó ügyben. :lol:

Megyek, elteszem a leányzót...

Ma vettem neki kacsa formájú úszógumit. Twetszik neki :wink: Ült a földön, rajta a kacsa és gyurmázott :lol:
Tegnap meg az ajándékba kapott gyerekollójával aludt el :lol: . Ne rémüldözzetek, ez a vastag, műanyag, tarka, tompavégű valami.

Na, tényleg menek....
valaki írjon, mert még jövök ma!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Nem sokan írogatunk :(

Betti, úgy tudom, vasárnap mentek be, hétfőn kezdett szivárogni a magzatvíz, és hétfőn délután vitték Debrecenbe. Szilvia az anyuka keresztneve is....

Örülök, hogy jobban van a térded, kitartás! És irigyellek a szülésekért, nagyon nagy élmény lehet!

Nóri, azta, hogy Te milyen házias vagy! Nekem az ilyen "betevéseket" anyukám csinálja!

És mikor próbálja ki Lilcsi az úszógumit!

Ja, erről jut eszembe! Szombaton vasutas nap lesz a MÁV strandon! A gyerekmedence és a gyógyvíz fel lesz töltve. Lesznek programok, gyerekeknek, felnőtteknek, 15-kor Bikini koncert. Mi kaptunk jegyet kajára is, de egyébként nem kell belépő!
Szal mi megyünk, csatlakozik még valaki?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Én most csak seg.munkás voltam :lol: ! De így is elég volt....

A Mávos bulin komolyan elgondolkodtam...aztán elvetettem. Ha már mennék, úgy mennék, hogy én is ússzak. Azt meg se gyerekmedencében, se gyógyvízben nem lehet :? .
De ha mennénk is, csak 4-5 után.
Meg szerintem lesznek millióan, nem? :roll:
Te most szabin vagy, vagy nem? Mert 1 napot melóztál... :roll:

Majd Kerekdombra meg/vagy Tőserdőre szeretnék menni.

Betti! Gyógyulgassál, mert még sokáig fog kelleni a lábad :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Szilvi babának sok sok anyatejcsit kívánok és nagyon jó egészséget! Nőjjön nagyra!

Évi: Mitől repedt meg a burok? Valami fertőzés? Ez volt a rémálmom a 30. hétig (meg tovább is.... :oops: :oops: )

Szombatra full tele vagyunk programmal, sőt vasárnap is.

Mi is csak hordjuk a befőtteket, savanyúságokat a nagyiktől. :oops: :oops: :oops:

Nóri: Nekem egyik ismim fürcsi után fültisztítóval törölt szárazra minden hajlatot a kisfián. Jó hurkás baba volt, sokáig tartott. Réka leordította volna a hajam. :shock: :lol: :lol: Hintőport mi sem használtunk, csak a köldökre azt a spec. cuccot.

Te mint blogom olvasója, már fejből is tudhatnád, mikor van pirim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most már visszatért a normális kerékvágásba.

Aszta, mi mindent elteszel télire, ügyes vagy!

Betti: Ó, 9x NST? :( Hát jobb a szülőszobán, az biztos. Térdednek jobbulást!
jaimee1

Hall!

Nem voltam mostanában.. bocsi! Sok dolog volt... festés-mázolás-pakolászás, aztán elkaptuk a fosós-hányós nyavaját. A srácok gyorsan túlestek rajta, minket viszont már jobban kiütött. Most meg piros betűs "ünnepek" vannak... Szóval van mindig vmi. Talán most már ide is gyakrabban tudok, majd írni.

Évi! Szilvia babának nagyon sok tejecskét kívánok és hogy gyorsan megnyőjön! (Én is koraszülött vok... no nem annyira, mint Ő.)
szilbee

Sziasztok!

Jó reggelt!

Elköszönni jöttem,vasárnap érkezünk haza.Még írni is akartam,de bekrepált az egerem.Így kicist nehézkesen tudok kiemelni..stb..
de azért próbálkozom,akinek nem reagálok bocsi,de ez miatt van.

Nóri,én úgy emlékszem,hogy ezt írtad,hogy addig nem akar írni,míg meg nem szül,hogy ne halljon rosszakat!De tényleg lehet keverem vkivel!Én Lucának alig kaptam úszógumit :( Lilcsinek már könnyebb azért,Kerekdombról jókat hallottam nagyon :) Tök jó,hogy ennyi mindent elraktok :)

Betti,jobbulást a térdednek!!jó élmény lehet szülést levezetni,NST miatt viszont nem írigyellek!!

Ja,még akoraszülöttséghez Nóri keresztfiammal kapcsolatban..Vanank felmérések stb..de nem onnan szedtem,hanem tapasztalatból.A 3 éves unaokaöcsém majdnemhogy okosabb,mint a 6 és fél éves keresztfiam.és sokmindenben le van maradva okosság terén,aztán amjd meglátjuk mi lesz..mondjuk anyuka is érdekesen áll a dolgokhoz!

mennem kell,Luca bepipult!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Képzeljétek el hogy Máté hétfő óta nem akar egyáltalán enni!
Hétfőn reggel bújt ki neki a második foga és azóta nem eszik!
Szerintetek mit csináljak?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Tündi! Érezzétek jól magatoka! :D

Ivett! Nem tudok sajna tanácsot adni. :(
szilbee

Jó reggelt!

Tündi: Jó mulatást nektek! :D

Ivett: hétfő óta nem eszik? :shock: Mármint valamit csak eszik azért, nem? Hívnám a dokit, védőnőt felváltva.
jaimee1

Erika! Nálad műxik a gmail? vagy csak nálam adta meg magát? Mondjuk az msn se működik, de ki akarom szűrni, hogy van e kapcsolat a kettő között vagy sem.

Pircsiről tud vki vmit??
szilbee

Sziasztok!

Tündi, kellemes hétvégét!

Nekem tavaly sem kellett bajlódnom az úszógumival. 300Ft-os bolt kirakatában megláttam, bementem, megvettem. Ezt a pelenkaülepeset. Még most is jó, csak nem tudom, mennyire stabil már neki. Ezért vettem karúszót is, meg tegnap a Rossmannban ezt a kacsát. De a Rossmannban volt ez a pelenkaülepű is (asszem 6-700Ft volt), csak dupla karikával, amitől ugye szélesebb volt, így stabilabb. De hát mi már csak nem visszafelé fejlődünk, nem olyat vettem.
Mióta bezárt a MÁV, én csak Kerekdombra jártam (majd minden hétvégén ott voltam :oops: ), úgyhogy ismerem :lol: De Tőserdőn is voltam, igaz, nem a strandon, hanem a Tiszán. Az meg csodaszép hely.

Erika! Kérdezd már meg a párodat, hogy hogy kell olyan képet csinálni színes fotóból, hogy fekete-fehér legyen, csak a szeme legyen kék, vagy csak a háttér színes, meg ilyesmi. Érted? Photoshopom meg Gimpem van. Vagy melyik progival?

Meg azt is akartam már kérdezni, hogy sok olyan sütireceptet olvastam, amibe darált barackmag kell. Most meg szorgalmasan teszem el, szárítgatom. De hogy érdemes ezt tárolni? Megtörjem? Vagy hagyjam így egyben? Meddig áll el? Tapaszatalata van valakinek? Kezdő tündér vagyok a konyhában :oops:

Évi! Szilvikről valami hír?

Lilcsi extra hisztis ma. De én is. Borzalmas volt az esténk, fene sem tudja, hányszor ébredt sírva? Ma meg ha rászólok, vagy nemet mondok neki valamire, máris visítva üvölt. Még most itt rajzol, de remélem, alszik majd egy nagyot és jobb lesz

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, Szilvi! Nem tőlem kérdezted, de működik a gmail...
Nálunk 4 nap alatt ment le a fosás, kitartás :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Aszonygya Apa:
- polygonal lasso-val (felülről a 3. ikon bal oldalt) kijelölöd, aminek a színét meg szeretnéd tartani.
- Select / Inverz- így minden más ki lesz jelölve, kivéve amit te az előtt kijelöltél
- Image menüből Adjustment, azon belül Hue/Saturation. Saturationt leveszed minimumra, így minden fekete-fehér lesz, kivéve pl. Lilcsi szeme, vagy bármi, amit kijelöltél

Hát nem tom ebből mit értettél, ez a legegyszerűbb módszer. Bocs, ha hülyén írtam le. Ha nem megy, küldd át a képet, megcsinyáljuk.
jaimee1

Wow! Köszi! Valahogy sikerült.....szaturáció felé nem jártam, csak valami színtelenítésnél. De asszem jól el leszek egy darabig ezzel :wink:
Kép
Kellenyes 7végét!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

JAJ!

Rékának boldog hófordulót!!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hazaértünk.Jó volt,ha lesz egy levegővételnyi időm beszámolok,meg rakok képet,de vár a meló ezerrel.Meg a kedvem sem fényes a híradó miatt. :evil:

Réka babának boldog hófordulót! :) Ő is öregszik :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Látom mindenki elvolt a hétvégén.

Mi tegnap kimentünk délelőtt 10kor a MÁV strandra. Hát áldom az eszem, hogy nem ebéd után indultunk. Már délelőtt sokan voltak, de azt el nem tudjátok képzelni, 2 órakor, mikor már nem bírtuk tovább, mennyien voltak a medencében. Komolyan, mint a hangyák!
Emellett nagyon jól éreztük magunkat! Csongi már tök ügyesen úszik, nagyon élvezték a strandolást!
Kentem naptejjel, de eléggé leégett! Szóval, tényleg óvatosan a nappal.
Megállapítottuk ismét, hogy mennyire kár, hogy nincs nyitva ez a strand! Én sokkal jobban szeretem, mint a Tiszaligetit.

Tündi, gondoltam rád a hírek hallatán. És az összes katonafeleségre.... :(

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Várom ám a képeket!! (is)

Évi! Én is nagyon szerettem a MÁV-ot.
szilbee

Petri!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok.

hazajöttünk tegnap este Szoboszlóról... :) . Majd jövök valamikor...,mert kicsit összejöttek a dolgok :? :? :? :?

pusszantás

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Mindjárt kihalunk... :(

Cleo: Gyere és hozz fotókat is ám!

Tündi: Miért nem volt fényes a kedved a Híradó miatt? Nem nagyon nézünk tévét. És milyen volt a sátorozás? Képek? Lucus jól van ebben a front rengetegben?

Nóri: Hahóóóóó! Hogy vagytok? Mi volt hétvégén?

Pircsinek boldog szülinapot, ha véletlenül olvas minket.....

Szilvi: Elmúlt ez a fofós nyavalya végképp?

Én szunyókáltam volna RÉkával, de félálomban felvert a szomszédasszony. :twisted: Úgyhogy ebéd, pakolászok, vasalni kellene, de várom a hidegfrontot (hihihi)....aztán Rékám fel is fog ébredni. A frászt hozta rám, délelőtt kiszedte a fülbevalóját. :shock: :shock: Szerencsére nem ette meg, van esze, magát az elárvult fülbevalót megtaláltam a járókában. :? :?
jaimee1

Sziasztok!

Allergiás lányok, heeeelp! Kisebesedett belül az orram, iszonyú sz*r, van valami ötltetek, mivel kenhetném be, hogy jobb legyen? :?

Andi, üdv itthon! Mesélj majd, hogy éreztétek magatokat és képeket is kérünk! Remélem a gond nem túl nagy....

Erika, lehet, hogy nem Réka szedte ki a fülbevalót, csak egyszerűen kikapcsolódott? Azért még jó, hogy nem vette a szájába!
Tündi szerintem a katonára gondolt, aki meghalt Afganisztánban.... :(

Nóri, kaptál valami értesítőt vissza a digitől? Nálunk már átfúrták az összes lépcsőházat, most meg végig a játszótér szélét. Majd kiásva otthagyták egész hétvégére :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nálam még meló van mindig dögivel,meg vásárolni is voltunk,úgy repül az idő,amióta apa itthon van,hogy csak na.Még a ruháinkat sem pakoltam ki a hétvéégről,csak a szennyest mostam ki.Egyszerűen nincs rá időm,lemaradtam a melóval :?

Rakok pár képecskét! :) Egyébként nagyon jól éreztük magunkat.altatással voltak gondok,Luca kicsit túlpörögte magát a sok ember láttán,de más gond nem volt :) MAx az,hogy tiszta kavics az egész strand rész,majd szétszúrja az ember lábát,alig lehet bemenni a vízbe :roll:

Kép szállásunk Kép sofőrünk Kép csajos csónakban Kép naplemente

Erika,igen azért vok szomorú,mert ez már a 2ik eset rövid időn belül,hogy meghal kint vki.És hát nem szeretném ha apa lenne a következő,meg egyáltalán bárki más..

Évi,én sosem voltam a MÁV strandon,így azt sem tudom,miért zárták be :? Vízforgató hiány miatt?

Andi,várunk a beszámolóval! :)

Szilbee,fiúk hogy vannak?

Petri,boldog szülinapot ! :)

Hajni,Dávidnak tegnap volt a szülinapja vagy 23án lesz? :oops:

Kép
Kép
tundi24

Teszek gyorsan egy táblit!

Petri! Boldog Születésnapot!!! :)

Kép

Kép
szilbee

Sziasztok!
nem jártam még Nálatok, lenne egy kérdésem.
18 hetes babaváró vagyok, nemrég költöztünk Szolnokra, de egyelőre még az eddigi védőnőmhöz járok, másik városba, másik megyébe. Hogy működik Szolnokn a védőnői rendszer? Hol kell őket keresni? Terhesgondozás?
Ragaszkodom a dokimhoz, így nem Szolnokon fogok szülni (ha minden jól megy), viszont védőnőhöz előbb-utóbb be kellene jelentkeznem itt.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi előre is!
Dóri
dhoora

Szió!

Körzet szerint vannak a védőnők is leosztva. Amelyikhez a legközelebb esik a lakhelyetek azt hívd fel.

Ezt találtam a neten:

Cím: 5000 Szolnok, Széchenyi krt. 129.
Telefon: 56/522-172

Cím: 5000 Szolnok, Móra F. út 9.
Telefon: 56/370-651, 56/370-652

Cím: 5000 Szolnok, Munkácsi M. út 26.
Telefon: 56/521-228

Cím: 5000 Szolnok, Temető út 1.
Telefon: 56/521-149, 56/521-228

Cím: 5000 Szolnok, Rozmaring út 2.
Telefon: 56/426-413

Nem tudom mennyire aktuálisak a telszámok... a mienk (Rozmaring úti) stimmel.

De asszem a Móra ferenc útiról biztos tovább tudnak irányítani. Úgy rémlik, mintha az lenne a "központ"... de ez nem biztos!

És Gratulálok a pocaklakóhoz!!! :D
szilbee

Sziasztok!

Tegnap elmentünk a gyerekekkel Cserkébe a strandra nagyon jól éreztük magunkat csak este 8-ra értünk haza!

Ma volt a védőnő megnézte Mátét és azt mondta hogy azért nem eszik mert felülről jön egyszerre két foga és az nagyon fáj neki!
Ha kijöttek a fogacskái biztos lehetek benne hogy vissza jön neki az étvágya!

Tündi!

Gyönyörű kiscsaj Luca!

Dóri!

Be kell menni az Esztékába(lent a földszinten meg kell kérdezni hogy melyik emeleten van a tanácsadás)és ott fogják megmondani hogy melyik körzetbe fogsz tartozni és hogy milyen napon kell majd tanácadásra menned!
Merre laksz Szolnokon?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Dóri!
Az SZTK-s Terhesgondozó telefonszáma 06 56 512 991 (legalábbis átalakítás előtt még ez volt). Ott majd utca szerint megmondják neked, melyik nap menjél, kihez? :lol:
De a központi SZTK szám 06 56 512 999, ez biztos. Esetleg innen kapcsoltassál.

Pircsi! Boldog szülinapot! Már, ha olvasol még néha... :roll: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali Dóri!

Gratula a babához! Hogy egy 3. verziót mondjak, én felhívtam a Rendelőintézetet (volt SZTK) telefonon, a telefonkönyvben bennevan a Terhesgondozó száma. Ott megmondják, hogy mikor kell menned első alkalommal terhesgondozásra, és talizhatsz a védőnőddel is.

Terhesgondozásra havonta kell járni, aztán valahol a 28, hét táján már 2 hetente, majd amikor a végét járod, hetente.

4x kötelező megjelenni, utána kikérhető az igazolás, hogy megfeleltél a követelményeknek, négy alkalommal voltál terhesgonozáson. Ez az anyasági segély feltétele ugyanis.

Én megesküdtem, hogy csak 4x megyek el, sok a felesleges várakozás, aztán azon kaptam magam, hogy a 38. héten még ott ücsörgök. :lol: :lol: Ketteskével ilyen biztosan nem lesz.
jaimee1

Nóri: Egyre gondoltunk. És majdnem egyszerre. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Hihetetlen!!!

Szolnokon 29, Martonvásáron 18 fok!!! :shock:

Gyulán meg még 32 fok!

Tündi! Jól vannak a fiúk! Remélem jó sokáig így is marad! :) Nagyon jók a képek! Ja nekem is az altatás lesz a halálom 1 hónap múlva mikor megyünk Nánára keranyumékhoz... már ha a fiúk is egészségesek lesznek. Az altatástól meg tudok őszülni... új hely, sok inger... Mission Impossible...

Erika! Fofós és hányós cucc már nem van! 8) Pénteken még carul voltam, de most már minden oksa! A fiúk meg szerintem észre se vették hogy elkaptak vmit, olyan gyorsan meggyógyultak.
szilbee

Irány Martonvásár! ....mindenem kivan ezzel a meleggel. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tündi: Fotók szupik!!! Mekkora a lyányod, hallod.....Hozd ám el, ha jössz a barackért!!!

Ja, barackhíradó: elvileg (!) ma este érkezik a szállítmányunk...Barátnőm azt mondta, no para, folyamatosan szedik, mindig csak a keményebbeket.
jaimee1

Erika! :lol: he-he...akkor most is kitalálhatod, mire is gondolok: múlt héten segítségem is lett volna barackeltevéshez, holnaptól meg megint közvéleménykutatok....a varrás meg még sehogy sem áll. Ma én is próbáltam utolérni magam :roll:

Mikor ér már ide ez a kékség :?:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,ideért a kékség :shock: :) :) Én még nem értem utol magam :)

Erika,visszük Lucát is ha menünk a barackért! :) Ja én nem parázok a barack miatt,csak apa :twisted:

Szilbee,akkor jó ha mindannyian jól vagytok! :) JA,és köszike,hogy beraktad a táblit! :) Kihagy már az agyam :P

Dóri,üdv itt köztünk!Már a csajok mindent leirtak,de mondjuk nekem először aMórára kellett mennem adatfelvételre,és utána az SZTK-ba.Én tudom a mobilját is annak akihez én jártam,mert mi már kiköltöztünk szolnokról,de tanácsadásra odajártam végig.Az tuti hogy rengeteget kell várni :(
Ha van kedved gyere és irogass te is,hagy tudjunk majd megint izgulni :)

Ivett,képek?:) Ti is szenvedtek akkor a fogacskákkal :( Reméljük hamar kibújik :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri: ....még nincs itt egy darab sem....Őö....ez nem a találgatás volt. ...........Jólvanna, nem tudtam, hogy ez lesz, bocsesz.
jaimee1

Jaj, Erika! Dehogy haragszom én senkire sem! :shock:
Én sem sejtettem, hogy még kutatok ebben a hónapban :? Direkte mondtam, hogy bölcsiszünet lesz.
Megyünk gruppen-pancsizni :lol: , pá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi! Küldtem pü-t! Előre is köszi a választ!
szilbee

Na most már itt is 18-19 fok van! 8)
szilbee

sziasztok, jöttem megint. Kivételesen hamarabb el KELLETT mennem a munkahelyemről, így nem tudtam válaszolni.
Nagyon szépen köszi mindenkinek az infot, azt hiszem, akkor majd telefonálgatni fogok.
Egyelőre Kecskemétre járok terhesgondozásra is, azt mondták, ezt jobb lenne végig itt, csak a védőnőmet találjam meg szülés előtt Szolnokon. :wink:
öööö, még nem ismerem annyira Szolnokot (a párom szajoli...), de majd mindjárt megkérdem, hgy ez melyik városrész. Nincs neve:) belváros északi része. Kert u.
van itt most olyan, aki épp babát vár? mert ahogy látom, meg egyik hsz-ból gondolom, már szinte mindenkinek van babája.
dhoora

Írok pár sort magamról: 26 éves vagyok, kicsit nehezen jött össze a babó, de végül spontán, és nagyon-nagyon várjuk már. Még nem tudjuk, hogy lány-e vagy fiú. de igazából mindegy :)
munka: ingázom Budaörs és Szolnok között (most már nem sokáig...), kb. egy hónapja lakunk itt, de már várom, hogy otthon legyek, rendbe lehessen tenni a kertet, alakítani a házat, készülni a babára :lol:
És jó lenne jobban tudni, mi merre van, néha elég bután nézek, hogy hova? merre? mihez közel? de nem baj :)

még valami: hogy lehet egy adott hsz-ra válaszolni itt??? másik fórumhoz vagyok szokva
:oops:
az kicsit másképp működik.
dhoora

Dóra: És Kecsón is fogsz szülni?

Nóri: Gruppenpancsi? Hm...jól hangzik... :)
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?