Szia Judit!
Örülök, hogy írtál.
November 26-ra vagyok kiírva (szülinapom előtt egy nappal, de ha nem lett volna szökőnapunk az idén, pont a szülinapomra lennék "időzítve") és kisfiú lesz. Nagyon mocorgós baba, mindig izeg-mozog, ha nézik. Erős kis krapek lesz!
Zolika lesz a neve. MInt az apjának, mert nem tudtunk jobbat kitalálni.
Meglepődtem azon, hogy írtad, volt hpv, nincs hpv..., ezek szerint megijjedt a műtéttől.
Lehet, hogy a lakóhelyét is eltávolították a vírusnak...?
Viszont lehet, hogy az újabb (negyedik!! GRATULÁLOK!) lurkó "gyártása" közben visszaszerezted apától... Mindenképpen nézz utána, hogy van-e, mert ha van, még pont időben lennél (habár az intimzuhanyt nem ajánlják terhesség alatt, meg kéne erről kérdezni egy nőgyógyászt).
A hpv azért is rossz, mert szülés közben a szülőcsatornában - ha jól emlékszem - megfertőzheti a babát... de nem akarok hülyeséget mondani. Tehát ha van, akkor én inkább vállalnám az óvatos intimzuhanyt megfelelő higiénés körülmények mellett. Amúgy is a terhesség alatt az ember szervezete, immunrendszere legyengül és a vírus is lehet, hogy könnyebben támadásba lendül. Bár ijjesztgetni sem akarlak! Nem vagyok orvos.
Nekem a nőgyógyászom van benne az FLP-be és meghívott egy előadására, amikor közölte a rossz hírt. Amúgy nem szoktam ilyenekre elmenni és nem is csípem az ilyesmit, de tényleg hasznos termékeik vannak, a nőgyógyászom pedig - ahogy fentebb írtam - tényleg őszinte és jóindulatú ember, ezért nagyon meggyőző volt. Ő az előadásán említette, hogy ha lehet, előzzük meg a méhnyakműtétet, nehogy egy fiatal nőnek műtött méhnyakkal kelljen kezdenie, ha nem muszáj stb.... Előadás után megkérdeztem tőle, hogy milyen következményekkel járhat, ha az ember már túlesett egy ilyenen, még ha sikeres és eredményes is volt a műtét. Azt válaszolta, hogy semmilyen hátránnyal nem jár, hogy műtötték a méhszájamat, csak legfeljebb kicsit nehezebb lesz a szülés...
(( Ami mint tudjuk, már eleve nem könnyű. Szóval ezért van zabszem a se....
Amúgy az FLP-s tanácsait mindig megfogadtam és mindig be is jött amit mondott, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki a tanácsaiért.
Ja, én amikor az aloés intim zuhanyos kúrát csináltam, apát is kezelésbe vettük a FIRST-tel és a géllel, nehogy visszakapjam tőle. És nem is kaptam vissza.
Azt meg megmondtam neki, hogy ha megcsal, akkor legalább gumival csinálja.
Bár nem hiszem, hogy szándékában állna ilyet tenni, ugyanis imád engem.
) És én is őt.
Jó egészséget! Ha bármiben segíthetek, írjál.
Szia!