Új privát üzeneted érkezett!

Aida!
Ha kellenek címek és telefonok, szívesen segítek benne, nagyon rendes volt mindenki, még a kozmetikus is jó sminket csinált így látatlanba.
Fodrász nincs, mert az anyukám volt személyesen, az a foglalkozása, nem is engedte volna, hogy más csinálja az esküvői frizurámat.

Ibernuska
Nem látszik még :( 16. hetet kezdem, de még semmi. De ha egyszer beindul, hajaj!

Délután megyek dokihoz, kontroll méhszáj ellenőrzésre és megbeszélem vele a munkavégzés idejét is.
Üdv:

Betti
Kép
betti0412

Egy bajom van csak, nehezen tudom társítani az iwiw-es nevekhez az itteni jelképes neveket!
Segítséget kérek, Ibernuskáé megvan
Köszönöm a bejelöléseket, már vissza is jelöltem mindenkit, jó végre személyesen látni azokat, akikkel jókat beszélgetek.

Betti
Kép
betti0412

Betti az nagyon jó ötlet, kellenek, szeretnék belelátni mi minden kell egy esküvőhöz. Írok majd privit, vagy Te is dobhatsz. :)

Engem is bki jelölhet iwiw-en csak dobjon üzit is h innen van. :) ha nem egyértelmű. 22 éves Aidából nincs sok. De amúgy Szanyi Aidából meg tuti csak egy van. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Csatlakozok az iwiw jelölgetésekhez - Jakab Tünde vagyok (lesz több is) és budakalászi.

Azt hiszem én vagyok a legrégebb óta házas itt: nekünk 97.08.02 volt a nagy nap, ergo heteken belül 11 évesek leszünk. Volt egyházi is, bár nálunk inkább a polgárin volt a hangsúly, az egyházi inkább "folklór" jelleggel működött, és amolyan igazi falusi sátras lagzi volt k 80 fővel.

Még visszatérve az uh leletre, én is meglepődtem hogy ilyen részletes, de persze ezekből a vizsgálat közben semmi sem hangzott el, egyedül a méretek, a leletet később adták oda, többet kellett rá várni, mint maga a vizsgálat volt.
Egyébként ez a MSZNUT-os mondat is rajta van.

Kép
trombibébi

Bébic!
Ház miatt ne búsulj! Lehet, hogy férjednek igaza van és fognak még jelentkezni. Ha meg nem, akkor kerestek helyette egy sokkal tutibbat!

Te hogy vagy fent az iwiw-en? Megkereslek és bejelöllek.

Betti!
Ha átküldenéd priviben az esküvős csapat elérhetőségeit, azt megköszönném! :-D

Mágnes!
Te milyen néven vagy fent iwiw-en?

Kép
Kép
lbernuska

Én is csatlakozom! Az iwiw-en fent vagyok én is Vargáné Tóth Gabriella néven és Tatabánya. Én is megpróbállak titeket megtalálni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Köszönöm az iwiw-es jelöléseket, próbálok azonosítani mindenkit. Olyan jó látni a fotókat, megvallom őszintén, hogy nagy a szám, ha esküvőről van szó, mármint, hogy jobb a kicsi, de ha meglátom a fehérruhás képeket, kicsit sajnálom, hogy nekem ilyen képem nincs. Lehet, hogy hülyeség, de elhatároztam, hogy ha túlvagyok a babázáson, ismét formába hozom magam és elmegyek kölcsönözni egy ruhát, csináltatok fotót magamról. Kíváncsi vagyok, hogy festek így, merthogy rólam borzalmas képek készülnek, nem vagyok fotogén.

Csajok, ugye jól érzem, hogy Zölddi magát egy vén kövér csajszinak festi le, holott szerintem közülünk a LEGJOBB NŐK egyike. (nem akarok ezzel másokat megsérteni) Vagy nem ő szerepel a képeken?!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Na iwiwen Lászlóné Molnár Ágnes vagyok. :)
Trombi téged visszajelöltelek, a többieket megpróbálom megkeresni, csak olyan sokan írtátok a neveteket, hogy lehet, hogy valaki kimarad.. Szóval, ha találtok, jelöljetek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én sem vagyok fotogén, de az esküvői képeink szerintem nagyon jól sikerültek. És jó is ez így, mert több ilyen úgysem nagyon lesz, hogy így "meg vagyunk csinálva".
Én zöldit nem találom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

A héten csinálok egy összesítést az esküvői csapatról és elküldöm nektek, már annak aki kérte, nem sok minden, de néhány részletre érdemes figyelni.
Ti mivel kenitek a hasatokat, már ha kenitek ilyen csíkok ellen?
A védőnő azt mondta, hogy a Babe terméket ajánlja, de vettem bioboltban búzacsíra olaja, meg citrom olajat, ezt összekeverve szoktam rátenni, de kíváncsi vagyok kinek mi vált be?

Betti
Kép
betti0412

Zöldi: én sem talállak, azt mondtad így, ezzel a nickkel is megtalállak, de nem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.
iwiw ugyan ezzel a becenévvel megtaláltok :wink: :wink: :wink:

nekem esküvőm 1995.10.07-én volt. a férjem szülinapja 10.08. az első gyerekem 1996.10.09-én született. szerntetek? :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor a csabi fiam 12.13-ai a sógórnőm 12.12-ei ez a baba dec legeleji mert tuti akkor születik nem novemberbe. utána télapó tele vagyok Istvánokkal és 12.26-án van az anyukám szülije is. Ezt a babót azért akartam nyárira mert akkor nicnsen semmi sem :lol: :lol: :lol: :lol:
de úgy látszik nem volt jó neki az az évszak :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Na ide értem én is valamenyire sikerült olvasnomis :D ...

Esküvö:nekünk csak polgári volt 2005.04.22-én.habár nekem is álmom volt a templomi...de mi nem vagyunk megkersztelve...kár :cry: .Mondjuk én szeretném ha a gyerekeim meg lennének kersztelve csakhát ha mi nem vagyunk mekesztelve ök sem lesznek..én igy felnöt fejjel is megkeresztelödnék de férjemhallani sem akkar róla :cry: :cry: :cry:

Mi egyébként jólvagyunk zsebibaba mocorgását már apa is érzi. :D

Iwiw-en Balázs Melinda Németország Ulm városába vagyok megtalálható...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Irigykedem! én ugyanis kb. fél éve töröltem magam wiw-ről! Nem baj, most édesanyám révén szerzek meghívót és én is bejelölök mindenkit! Remélem nem baj!

Esküvő: Igazából én is úgy szerettem volna kis habos-babos ruhában, sok sminkkel...... de már elmúlt! Most a manóra concentrálunk és minden pénzt ebbe feccölünk. Aztán majd ha ránk szakad a bank, akkor csinálunk egy hejdenagy bulit, ahol a manó lesz a fő attrakció! És persze mi! :lol:
Vendég

Nálunk megint nagy mozgás van pocakban, így le kell dőlnöm, mert kezd egy kicsit kényelmetlen lenni! Majd jövök még!
Vendég

Mi ez a lustaság, Lányok!

Sehol senki!?

Vera! Aranyosak a lurkók! De a legfrissebb képet elnézve már nem könnyű a dolgod!!! :D Andris és Balázs a különképen olyan, mintha egy babatest lenne a Te arcoddal! Eszméletlen a hasonlóság!!! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, de nincs időm visszaolvasni, de szerettem volna megosztani veletek a hírt: minden rendben a babákkal, az egyik 298g a másik 264 g. Mindenük megvan, mindkettő koponyavégű fekvésű, édesek voltak egymás mellett! Tibcsi és Máté lesznek!!!!!
A részletes UH lelet:
"Kettő élő magzat, minkettő fejvégű fekvésben. Elválasztó burok látható. A magzatvíz mindkét esetében átlagos. A lepény a hátsó falon tapad, jó helyen.
Magzati fejlődési rendellenességre utaló jel nem látható.
BPD: 45-43 mm (35-48 )
"A":AC=140mm, FL=28 mm, HC= 165 mm, OFD= 54 mm
"B":AC=132mm, FL=26 mm, HC= 158 mm, OFD= 53 mm
Súlybecslés: 298g, 264 g
A számítottnak megfelelő terhességi kor.
HL: 26-25 mm.
Az agy-és arckoponya szerkezete szabályos. Norm. intracraniális struktúra. Gerinc ép. Hasfal zárt. 4 üregű szív. A szívüregek alakja, mérete a terhességi kornak megfelel. Ritmusos szívműködés. Ép rekesz. Gyomor és béllumenek norm. tágasságuak. Szabályos szerkezetű vesék és húgyhólyag ábr. Csövescsontok hiánytalanok. A köldökzsínor norm. erezettségű. Az érvényben lévő protokoll szerint végzett vizsgálat alapján jelenleg durva magzati fejlődési rendellenességre utaló jel nem látható."

verzso

Vera:jók a képek...Szépek vagytok .... lesz majd dolgod anyósként késöbb meg
nagyiként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Verzso:Gratulálok az egészséges babákhoz...a nevek is nagyon tetszenek ezek márb a végleges nevek?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!
Na majd megkuksizok mindenkit az iwiw-en!:wink: :wink: Èn is fennt vagyok, ha valakit érdekel elküldöm privibe a nevemet!

Verzso!
Szupi,hogy rendben vannak a kismanók! :lol: :lol:

Trombi!
Remélem meglesz hamarosan az új értéked. Amúgy ha tényleg minden rendben volt az uh-n, szerintem nem kell aggódnód!! :)

Tegnap megint nem tudtam ellenállni egy édi kis kabátnak,persze le volt árazva. :oops: :P Majd megmutizom!
susy75

Bébic!
Sajna,hogy az a ház nem lett meg, de tényleg jobb is ha ennyi pénzért megtartják! :? :evil: Tuti megtaláljátok azt, amiben jólérzitek magatokat, meg árban is elfogadható! Ha meg már hárman lesztek maga lesz a mese! :lol: :lol:
susy75

Köszi mindenkinek aki bejelölt iwiwen,mindenkit visszanyomtam.
Így néztünk mi ki 6 éve augusztus 31-én!!

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok!!

sarmon holnap mesz 4d-re! szupi. kerunk kepet!

mindenkinek nagyon szepek a kepei!!! teszek fel en is egy eskuvoset Kép 2007.09.15
a mienk tavaly szeptemberben volt itt sheffieldben. a szallodaban adtak ossze minket, ahol az ebed meg buli is volt. nagyon jol sikerult. ferjem kerdezte, amikor vege volt, hogy nem lehetne meg egyszer??? mindeki jol erezte magat. voltak erdekes (de nekunk tetszo) huzasaink, mint peladul en a verve-bitter sweet symphonyjara vonultam be, de a mi koroszalyunkban nagy sikert aratott. itt fontos az elso tanc. mi nagyon keszultunk erre. jartunk tanciskolaba. a beyond the sea cimu szamra tancoltunk. es hat volt nagy meglepi, hogy nem csak korbe-korbe forgunk. :lol: :lol:

betti. en Palmer's Cocoa Butter Formula-t hasznalok. kifejezetten a csikok ellen. de van dm-s olajam is. azt meg nem probaltam.

zoldit en sem talalom az iwiw-en pedig merget vennek ra hogy bejeloltem. talan csak almodtam. :roll: :?:

KépKép
KépKép
mush589

bebic.
sajnalom, hogy nem jott ossze a haz. biztos vagyok benne hogy hamarosan talaltok egy jobbat!
amugy dehogy haragszom. amilyen makom van biztosan fiu lesz a dragam. az ismeroseim 99.9% fiut josol. :lol: :lol:

sinaszi. teszel majd fel poci fotot? te nagyon vekony vagy? csak azert kerdem, hogy mar ennyire erzed a mozgast.

nekem nincs valami jo napom. egesz nap viszket a hasam. nagyon feszul, mintha szet akarna durranni.fajdogal is.nagyon szenvedek. mozgast nem erzek. a koldokom korul is fajdogal. asszem a meh elerte azt a magassagot. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

aztaaaaaaa vera. nem semmi pocak.

verzso. hatalmas gratula a jo eredmenyekhez es fiukhoz!!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

mush589
ha feszül a pocakod akkor knegesd is sűrűn mert most olyan gyorsan fog nőni nehogy jöjjenek a csikocskák,én sima Nivea testápolóval kenem,de nekem a karom meg a lábaim is kegyetlenül viszketnek,úgyhogy azt is kenegetem.
Persze hogy jövök a 4d-és fejleményekkel!!!
Vera neked az összes gyereked tök egyforma!!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Jók az esküvői képek!

Én egyelőre sima testápolóval kenem a pocakomat, de most vettem babaolajat, azt hiszem váltok arra...

Mush! Igen, elég vékony voltam: 166/48-50 kg. Aztán a terhesség előtt sikerült 52-re híznom, most 54-55 vagyok - attól függ, mikor állok a mérlegre. Igazából csak a pocakomra és cickóra (hurrá!!!) híztam. A védőnéni -ahogy írtam - azt mondta, hogy szerinte nem a mozgást érzem, de egyre határozottabb az érzés! Tehát vagy velem van gond vagy a tükör görbe... :lol:
Vendég

Ja! A testápoló AVONy!
Vendég

Ja! Pocifotót csak jövő héten tudok feltenni, mert az apparát még mindig kőccsönbe van...
Vendég

Verzso! Ti most hányadik hetet tapossátok, hogy ilyen szép nagyok a babák!?
Vendég

Jók a képek, segítség Zölddi megtalálásához iwiw-en: nekem ismerősöm, Bonifert Brigittának hívnak. A többit majd ő elárulja.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Jók a képek, segítség Zölddi megtalálásához iwiw-en: nekem ismerősöm, Bonifert Brigittának hívnak. A többit majd ő elárulja.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Bébic! Tálos Györgyi vagyok az iwiwen.

[quote]C írta:sajok, ugye jól érzem, hogy Zölddi magát egy vén kövér csajszinak festi le, holott szerintem közülünk a LEGJOBB NŐK egyike. (nem akarok ezzel másokat megsérteni) Vagy nem ő szerepel a képeken?!

BB! Szerintem te
1. nem engem jelöltél be :shock:
2. szükséged lesz egy jó szemorvosra :lol:
3. akarsz valamit :wink:

Mágnes! Én nem is mondtam, hogy nick néven megtalálsz! ...vagy tényleg szenilis bagyok :cry:

Verzsó! Gratula!

De jó dolgok történtek ma! Mindenki olyan szép, és a gyerekeitek is, és olyan jó, hogy mindenki jól van és keneget, tervezget, örül...

Hihi, remélem, holnap többen megtaláltok! :lol:

Én is voltam UHUn, minden oké, nem böketünk!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Vera, akkor az esküvővel megelőztél, így ti vagytok a legrégebbi házasok.
Az utolsó, sátras kép csúcsszuper, én is megállapítottam, hogy tök egyformák a fiúk. És biztos buli a sátrazás a gyerkőcökkel, majd mi is szeretnénk ilyeneket csinálni. (A múltkor már nézegettük a "családi" sátrakat :) )

Verzso, Zöldi, gratula a jó uh-khoz!!!

Kép
trombibébi

sziasztok...

hű Harivera: nagyon szép nagy pocakod van :lol: .győnyőrű.
Nekem sem piskota de egyszer majd csak utolérlek téged. :D
Majd én is jelőlgetek iwiwen..ha rend lesz a lakásban :shock:

Lányok:Ti már minden nap érzitek hogy mozog a baba vagy csak egyszer egyszer..mert már tiszta fűggő vagyok és azt figyelem mindig hogy mikor mozdul meg megint..naponta kb 1-2-szer mozog mostanság..ez igy jo?rá ér rendszeresen mozogni?
Tegnap szereztem sztetoszkopot mert a lányomnál anno megtaláltam a szivhangot,de most meg sehol semmi. :?
Csak apro viz bugyogásokat hallani..
De seba a kislányom nagyon élvezte még azt is behalucinálta hogy bűfizett a baba :lol: Győnyőrűek az eskűvői képek..

Mi is szeretnénk majd őssze házasodni ,elvileg idén augusztusra terveztűk,de még mindig nagy álom hogy templomban,szép fehér ruhában menjek férjhez és hogy átmulassam az éjszakát..ugyhogy csusztatunk 1 évet :D
Szoktam nézni minden a nap a reality csatornán a szűléseket..de ezek extrém szűlések...hát 1-2-től eldobom az agyam.
ha érdekel valakit délután fél 2-kor megy...otthon szűlés,tengerben ,szűlés,autoban,parkoloban....stb......na most megyek pakolászni

Kép

Kép
nikianya21

Kukucs! Nagyon szép mindenki a fotókon, Vera, hihetetlen, mennyire hasonlítanak rád a gyerkőceid! :lol: És az a pocak! :lol:

iwiw-en asszem mindenkit sikerült jelölgetnem, most már megvagy Te is, Zöldi! :D
Ha vkit kihagytam volna, bocsika, dobjon privit!

Verzso: Gratula az eredményekhez, szépen növögetnek a csöppségek! Vagyis a kukisok, üdv a "táborban"! :lol: :lol:

Az én pocilakómnak tegnap estefelé valami vagy nagyon nem volt jó, vagy nagyon jó volt, mert ilyen kitartóan még sosem akciózott odabent. :lol: :lol: Már kezdtem tengeribeteg lenni... (Apukám szerint ha sokat mocorog a baba, az jóóó, mert akkor jól érzi magát. :D Persze aztán ez is lehet afféle népi "izé"...)

Sinaszi: möggyütt a levél, megy ma a válasz! :)
bébic

Kép esküvő 2008. 07.03.

Én is rakok elég friss esküvői képet, ma egy hetes. A baba meg 15 hetes.[/img]

Betti
Kép
betti0412

Kép esküvő

Egy utolsó és befejeztem.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Szép az esküvői fotók.

Táblázat remélem lesz hamarosan, az a problémám, hogy vmiért 3 napja nincs otthon net, a tábla meg az otthoni gépemen van. :( Remélem most már tesznek vmit és lesz netünk..

Én mozgást azóta nem is érzek, mióta múltkor vmi nagyon nagyot fordulhatott és jól megrúgott. :D Csak ilyen picikét.

Van még vki akinek gyakran van légszomja? Mert hogy én nekem már majdnem minden nap munkába jövet légszomjam lesz és tök rossz. :( Nem bíroma hosszú utazást, de nem tehetem meg hogy otthon maradjak. Elég ratyi egy helyzet. Ráadásul tegnap olyan mestruációs fájdalomhoz hasonló görcsöcskéim voltak este, remélem nincs baj. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Jaj csajok ilyen korán még teljesen normáli, hogy nem érezni minden nap a pocaklakót! :wink: Picik még ahhoz, hogy naponta bejelentkezzenek.
Èn még azzal se büszkélkedhetek,hogy érzem, mert az én picurom még várat magára! :cry: :P
susy75

Sziasztok! Szépek a fotók, de ne fájdítsátok a szívem!!!!

A mozgolódással kapcsolatban! Mostanában - ezen a héten - már minden nap éreztem mnót, de az változó volt, hogy mikor. Előtte nem éreztem minden nap, és általában csak akkor, ha nyugalomban voltam, feküdtem....

Aida! Olyan mensis görcsök nálam is előfordulnak mostanság. Azt mondják, hogy azok enyhe méhösszehúzódások, de nem kell izgulni miatta... A dokim azt mondta, hogy simizhető a pocak, de nem egyfolytában. Erről volt szó korábban itt a topikban is! A légszomjhoz egyelőre nem tudok hozzászólni - nekem ált. vizsgaidőszakban van, de most kimaradt :)
Vendég

Ezt vettem tegnap féláron! Igaz 68-as méret. Ès a belsejébe bele lehet írni, hogy ez a kis kabát xy-é!:lol: :lol:

Kép Kép
susy75

Susy! Aranyos kabát! Ilyen nagy manóra gyúrtok!? :D
Vendég

Sinaszi!
Jaj dehogy is! De nem bírtam otthagyni. Amúgy se nagyon vastag, majd jó lesz március körül! :wink: 8)
susy75

Csak hülyéskedtem! Valszeg éppen jó méretet vettél, mert ahogy látom nem az a nagyon vastag, éppen jó lesz az időjárás egyhülésekor! :)
Vendég

Hemej, köszi! Igen, ezek már a végleges nevek, már régen eldöntöttük, hogy hogy is fogjuk majd Őket hívni! :lol:

Susy, Bébic nektek is köszönöm!

Harivera, nagyon szép családotok van!! :lol: :lol:

Betti, én DM-es olajat, illetve egy bio testápolót és körömvirágkrémet használok! Eddig beváltak!

Bébic, én is sajnálom, hogy nem jött össze a ház, de hamarosan megtaláljátok álmaitok otthonát! :lol:

Sinaszi, tegnap voltunk pont 18 hetesek!! (és nálunk tutira annyi, hisz tudjuk pontosan a fogantatást :lol: ) Tényleg nagyon szép eredményeik lettek, nézegettem a neten mindkettő az átlagnál nagyobb aszerint. Biztosan a babát érzed már, én már régóta érzem őket és nem sok különbség van közöttünk!

Zöldi, köszi! Én is gratulálok Nektek!

Nagyon szépek az esküvői fotók! :lol: Mi nem vagyunk összeházasodva, de én már így nagy pocakkal nem is nagyon akarom, majd, ha már megszülettek és sétálni tudnak velünk, majd akkor és szép menyasszonyi ruhát szeretnék!! :wink: :lol:

verzso

Verzso! Bolond vagyok! Nem néztem a vonalzód! Ezek szerint viszont majd 2 hetes a pocakfotót az albumban! Növekedett azóta a pocakod?
Vendég

Niki! Én a you tube-on nézegettem végig a szüléseket. Csak erős idegzetüeknek! Az tényleg realitisó :wink:

Aida! Miért nem teheted meg, hogy otthon maradsz, ha nem vagy jól? Amúgy mindkét tüneted nóóóórmáááális, csak kellemetlen.

Susy! Lesz az az gyerök 68-as is! Jót vettél!

Én ma dokihoz megyek, aztán meg jógára. Csak kicsit leszek.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Felzabáltam a bolognaira szánt trappistát..
Na ezt meg kell osszam veletek :) A lányom kedvence a bioköles. Nálunk az a nasi, nem a csoki :) Ma végre nevén nevezte vágya tárgyát :) Odament a tálalóhoz, mutatott a dobozra, és közölte, hogy: guri guri golyás... :) Na ez a kölesgolyó :)
verzso:
2 kicspöcsös?? :) Szuper eredményen, graulálok! :)

Az esküvői képek nagyon szépek, asszem nekünk nics is bescannelve egy sem.. :)

Tegnap olvasgattam régi kismama újságot, és tisztára ledöbbentem. Ti tudtátok, hogy van olyan módszer, hogy a gyereket kezdettől fogva nem pelenkázzák? Állítólag jelzi a szükségleteit, csak figyelni kell... Shocked Na most ne magyarázza már be nekem senki, hogy egy 2-3 hetes gyerek jelzi, ha pisilnie kell. A kaki még csak ok, azt talán lehet látni, hogy készülődik valami. De a pisi... Nem értem hogy kivitelezhető ez, gondolom folyton pisis kakis a gyerek, a lakás...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?