Új privát üzeneted érkezett!

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:48-kor.
szonce82

cirkuszka: halihó, mizujs mekkorák vagytok már? Jár már :lol: ?
Szenvedek az anyatejjel, kérdezek is az anyucisban mindjárt.

szonce: szerintem minden dokiról van jó és rossz vélemény egyaránt.
Mivel nem vagyunk egyformák, így az igényeink és az elvárásaink sem azok. Ha valakinek nem sikerül a saját igényeinek megfelelő dokit keríteni, az valószínűleg csalódni fog kissé és negatív véleményt alkot.
Én ismerek olyat aki a Dömötöri dokit isteníti...na igazodjon el az ember. :-)
Nekem Dr. Sóvágó volt a dokim, ő régebben margitos volt, mivel akkor bezárt a Jánosba ment át, illetve van magánpraxisa is, de most szabin van egy hónapig :-(
Nagyon sok jó doki van a Jánosban, ha semmilyen ismerősöd nincs, aki ajánlana jó szülészt nem kell, hogy szült már nála vagy egyáltalán, csak legyen jó nőgyógyi az is megteszi.
Vagy azt tudom mondani, hogy szimpátia alapján, ránézésre is próbálhatsz János terhesgondozó és kész.
Csak dönts mihamarabb és élvezd a terhességet!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 10:07-kor.
szonce82

szonce, ez így tényleg nem a legideálisabb... Vígasztaljon a tudat, hogy te most kijárod az utat, és majd tudsz segíteni a következő kismamáknak a környezetedben :wink:

Sajnos a védőnők tanácsadásai kb. így néznek ki mindenhol :( A jó hír viszont, hogy a kötelező tanácsadásra a munkahelyeden el kell, hogy engedjenek. Mondjuk ha nem akarsz még szólni a főnöködnek, hogy babát vársz, akkor két dolgot tudsz csinálni: szabit veszel ki és elintézed a labort+védőnőt egy napon, vagy felhívod a védőnőt és nagyon szépen megkérdezed tőle, nem lehetne-e valamikor egy délután később bemenned hozzá.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Cirkuszka!
Gratula a fiadhoz! :lol:

Szonce!
Nehéz helyzet. Szerintem is döntsön a szimpátia, akár kép alapján is. És az első várandósságnál nagyon fontos, hogy megkapj minden infót a dokidtól - így csökkenthetők a szorongások is.
Védőnő: elég rossz időbeosztása van. Nálunk szerencsére heti 2x rendel 1 órát, egyik nap délelőtt, másik nap délután. Tényleg próbáld meg felhívni telefonon, hátha tudsz vele máskorra időpontot egyeztetni.

Vero, Lbernuska!
Merre jártok?

Ja, mi holnap elutazunk két hétre anyukámhoz, ott nincs internet, úgyhogy majd utólag olvasgatlak benneteket.

beszteri

Kismamik :D

En favoritom Dr Molnar+Annamari ANNAMARI MAGA A PROFIZMUS!!!! Soha nem tudok neki elegge halas lenni hogy 15 orta hogy lehuzott velem!!!

Silverlione :D
Jo vicc az kene meg, de rohogni fogsz kuszik!!! Rosszul vagyok tole, :lol: ja 75cm 8kg 8) 8) azt hiszem kosaras lesz a dragam 8) 8) 8) :oops: :P
Es Ti?
Edinanal voltal? :D

Sziasztok

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka!
Örülök, hogy te is elégedett voltál vele, én pont múlt héten beszéltem vele, hogy vállal-e, és igent mondott... :lol:
15óra azért nem semmi (nálam csak 12 óra volt, igaz, utána császár...). Nálad hüvelyi szülés volt?

beszteri

Ja, mármint hogy Annamarival... Bocs!
Tényleg: a vezetéknevét nem tudod véletlenül?

beszteri

Beszteri
15 ora utan megcsasziztak, kemeny volt de boldogsagos
:D
http://www.minibuborek.freeblog.hu
itt a szuletestortenet olvassatok el :D de inkabb be is linkelem -:D
Mayer Annamaria :D

2008.02.08 Péntek

Erre a napra voltam kiírva, tudtam-tudtuk ha megszületik a Kisfiúnk utána nem ketten leszünk hanem Ő lesz aki minket családdá alakit-formál ! Nagyon vártam ezt a napot, tudtam hogy innentől bármikor jöhet és indulhatunk a kórházba :D

Aznap nagyon nyugodt voltam, bevásároltam a piacon mert este jöttek Orsiék és gondoltam fözzök egy kis juhtúrós galuskát. Napközben sétáltunk, beszélgettünk Apával, de egyikünk sem gondolta hogy ez lesz az a bizonyos nap amit utoljára együtt tölthetünk :D Érdekes egy érzés volt így visszagondolva! Szerettem volna ezen a napon világra hozni a Kisfiunkat mivel Lajos nagymamájának ezen a napon van a születésnapja! De Merse úgy gondolta megvárja az éjfélt es utána indul a hosszú útra :D

18 órára jöttek Orsiék, a régen fel óra főzés ,most bő másfél órába tartott, néha ereztem egy kis fájdalmat de betudtam jóslónak :S De nagyon finomra sikeredet a vacsi, csak egy bibi volt en nem ettem, nagyon fáradt lettem irány a zuhi es alvás, f10kor a TV előtt ébredtem, mondtam Lajosnak Ő is feküdjon mert faj a derekam elég furcsán. Azt tudni kell mar vagy 2 hete külön aludtunk mert en az agyunkban csak keresztben tudtam aludni :S így Ő a dolgozóban szállásolta el magát. Elmentem aludni.

2008.02.09 éjjel fél 3 Szombat : Szokásos kirándulás a WC-re, vissza ágyba, de nem feküdtem le kényelmesen leültem, és ekkor jött az a bizonyos pukkanás es vele együtt érkezett a víz :D Igen, Kisfiunk megkezdte a NAGY UTAZÁST HOZZÁNK :D Erre vártunk 9 hónapig :D En kisétáltam Apához aki az igazat álmát aludta, hogy azt hiszem menni kéne :D Hívtam Édesapámat, aki éppen akkor készült lefeküdni, de azt hiszem es a hangjára visszagondolva az összes alom kiment a szeméből :D Mondat hogy bent találkozunk. Előtte zuhi, apa készül csomagok előkészít, én ugye okosan hajat mostam :D ezután

3kor elindulunk itthonról, ez volt az utolsó alakalom hogy kettesben léptünk ki az ajtón :D

3:20 már bent voltunk megérkezett Apukám, szülésznőm! Én CTG-en es kezdődött a móka :D 15 óra után császár lett a vége, de így is egy csodálatos élmény volt megélni a vajúdást, fájásokat.. Ezt leginkább annak köszönhetem hogy 15 órát végig lehúzta velem Édesapám , aki a nagyon nagyon rossz pillanatokban felvidított, es bátorított, köszönöm Neki! A Páromnak, bár szegény nagyon
fáradt volt, de én jeleztem Neki hogy jó lenne ha aludni menne mert akció lehet. Ő tartott egy kis szünetet a 15 óra alatt es aludt egy kicsit, de azért jó volt hogy ott volt :D

2008.02.09 19:18 Szombat:

Ennek az eredménye egy gyönyörű egészséges kisfiú lett : Szalay Merse Ágoston 4660gramm 60cm 10/10apgarral .Úgy érzem ha újra át kéne éljem nem mondanám hogy jaj nem , egy csodálatos élmény volt, bar a császárt kihagynám a következőnél :D de az sem volt vészes.

2 nappal a szülés után egy kedves ismerősünk azt mondta mind ha nem is szültem volna, olyan jól mozogtam. Igen, mert az volt bennem hogy nem hagyhatom el magam, mert ott a Kisfiam aki vár és mennem kell érte :D Hát ez lenne a történetünk!

Az első találkozás, soha nem felejtem el!

Kép

Kép
cirkuszka

sziasztok lanyok!

koszi szepen a segitseget EDA-ugyben. akkor megis felhivom a szulesznomet, hogy oda mennek majd szulni. most nalunk az ujpesti sztk-ban talaltam egy jo dokit, akihez bejarok majd, de o az Uzsokiban dolgozik. nekem nem szempont a sajat orvossal valo szules, a kislanyomat 3 ugyeletessel szultem a Margitban (3 valtas ment le mire megszuletett a lanyom), es mind3 dokival elegedett voltam.

viszont sztem nagyon fontos, hogy legyen egy nagyon jo szuleszno, aki ott van a vajusad es szules alatt, neki sokkal nagyobb szerepe van mint a dokinak aki tkepp csak osszefoltoz a vegen.

az sztk-s doki meg igy elsore olyan jol "vizsgazott", hogy bar ingyenes a vizit, de megtartom, mert kozel is van es a laborokat, ultrahangokat is az sztk-ban vegzik.

valaki kerdezte hol jarok a terhessegben. kb a 11. het kornyeken, 5 nap elteres van a mensi szerinti idopont es az uh kozott. a kislanyom majusban toltotte a kettot.
aya

Cirkuszka!
Megkérdezhetem, hogy miért lett császár? (Nálunk kétszer rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára, és a végén már rosszabbodott a szívhang, amikor jöttek a fájások. Szerencsére a Rókusban olyan volt a rendszer, hogy a férjem is benn lehetett velem. Emlékszem, amikor megláttam Benit, kicsordult a könny a szememből. És csak azért sikerült visszatartanom a sírást, mert arra gondoltam, hogy mivel ki van kötve a kezem, nem fogom tudni megtörölni az orromat... :oops: )

Aya!
Akkor a kislányod annyi idős lehet kb., mint az én Benedekem. Hogy fogadta a hírt, hogy kistesója lesz? Tudja már?

beszteri

Ja, és ittmeg lehet nézni Picitesót, ha valakit érdekel uh-kép. :lol:
Jó pocak- (és gyermek-)növesztést és csevegést az elkövetkező két hétre! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beszteri 2008.07.10 06:05-kor.

beszteri

BESZTERI
Azert lett csaszi mert nem tagultam 15 ora alatt elfolyt vizzel 2 ujjnyi lett... de a kovetkezo majd normal :D

Kép

Kép
cirkuszka

Én is ebben bízom... :lol: Jó babázást neked! És készülj fel, nemsoká futni fog, és lóg majd a nyelved. :o

beszteri

Beszteri!
Nagy gratula az uh-hoz!
jók a képek is !

Tegnap és ma mondhatni jól vagyok....
Talán az időjárás teszi?!Remélem nem hanem múlóban vannak a rosszulléteim.

Késöbb jelentkezem.

Kép
veronak

eszter, Jazmin majus 20-an szuletett.:)

nem tudja a tesot, en ugy gondolom meg korai, nem is hiszem, hogy felfogja... majd ha no a pocakom, vagy mi is szolgalunk ilyen helyes UH keppel, mint a tied, akkor beszelunk rola.

jol lattam, hogy a "bizonyitek" kislanyt mutat? :)
aya

szonce, barmit is ajanlanak masok, neked ez ugysem biztos, hogy segit. azt kellene tudnod, hogy milyen tipusu dokit szeretnel inkabb. olyat aki sokat magyaraz, vagy olyat aki csendben teszi a dolgat, fiatalosat vagy inkabb tapasztalt oreg rokat. mitol erzed jobban magad? az en esetem ritka, mert a legtobb kismama szivesebben szul olyan orvossal, aki 8-9 honapon at vizsgalta. de valaszthatod az en utamat is, jarj el egy jo dokihoz, akar olyanhoz is aki masik korhazban dolgozik, valassz egy jo szulesznot a Janosban, ha ott akarsz szulni, es o majd az utolso honapokban elkiser CTG-re, meg elkalauzol az egyeb vizsgalatokra amik a finishben kellenek. nekem az elso babaval egy sztardokim volt a SOTE-rol, aki amugy a Forgacsban szerel ossze lombikbabakat. az osszes vizsgalatot a SOTEn csinaltam. de en ugy gondoltam, hogy 3 oltesert nem fogok egy orvosnak fizetni 70-80 ezret, aki mellesleg lehet, hogy be se er a szulesre... majd ird meg, hogy kit valasztottal!
aya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 10:08-kor.
szonce82

Sziasztok Lányok!

Tegnap maratoni értekezlet volt nálunk a cégnél, így egész nap net közelbe se kerültem...

Szonce!
Hányadik hétben vagy? Én is tök korán elmondtam a főnökömnek, hogy terhes vagyok, kb. a 7-8. héten. Erre azért volt szükség, mert mennem kellett volna a 10. héten Németo.-ba egy több napos képzésre, repülővel és az első 12 hétben voltak barnázgatásaim, meg a dokim is azt javasolta, hogy az első 12 hétben ne repkedjek. Így kénytelen voltam elmondani. Szóval lehet, hogy jobb előbb túlesni rajta.

Beszteri!
Te mikor kezdted el érezni a baba mozgását? Én már lassan töltöm a 19. hetet és még sehol semmi. Néha kicsi rebbenések, de arról nem is tudom 100%-ig eldönteni, hogy a baba-e? Mentségemre szóljon, hogy jó kis túlsúlyom van, emiatt lehet, hogy később érzem meg a mocorgást is. De már kezdek aggódni...

Köszi a privit, ezt nehéz kérdés eldönteni!

Cirkuszka!
Ezeken a születéstörténeteken mindig elsírom magam... annyira jó, hogy ilyen kemény 15 óra után is szép emlék marad benned!

Veronak!
Drukk, hogy végleg elmúljanak a rosszulléteid!

Lehet, hogy most pár napig megint nem jelentkezem. Holnap megyünk a Balcsira és addig még van egy csomó tennivalóm! Ha ma már nem jönnék, akkor mindenkinek kellemes hétvégét! Hétfőn újra itt! :-D

Kép
Kép
lbernuska

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.03.04 10:08-kor.
szonce82

szonce: dr Baltschik Miklós a dokim. csak ajánlani tudom. ha érdekel minden infót elküldök. ha 12. kerületi vagy, akkor a magánrendelése közel is van.
kerekpocak

Sziasztok!

Igazoltan voltam távol, július 8-án 10.33-kor megszületett a kisfiam, Zsolt, 4kg-val, 60 cm-vel.
Én is csatlakozom azokhoz, akik maximális meg voltak elégedve a János kórházzal, illetve az ott dolgozókkal!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Újra itt.... :D

Először is üdv minden új pocisnak (vagyis már nem olyan újak, csak én tüntem el egy időre... :( ) és gratula a pocilakókhoz!

Vero!
örülök, hogy minden rendben veletek!!! :D

Patr!
Óriási gratula Zsolti babához!! :D Igazán szép súllyal született!
Sima szülés volt? Irsz majd róla?

Zsófi!
Köszi, tökjól esett, hogy reagáltál a másik topicban és bocsi, hogy ide nem irtam, de most kezdek visszatérni a többi topicba is, eddig csak az ápr.-ba irtam, mert végülis ott irtam le, mi történt... :cry:
De tényleg tökjól esett, hogy észrevettél... :!: :D
Samu, Jónás? Hogy birják ezt a meleget? Jónás mekkora már?
Mukim másfél hete volt 6 kg... :shock: kis husiegér... :) és már eszünk délben almát, holnaptól pedig a burgonyát kezdjük. Nem akarok tápizni már sokáig, inkább bevezetem anyu tanácsára a normál kajákat kicsit előbb.... :)
Egyébként most úgy tünik, minden rendben... de nem bizom el magam, nagyon figyelek minden apró jelre és mozzanatra... nincs sumák és eltünés, mert akkor ennyi... több esély nincs... ezt az egyet kapta csak... csak az a baj, hogy olyan rossz érzés van bennem, hogy ez csak időleges... :roll: pedig nem akarom elvesziteni, dehát ez nem rajtam múlik... :roll:

Megyek is Mukim betoljt... :lol:
Aztán lehet, teszek egy-két képet, múlt hétvégén a telken voltunk és csináltunk újakat! :)

Pusz mindenkinek... most már igyekszem beszállni újra... :)
Vendég

Patr garatulálok!Szép nagy a babád.

Pumpoka!Köszi a jókivánságodat rem igy is maradok....

szonce82 akkor ha jól látom akkor mi egyidősek vagyunk mármint a pócaklakóink :lol:
Hogy állsz a rosszullétekkel??

Kép
veronak

Sziasztok!

Nemsokára szűlni fogok, szeretnék tőletek tanácsot kérni a szülésznőnek mennyit szoktak adni? Nincs előre fogadott, aki épp bent lesz... Doki az van saját...
Köszi ha segítetek....

Mamabogár
mamabogár

---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:48-kor.
szonce82

Sziasztok Csajok!

Patr!
Nagyon nagy gratula Zsoltihoz! :-D Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek! Hatalmas méretekkel született! Ha majd időd engendi, írsz majd születéstörténetet???

Pumpóka!
Olvastam a másik topikon, hogy mi történt nálatok. Nagyon sajnálom, és kívánom, hogy minél előbb rendbejöjjenek a dolgaitok!!!

Mamabogár!
Én sajnos nem tudok tanáccsal szolgálni, de talán majd a nálam tapasztaltabbak...

Csajok!
Képzeljétek, a hétvégén megcsípett egy méh. Nagyon nagy vörös folt éktelenkedik a helyén, kb. 2 tenyérnyi már, és baromira viszket. Tegnap az ügyeleten kaptam kalcium szurit, meg jegelem, de eddig semmi változás. Házi doki szerint nem kell izgulnom, el fog múlni. Volt már valakinek ilyen? Most jegelem, meg iszom a kalcium pezsgőtablettát. Van valakinek egyéb jó tanácsa ilyen esetre???

Ezt leszámítva tök jól telt a hétvége a Balcsin! Szombat este még egy kicsit fürödtem is! :-D Olyan fura volt, a vízben a hasam változásai érezni. :-D Együtt lubickoltunk Pöttyel, ő az én hasamban, én meg a vízben. És szombat óta már érzem a mocorgásait is!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska:

CAlcium+ külsőleg Fenistil gél jól lehúzza a duzzanatot, pirosságot. Patikában kapható. Nekem napallergiám lett a 28. hét körül, azzal húztam le meg a Ca-al.

Szülésznős ügyben aki tud segítsen, köszi....

Mamabogár
mamabogár

Sziasztok!

szonce!
Húú én nagyon rosszul vagyok...állandó gyomorégés,émelygés,hányás már epét is hánytam(bocsi)Jahh és az állandó álomkór!!
Semmi sem jó ,azaz a hideg dinnye de abból is 1-2 falat,a főzés nemnagyon megy,a hagymát ha megpucolom akkor képesvagyok még este vagy másnap is érezni a kezemen hagyott illatát!
Igen ne is beszéljünk az egyébb illatókról,itt vidéken égetik a gazt meg egyéb dolgokat...Hát azt nemkívánom senkinek!!!!!!
10000*en rosszabul vagyok tőlle!!
Nahh nempanaszkodom tovább.
Jahh ma voltunk vérételen...1-2 hét és kész...

A szülésznős téma engem is érdekelne csak azért,hogy tudjak mihez viszonyitani...Privit is irhattok!

Kép
veronak

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:48-kor.
szonce82

szonce82: a fogyókúrával azért csak óvatosan, szerintem ha mostantól inkább megnézed, hogy mit és mennyit eszel az sokkal jobb, mivel terhes vagy és nem vonhatsz meg bizonyos tápanyagokat.
Amennyiben fogyiznál, beszélj szakemberrel, nehogy baj legyen!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:49-kor.
szonce82

Szonce!
Mi is nagyon hamar végeztünk a vérvételen.....Sokan teleprodukálják a müanyagpoharat teljessen felesleges 1 kémcsönyi böven elég ne aggódj e miatt.
Május 18 án volt utóljára mensim.Van orvosom most váltottam de elötte is a Jánosban volt és ott is szültem...és most is ott fogok.

Nekem is van túlsúlyom nemis kevés....de nemállok neki koplalni...probálok odafigyelni..de ha jönnek a kilók akkor jönnek...eddig minden terhességemnél 25-30kg hiztam.
Igaz most tényleg figyelni kéne magamra .....
Kicsit most tartok a cukortelheléstől mert azt hallottam ,hogy a túlsúlyosoknál nagyobb az esély rá??!

Kép
veronak

sziasztok,
Szonce,választottál már dokit?én is a jánosban szültem.Én Sóvágó dr.ajánlom neked.igaz nem az én orvosom volt,de bent töltöttem 2 hetet volt idöm megismerni.meg együtt szültem az ö betegével.hát mit mondjak ég és föld volt az orvosi és emberi hozzáállás.meg jo pofa aranyos.ha mentünk ctgre mindig drukkoltunk legyen bent a szülöszobán mert akkor tök hamar elment az idö,meg jókat röhögtünk.szóval csak ajánlani tudom.
sziaztok
ancsunti

Szonce, Veronak!
Én is a túlsúlyosak táborát gyarapítom! Most is robognak fel rám a kilók. Szerintem fontos a mozgás (én jövő héttől megyek terhestornára, meg augusztustól Aquanatalra is szeretnék járni), no meg az odafigyelés a kajára. Sok zöldség, gyümi, tejtermék, fehér husi. Nem koplalás, vagy fogyókúra ez, csak ésszerű kajálás. De szerintem ezt ti is jól ismeritek. :-D Persze én is elcsábulok: fagyi, és a péksütik, na ezeknek nem bírok ellenállni. :-(

Igen, a terhességi cukorbetegség, meg a magas vérnyomás is könyebben kialakulnat nálunk. :-( Szóval érdemes odafigyelni most, hogy később ne legyen gond.

Ma voltam genetikai UH-n. Beszteri, nálad mennyi ideig tartott ez a vizsgálat? Nálam irtó hamar lezavarták. Mindegy, AFP eredményem jó, meg a mai UH eredménye is az. De saját megnyugtatásomra elmegyek egy fizetős genetikai UH-ra is. Amúgy is mentünk volna 4D-s babamozira, ezt most pár héttel előrébb hozzuk és összekötjük a kellemest a hasznossal.

Kép
Kép
lbernuska

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 14:22-kor.
szonce82

szonce82: Feljebb már írtam 1x, hogy én dr. Sóvágó Lászlónál szültem. Valóban rendkívüli orvos, csak jót tudok mondani róla én is, nekem is ajánlották anno és nem csalódtam.
Nekem egy majdnem 5 kilós porontyot segített világra hozni természetes szüléssel, ami azért első szülő nőnek elég kockázatos.

Amennyiben érdekel, priviben megadom a bejelentkezési számot.
Azt tudom, hogy júli 30-ig szabin van utána tudsz majd menni hozzá.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 14:23-kor.
szonce82

Sziasztok!

Köszi a gratulációt mindenkinek!

Punmpóka, sima szülés volt, aránylag nem volt hosszú, a nehéz része kb. 4 és fél óra volt.
Ha lesz energiám, majd leírom. :)

Szonce, az én dokimat is maximálisan tudom ajánlani, Dr. Pálmai Bálint. Ha érdekel szólj, elküldöm a számát. Kép

Kép
Kép
patr

Bocsánat, kicsit nagy lett a kép! :oops:

Kép
Kép
patr

patr:Nagyon tündér Zsolti! Mennyi idős a képen? Tapasztalatlan leendő szülő vagyok, nem tudom megállapítani:) Írok privit is:)
szonce82

Szonce, 1 napos! :lol:
A kórházban készült a kép.

Kép
Kép
patr

Patr!
Zsolti nagyon aranyos! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok,
Patr nagyon edi Zsolt!! Gratulalok hozza :D

Friss kismamik
Sulyok miatt ne aggodjatok, azt hiszem itt en vagyok a legnagyobb (kerdezetek silverlion-t ) es osszesen 8kg hizam cakk-pakk, de mellette nagyon is ettem! Szerintem es eddigi tapasztalat aki vekony az sokat hizik, aki vastag nagy darab keveset. Nekem 8kg abbol 4660gr a gyerek a tobbi magzatviz, stb...
ne koplaljatok majd szules utan szoptatas vegen lehet!!!

Hajra :D
Van vki aki Molnar dr-is ?

Udv Vera

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok,
Patr nagyon edi Zsolt!! Gratulalok hozza :D

Friss kismamik
Sulyok miatt ne aggodjatok, azt hiszem itt en vagyok a legnagyobb (kerdezetek silverlion-t ) es osszesen 8kg hizam cakk-pakk, de mellette nagyon is ettem! Szerintem es eddigi tapasztalat aki vekony az sokat hizik, aki vastag nagy darab keveset. Nekem 8kg abbol 4660gr a gyerek a tobbi magzatviz, stb...
ne koplaljatok majd szules utan szoptatas vegen lehet!!!

Hajra :D
Van vki aki Molnar dr-is ?

Udv Vera

Kép

Kép
cirkuszka

silverlion.
ugy látom megkaptad az elérhetöséget.mint ahogy irtam én is csak ajánlani tudom.mikor a csaj szült nála azonnal bejött már reggel és este 10ig bent volt vele,és tényleg nagyon rendi volt.szoval szerintem jo doki.
én is sokat hiztam de nálam is a magzatviz volt sok meg én vizes voltam nagyon,5 honaposan ugy néztem ki mint aki mindjárt szül.azért a védönöket nem kell olyan komolyan venni.késöbb se,sokkal jobb ha a saját megérzéseitekre hallgattok,megtanultam tapasztalatból.igen a Pálmai doki is nagyon rendes öt is ismerem.szerintem nem lesz nehéz választanod mert összességben jok a dokik,csak én voltam olyan béna hogy beleválasztottam de ö már nem vállal senkit.
ancsunti

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2010.12.06 13:50-kor.
szonce82

Silverlione!

Köszi a privit, csak ott nem tudtam válaszolni (kezdőke :-) ) segített az infó.....

Mamabogár
mamabogár

silverlione,
nekem szinte végig volt a vizeletembe az a bizonyos dolog ami gyulladásra utalt.kideriteni nem tudta a doki mi az,irt többször gyogyszert de szinte végig jelen volt.hol több,hol kevesebb.az aceton valoban utalhat cukorbetegségre,nem volt még cukor terhelésed?de majd a dokid megmondja mi a helyzet,szerintem ne aggodj.na most mennem kell,mert folyamatos a kántálás:AAANNNYYYAAAA.szóval irány a játszo
ancsunti

patr: Gratulálok én is a babóhoz, szép kisbaba. Sok örömöt hozzá!

ancsunti: Én adtam meg Sóvágó doki elérhetőségeit szonce82-nek, remélem neki is be fog jönni, mert irtó jófej doki!!!

cirkuszkának abszolút igaza van, én vékony testalkatú vagyok és 22 kilót híztam is rendesen, bár már le is ment a nagyja. :-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?