Új privát üzeneted érkezett!

verzso. kapatataok uj kepeket az uhun? felteszed majd oket az albumba?

betti. nagyon szep helyen volt az eskuvotok! mentek naszutra? ha igen hova?

mi a maldiv szigeteken voltunk. ajanlom barkinek bandos island-t. www.bandosmaldives.com
akar pici gyerekekkel is. voltak gyerekek is, de ha csak magadnak akartal lenni azt is meg lehetett oldani siman. majd teszek fel kepeket otthon. vannak capak a vizben, de nem bantanak. picikek. rengeteget konnyu buvarkodtunk. oda barmikor szivesen visszamennek! valojaban vissza is mentunk volna. azt kertem a ferjemtol a 30. szulinapomra (szeptember), hogy majd januarban menjunk oda megint, amikor itt pocsek ido van. de hat a babo kozbejott. igy most az a terv, hogy a babo masodik szulinapja elott megyunk megint.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi!
Bizony lesz! :wink:
susy75

mush: Persze a Maldív-szigetek nekem is álmom, dehát kinek van itt arra pénze Mo.-on? :D A legolcsóbb út is oda 300e Ft/fő fejenként..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zöldi: Most vágtuk a fejszénket autóvásárlásba+ ugye jön baba is. Rettentően kell a pénz. Nekem pedig olyan munkaköröm van, hogy nincs táppénz vagy ilyesmi, ha nem jövök az 0 Ft. Órabérben megy, figyelnem kell erre. Csak végszükség esetén maradhatok odahaza. Sajnos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok megjöttünk 4 d ről és megtudtuk a babánk nemét!!!Na persze a lényeg,hogy teljesen minden rendben van vele, utolértük méretben a terhességi kort!
BPD:3.59 cm
Ofd:4.75 cm
FL:2,06 cm(combcsont,ez egy kicsit pici,de gondolom alacsony lesz)
Hc 13.22 cm
Fetal HR 133 bpm
átlagos magzatvíz

Na és Api végre engedélyezett egy ruhácskát,és ebbőlmeg is tudjátok mink lesz:

Kép

Ja és apzyuk új kitalációja névnek az Írisz.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mágnes! Én anoo sokat olvastam erről a pelenka nélküli módszerrő. Szerintem nem lehetetlen kivitelezni. Ha megtalálom belinkelem a honlapjukat, ahol írnak a módszerről olyanok, akiknek működik.

Hát, Aida az gáz. A munkaügyhöz nem értek. Betegszabi sem jár?

Kép
zölddisznó

Sarmi! A ruha angyali, és gratula az eredményekhez és a csajoshoz!!!
Vendég

Ezek szerint teljes biztonsággal állapították meg a nemét, Sarmi?
Vendég

ja és rakok fel egy mai pocakfotót ,mert szerintem pár nap alatt rengetegett nőtt hasam! :shock:

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sinaszi,igen a dokibá azt mondta tuttkó cunis.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Gratu! Hol csinálták?

Kép
zölddisznó

...mármint az UH-t, nem a kislányt! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi,Székesfehérvár Gólyafészek kismama centrum.Rendes nődokik csinálják.Van róla dvd,de most képet nem kértem, mert az arcocskáját annyira belefúrta a méhlepénybe hogy alig lehetett kivenni a vonásait.Láttuk minden porcikáját,fantasztikus volt!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi egyébként nem tudtam volna arra válaszolni hogy a kislányt hol csináltuk...mert fogalmunk sincs nekünk se egyátalán mikor estem teherbe... :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csini poci! És megnyugtató, hogy egy jó UH-on biztonsággal mondják a kislány nemét is!

Egyébként van köztünk álomfejtő? Másodszor álmodom az utóbbi időben, hogy az UH-on megmutatják, hogy fiúnk születik! :D
Vendég

Persze ki tudom várni a jövő hét szerdát... Ahogy ismerem magunkat, Minisina úgyis úgy fog fordulni, hogy nem tudják majd megmondani a nemét... Ha ő is olyan szégyellős lesz, mint az anyja....

Milyen fura leírni magamról, hogy anya.... :D
Vendég

Sziasztok lányok!
Új tag lennék...eddig csak olvasgattalak titeket.De mivel tul vagyok a nagyobb vizsgálatokon gondoltam bekapcsolódom közétek.
Tegnap voltunk a 18 hetes uh. A doki bunkóságát leszámitva minden rendben van velünk.Ugyhogy 14 év elteltével várom a másodikat :)
gicsu

Üdv, Gicsu! Gratula a babához! Szabad tudni Rólatok többet?
Vendég

Irigykedve nézek mindenkire aki túl van a genetikai uh-on, hiszen szerencsére minden rendben, ráadásul a baba nemét is megtudtátok. Én 21-én megyek, addig még 11 nap van hátra.

Ma voltam laborban, kifogtam egy vén kielégítetlen macát. Adott a kezembe egy kémcsövet, hogy menjek pisilni. Hát, kértem hozzá poharat, mondtam nem tudok belecélozni, mire megjegyezte, azt hitte, hogy hoztam magammal a vizeletet. Hát nem. Hiszen a dokim nem mondta, hogy az is lesz. Levette a vért, közben meglátott egy ismerőst, végig vele beszélgetett, nem is nézte mit csinál. A végén megkérdeztem mikorra lesz eredmény, közölte két hét. Erre elcsodálkoztam, akkor felháborodva mondta, hogy ő honnan tudja, nem ő csinálja, hívjam az orvost. Annyira jó, hogy ilyen kedves emberek vannak az eü-ben. Szerencsére én nem sok ilyennel találkoztam még.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Mush! A Maldív szgtk-i ajánlást biztos csak viccnek szántad...
(De azért észben tartjuk, hátha bejön a lottó)

Sarmi, gratula a csajszihoz, meg persze főleg a jó uh eredményhez! Az a legfontosabb. És a ruha is nagyon cuki! Most rád is irígy vagyok, nemcsak Mushra :wink:

Aida, elég gáz ez az óradíjas dolog. És így mi lesz a GYED-el pl? Arra jogosult leszel? Meg ez egyáltalán szabályos, hogy így alkalmaznak? Elég fura...

Engem meg nemrég hívtak a Bolgárkerékből az eredménnyel, hogy 1:270 lett az Edwards-kór kockázat az 1:220 helyett, ergo jobb lett így az erdmény. Ill állítólag az angolok azt mondták, hogy az Edwards kórnál ezt nem tekintik mérvadó kockázatnak (ők nem is közvetítték volna felém!), főképp azért is, mert ez a rendellenesség nagyon látszik uh-n, ill 18. héten már nagyon elmaradottak ezek a babák. Mivel nálam erről nincs szó, semmiképp nem javasolt az amniocentézis emiatt.
Mindenesetre szombaton még egy uh - és remélem mi is megtudjuk azt is, hogy milyen színű rucikat vehete végre! :D

Kép
trombibébi

Zölddi:
Ne szerénykedj, jó csaj vagy és kész. Abszolút a férfiakat szeretem, illetve csak a férjem. Akarni eddig is több mindent akartam tőled, nemigaz?! ... és mindenre lelkiismeretesen válaszoltál. Köszi.

Azt hiszem én vagyok a legrégebben házas: 95.08.11., de remélem nem én vagyok a legöregebb is (szül.: 69.12.24.?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Szia Sinaszi,köszi az érdeklődést és a gratulációt...
Komlói lennék és már rendelkezem egy 14 éves kamasz lurkóval.Hogy most fiu lesz e vagy leányzó sajna nem tudjuk.Érdkes dolog ennyi idő után ujra babát várni de kezdek belejönni...
gicsu

Zöldi! Ég a pofámról a bőr, de a szombati indulás miatt akkora a hajtás, hogy nem fogok tudni elmenni jógára.. :? NE haragudj, ha hazaértem az első dolgom lesz!!!

Kép
mannababoca

SZIASZTOK!

Nagyon szépek az esküvös képek mindenki nagyon szép. :lol:

Pocakfotók is szépek.Mindenkinek szépen nö a pocija. :lol:

Sarmi:Gratulálok a kislányhoz a ruci meg tünemény.

Gicsu:Üdv köztünk..azért ne tessék szükszavú lenni írj magatokrol többet.

Ha minden igaz rakok majdén is e heti pocakfotót...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

gicsu

szerettem volna saját vonalzót letölteni magamnak...de azthiszem nem sikerült..némi segitséget megköszönnék hozzá..
gicsu

sarmon: Gratula az egészséges kiccsajszihoz! :)

Igen, szabályos hogy így alkalmaznak, azért van ez így mert főiskolára járok és így nincs korlátozva a szabadnapjaim száma, ami fontos az iskola szempontjából. Bmikor elmehetek, bmikor beteg lehetek, de nem kapok a szabadnapokért pénzt. GYED-re emiatt nem vagyok jogosult természetesen, csak GYES, családi pótlék és egyszeri anyasági támogatás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sinaszi: én mindig álmomban kisfiut szűltem ,utánan éztem az álmos kőnyvben és amennyire lehet hinni benne az ellenkezője teljesűl...
és valoban...nekem cunásom lesz..
a nagy ijjedségem reggel hogy nem mutatkozik ,megváltozott...11 ota folyamatosan érzem..előszőr olyan volt mintha a kis kezével megbőkőtt volna..aztán a sunám felett :lol: egy jo nagy arasszal kidudorodott..minta kinyomná magát..volt hogy szo szerint olyan volt mintha csikizne...hát,,,most estig beteltem vele....ugyhogy most kezdhetek gondolkozni hogy mit kapjon este nasinak hogy megmozduljon..
anyosom vett neki bodykat ma,jőttek haza a korházbol...kontrolon volt... :? meg egy kis cuki csajos kis sapit..majd én is ujitok be pocifotot ,mert szerintem megint nőtt a hasam....egyre jobban viszket...na és a mellemről ne is beszéljek..a barátnőm,volt olyan kedves és lemérte a méreteimet,szabásmintához....115cm-ről a hasam 1 hét alatt 122 lett..éls azota eltelt egy hét...a mellem meg 95-ről ,106 lett...mi lesz igy..apa illusztrálta nekem hogy fog engem simogatni az utolso időben...hát......olyan mintha tésztát gyurna...pocifoto: Kép

és a babakocsi: Kép

Kép

Kép
nikianya21

Sinaszi, nincs most frissebb, de ha a párom hazajön csináltatok, szerintem nőtt!

Mush, csak a DVD felvétel van, majd abból gyártunk képeket és felrakom!

Sarmi, gratulálok a kislányotokhoz és az eredményeihez!!! :lol:

Trombi, ne izgulj, tutira rendben van a baba!!!

Gicsu, üdv közöttünk!

BB, nem semmi nőci lehetett, sajnos elég sokat találkozunk ilyenekkel! :twisted: :cry:

Aida, azért így nem egyszerű, nagyon vigyázz magatokra, próbálj minél többet pihenni!

Iwiw-en sokatokat jelöltelek, de nem találtam meg mindenkit! :oops: Ha szeretne valaki bejelölni Vas Erzsébet, Kecskemét

verzso

gicsu:
Üdv köztünk :)

Zöldi:
Ha megtalálnád a linket, megköszönném, mostmár nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy néhány esetben hogy kivitelezik ezt a módszert :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

lanyok!
faj masnak is a koldoke?

KépKép
KépKép
mush589

MUSH
lesz nászút, csak később, mert férjemnek a nyár a szezon, de augusztusban vmikor Horvátországba megyünk, mindig oda járunk, ő vajdasági, nagyon ismeri a régi jugoszláv területet, meg a nyelvet is, így erre esett a választás.

Lányok!
Én jövő héten megyek a 16. heti vérvételre, oda éhen/szomjan kell menni? Meg kell-e vinni vizeletmintát is, vagy az nem lesz csak vérvétel?
Kérek felvilágosítást!!!!!!!
Ja és az eredmény nekem majd csak augusztus 11.-re lesz meg, ezt már előre megmondták, ez ha jól számolom 1 hónap. De én valahogy nem vagyok e miatt ideges.
augusztus 5.-re jelentkeztem be egy magán dokihoz 4d-re, 12.-én meg a rendes kórházi lesz, de olyan rossz, hogy mindig más vizsgál, aki épp ott van, és kb 2 perc alatt le is tudnak, sajnos a magánorvosomnak nincs UH-ja, csak az eredményeket szokta megnézni.
Megnyugtatna, ha egyszer egy doki nyugodtan nézné meg, odafigyelve, bár ez meg elég költséges, de ennyit megér.

Betti
Kép
betti0412

Én is jövőhéten megyek ilyen vérvételre. :) Én úgy tudom, hogy csak vérvétel lesz. És hát vérvételre mindig jó éhgyomorral menni. Sztem. Akármilyen vérvétel is legyen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi az üdvözléseket!

Betti: a 16 héten csak vérvétel lesz és nem kell éhgyomorral menni.Nekem másfél hét után megjött az eredmény.

Én dec. 8-ra vagyok kiírva

33 éves múltam,nekem a második, a páromnak az első babája lesz.
Mégcsak pár napja érzem a mocorgást,pedig azt mondják hogy az első után hamarabb megérzi az ember...hát nálam ez nem jött be.
Az első is kb. ennyi idősen mozdult meg.

bb:az eü-ben lévő negatív tapasztalatokban sikerült nekem is részesülnöm,sok esetben felháborító a viselkedésük.
Nagyon szerettük volna a tegnapi genetikai uh megtudni hogy fiu-e vagy lány a bébink,de a doki meg se próbálta meg nézni.
gicsu

BB! én 68-as évjárat vagyok, úgyhogy ne aggódj! Annak is a legeleje.
Házasodás terén én 91-ben egyszer már szerencsét próbáltam... :wink:

Helló Gicsu!
...Komlót szeretem, főleg, ha folyékony állagú :lol:

Manna! Most az egyszer megbocsátok!

Aida! Most már mindent értek.

Nikianya! Apa azért örül a tésztegyúrásnak, nem? :wink: Király a hasad! Babakocsihoz van mózes is?

Mágnes! Este megkeresem.

Bettike! AFP-s vérezéshez jobb az éhgyomor, (pontosabb értéket ad) de ihatsz vizet, amennyi beléd fér.
18-20 heti szűrést csak "C" kategóriás UH-s doki csinálhat, jól nézd meg, hova mészD-re magánba!

Kép
zölddisznó

Gicsu, üdv köztünk!
Én is ugyanígy jártam az uh-n, hogy a doki meg se próbálta megnézni a nemét... na de majd szombaton!
Egyébként nagyon közel vagyunk egymáshoz időben, én dec. 7-re vagyok kiírva.

Betti, most már én is úgy látom, hogy érdemes rászánni azt a plusz lóvét, mert tényleg másként kezelik az embert magánban (na most feltaláltam a spanyol viaszt :wink: ) , és ezeken a helyeken ált. a gépek is jobbak, a 4D meg extra élvezet.

Mush - nekem nem fáj a köldökömnél... (szerencsére) De feltételezem, ez is belefér a normálisba, a pocak növekedése, feszülése miatt lehet talán :roll:

Niki - szépen növekedsz! Lassan mehetsz szülni! Na jó várjál még egy kicsit! És jó a babakocsi. Új szerzemény? Mennyi volt?

Kép
trombibébi

Köszike mindenkinek a gratulációt,örülök én is csak még egy kicsit szoktatni kell magam a gondolathoz,ugyanis megmondom őszintén fiút vártam...nem tom miért.Talán mert az utolsó csemetém lány és most úgy gondoltam fiú következik.De teljesen örülök a kiscsajnak,legfőbbképp annak hogy láttam megvan minden testrésze.
Üdv gicsu.Hova valósi vagy?

Niki én nekem is most nagyon gyors ütemben elkezdett nőni a pocakom.
Afphez nekem csak vért vettek,vizeletet nem.
Én jövhét csütörtökön megyek a védőnőhöz erre a bizonyos tesztreggelis vércukormérésre.2 zsemle+1 dl tej vagy 1 zsemle+2 deci tej.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Verzsó! Néztelek wiw-en! Látom, a Toldiba jártál... Anyum ott tanít! :) Várom az új képeket! Ja, és ha Kecskeméten járok, majd szólok... Sokat vagyok lent Kőrösön!

Niki! Egyre tökéletesebb a pocód! A kocsi pedig nagyon szupi! Mi a márkája? Nem Bergon!?

Gicsu! Nem tudom kinek mit, hol és hogyan csinálnak, de nekem csak vérvétel volt és éhgyomorra... És 2,5 hét az eredmény....
Vendég

Sziasztok lányok!

Gratulálok a jó ultrahang leletekhez! Én kedden megyek genetikai ultrahangra, remélem, mi is megtudjuk, ki ugrándozik a pocakomban. Minden étkezés után ficánkol, és este fél 10 körül van a főműsor. Tegnap a párom érezte az egész babát a tenyere alatt.
Mi 1997. szeptember 13-án házasodtunk össze, polgári szertartáson. A lillafüredi Palotaszállóban volt maga az esküvő és a 120 fős lagzi is. Soha nem fogom elfelejteni.
Az iwiw-en engem is megtaláltok, Dobosné Péderi Laura a nevem.
Tegnap voltam tanácsadáson, megdícsért a védőnő, hogy végre híztam fél kilót. Na így se fúj el a szél, most vagyok 73,5 kg, de ha így haladunk, talán most sem hízom többet, mint a kisfiammal: 6 kg-t.
Ha apa hazajön, küldök egy pocakfotót.

Üdvözlet mindenkinek:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok mindenkinek!

Eddig csak olvastalak benneteket, de nagyon jó társaságnak tűnik, igy csatlakozom.

Mindenkinek gratulálok a kisfiúkhoz és kislányokhoz :D

Én dec.10 -re vagyok kiirva, túl vagyok a 18 hetes UH-
on ,szerencsére minden a legnagyobb rendben, és teljes bizonyossággal mondta az orvos hogy kisfiú!

Szép napot mindenkinek!

Kép
eszterke24

Szia Eszter! Üdv köztünk és grat a jó eredményekhez és a tököshöz! :)
Vendég

Eszter, üdv közöttünk! Pont egyidős terhesek vagyunk! Gratulálok a fiúcskához! :lol:

Sinaszi, írd már meg priviben anyukád nevét, lehet tanított engem is!! :lol: Oké, szólj ha jössz felénk! :lol:

Sarmon, nagyson formás a pocid!
:lol:
Niki, aszta mekkora pocakod van! :shock:

betti, nekem a dokim anno azt mondta, hogy éhgyomorral menjek a vv-re!

verzso

Verzso! Ment a privi! :)
Vendég

Sarmon!
Gratula a nunishoz! :lol: Èdes a ruha, mostmár beindulhatsz vásárlás ügyben. Csini a pocid is! 8)

bb!
Még én se voltam genetikai uh-n! Itt a 22. hétig csinálják én majd 28-án megyek, 20. hétben.

Trombi!
Tuti minden okés a babával, már biztos észre vették volna ha nem! Tényleg Hajdú doktornöhöz elmentek végül is?
susy75

Verzso! Nőtt! :) Sokat!
Vendég

Sziasztok,

Gratula mindenkinek a szuper eredmenyekhez, udv az ujaknak :D

Csak en erzem ugy hogy mostanaban tobb a fius kismami? Valahogy mintha lennenek idoszakok amikor tobb a lanyzo mint a fiucska... Mit gondoltok?

Iwiwen igyekszem jelolgetni en is..

Bebic, vegigkovettem a hazzal kapcsolatos fejlemenyeket, nezelodtok meg?
Mindenkepp ki szeretnetek menni a varosbol? Akkor uj dokit is valasztasz?

En nem erzek meg sajnos mocorgast, pedig nagyon varom mar...de betdom annak is, hogy vastagabb a hasfalam az atlagosnal...

Ja, es az AFP-m 0.8 lett a 16+0-ra szamolva, a dokim szerint ez tokeletes, mert nagyobb a baba. A Sofibe telefonaltam, koszi a tipeet :) Nagyon aranyos volt a neni...

Egyebkent voltam ma en ia dokimnal, ket dolog tortent:
- letiltottak a napi elevitrol, mert tul gyorsan no a baba, ket het alatt 3 cm-t nott a has korfogat, 1 cm-t a fejterfogat :D
Szoval most csak heti 2x vitamin
- kerdeztem hogy mehetunk-e nyaralni, erre mondta, hogy fekudjek az autozas elott sokat, mert elegge lent van a baba, nyomjak a beleim... fekudjek most par napig nagyon sokat a bal oldalamon. Azt mondta, hogy nem veteles eselyes, de fekudjek.
Ti hallottatok mar ilyet?
Nem aggodom, fexem, es fekve netezek is... :?
Mindenesetre ket het mulva az ut elott meg elmegyek hozza..

Kép
zsiraf8

hello mindenkinek
rég nem irtam ,de folyamatosan olvaslak titeket, és irigyellek:
1, mert érzitek a pocaklakók mocorgását (nekem vagy nem mocorog, vagy nem tudom, hogy mit kell érezni :( )
2, mert már nagyon sokan tudjátok a babátok nemét
3, mert nekem nem lesz soha fehér ruhás esküvői képem...
Na és üdvözlet a megint újaknak, egyre többen vagyunk
Valaki készithetne egy táblázatot arról is, hogy kinek mi az iwiwen a nev, de majd visszaolvasom mégegyszer és bejelölök mindenkit, ha nem gond...én amúgy Gál Zsuzsanna néven vagyok, az ország Románia, a város Székelyudvarhely.
Mush: néha nekem is érzékny a köldököm, és azt vettem észre, hogy kinnebb jött...

Kép
galzsuzsa

akartam feltenni pocifotót, de túl nagy a méret(a képé, nem a pocié), és nem tudom, hogy kell kisebbet csinálni belőle :evil:

Kép
galzsuzsa

sziasztok!

gicsu, eszter udv a csapatban. csinaltok majd vonalzot?

sarmon. HATALMAS GRATULA A KISLANYHOZ!!!

tudom, hogy a maldiv szigetek nem olcso, de minden fillert meger.
a naszutat nekunk az aposomek kifizettek (pont akkor kapott vmi vegkielegitest a munkahelyetol), szoval hogy ugy mondam "igy konnyu" volt.
viszont mikor megyunk legkozelebb, akkor meg legalabb a felet a Tesco pontjainkbol fogjuk fizetni. Nekunk Tesco hitelkartyank van, es minden hasznalatnal kapunk pontokat. ezeket be lehet valtani mindenfelere.pl: dvd kolcsonzes, autosiskola, kirandulasok, es utazas stb. en masfel eve gyujtogetem ezeket a pontokat plussz amennyi meg osszejon addig, szoval legalabb a felet fedezni fogja, szerencsere.
es akkor egy kis szivfajditas:
Kép baba capa Kép mede Kép a bungalonk nce Kép parton Kép

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?