Hangolka, szia!
Amióta leírtam a dolgot itt, azóta is fekszem otthon, nem dolgozom, 2,5 hétig barnáztam, 3 napja múlt el és most már normális folyásom van, jövő hét kedden megyek a dokihoz a 16. héten, csinál egy UH-ot, legalábbis így beszéltük meg a 12. hetin. Remélem nincs gond, bár a baba tuti jól van, mert nekem továbbra is hányingerem, mellfeszülésem, minden tünetem megvan. A haematoma valószínűleg most ürült ki teljesen, a méhlepénnyel fene tudja, hogy mi lehet, de remélem visszaforrt.
Amúgy én is barnáztam egy hétig, mielőtt elöntött a vér! Nehéz lehet neked így pihenni, hogy van egy kisfiad, ai után gondolom szaladgálni kell, de tarts ki és tényleg feküdj, amennyit csak tudsz. Persze én sem egész nap feküdtem, mert sokszor már annyira fájt az oldalam, hogy muszáj volt ülnöm kicsit, de ne idegeskedj, a baba is biztosan fejlődik majd, lehet hogy azért nem nőtt a baba, mert a méhlepény helyzete bezavart, de ha visszaforr, nem lesz gond, ezért kell pihenni!!! Azért írj, hogy mi újság van veled, majd benézek én is ide a jövő hét keddi nőgyógyis találkozás után!
Amúgy az októberben szülünk topikban vagyok, te a novemberiben?
Kitartást, jelentkezz, ha van valami vagy csak ki akarod beszélni a dolgot, én tudom, min mész keresztül, bár én első babás vagyok és tudtam pihenni itthon egyedül.