Ildi, üsse kavics a közös ismerősöket!
Mi attól még itt nagyon jól összeismerkedtünk!
Nóri, nagyon jó súlyban van még mindig Sára..... Akkor most már Sára is kezdi lemozogni az előnyét.... Lehet, hogy ő sem hízik most már olyan sokat, és a fiúk is utolérik egyszer.
Volt izomlázad? A sport is olyan sajna mint a nyelv, hogy néhány hét kiesést is megérzel.... hónapokról meg évekről ne is beszéljünk!
Én is sokat sportoltam, de most már 4 emelet megmászása is kifullaszt. Főleg Bendével
Viszont azt észrevettem, hogy a karom erősödött. Símán bírok Bendével egykézzel is!
De msot komolyan! Illetve az ujjatlan pólóim karöltőben mintha szűknek tünnének....
Ági, elhiszem, hogy nincs kedved ilyen melegben (hőségben) menni.... Botondot is viszitek?
De kis ügyes Botond! Gratula nektek!
Jó, hogy személyesn is taliztunk!
Nekem is szimpi volt a férjed! A jó erős kézfogásával!
Mogyó, akár lagzi is lehetett volna ez a "szerény" házavató!
Norri, örülök, hogy bevált a golyó! szerintem is jól bírnak vele a gyerkőcök, mert gyorsan olvad a szájban!
Köszi Norri!
Olyan jók ezek a hetek, amikor személyesen is talizunk! Egész más, mint a net..... (nemhiába, az emberi kapcsolatok....
)
Mandula, mi is reméljük, minden jól alakul a babával.... Nagyon drukkolunk!
Noémi, gratula a fogacskához!!!! Bendének is áttörte az ínyét a (szintén) 3. foga!!!!
Ezek a fiúk fej fej mellett haladnak.... Csak méretben vagyunk lemaradva...
A kis legyintés miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!! Még én sem csaptam oda, de Bendének elég, ha erélyesebben rászólok, már meglepődik. És szerintem sem csaphattál olyan nagyot, inkább csak meglepődött rajta, hogy ilyen is előfordul. Néha tényleg jobb egy jó időben adott pofon/legyintés (ki minek hívja), mint utána napokig hetekig beszélni a dologról, és semmi következménye nincs.... (én is azokra a pofonokra emlékszem, amit jogosan kaptam....
olyankor még sírni sem mertem.....
)
Ebben Brigivel egyetértek!
Remélem, megnyugodtál, és látod Balázs sem kételkedett abban, hogy nem jogosan kapta-e Bálint!
Fel a fejjel!