Beszteri
15 ora utan megcsasziztak, kemeny volt de boldogsagos
http://www.minibuborek.freeblog.hu
itt a szuletestortenet olvassatok el
de inkabb be is linkelem -:D
Mayer Annamaria
2008.02.08 Péntek
Erre a napra voltam kiírva, tudtam-tudtuk ha megszületik a Kisfiúnk utána nem ketten leszünk hanem Ő lesz aki minket családdá alakit-formál ! Nagyon vártam ezt a napot, tudtam hogy innentől bármikor jöhet és indulhatunk a kórházba
Aznap nagyon nyugodt voltam, bevásároltam a piacon mert este jöttek Orsiék és gondoltam fözzök egy kis juhtúrós galuskát. Napközben sétáltunk, beszélgettünk Apával, de egyikünk sem gondolta hogy ez lesz az a bizonyos nap amit utoljára együtt tölthetünk
Érdekes egy érzés volt így visszagondolva! Szerettem volna ezen a napon világra hozni a Kisfiunkat mivel Lajos nagymamájának ezen a napon van a születésnapja! De Merse úgy gondolta megvárja az éjfélt es utána indul a hosszú útra
18 órára jöttek Orsiék, a régen fel óra főzés ,most bő másfél órába tartott, néha ereztem egy kis fájdalmat de betudtam jóslónak :S De nagyon finomra sikeredet a vacsi, csak egy bibi volt en nem ettem, nagyon fáradt lettem irány a zuhi es alvás, f10kor a TV előtt ébredtem, mondtam Lajosnak Ő is feküdjon mert faj a derekam elég furcsán. Azt tudni kell mar vagy 2 hete külön aludtunk mert en az agyunkban csak keresztben tudtam aludni :S így Ő a dolgozóban szállásolta el magát. Elmentem aludni.
2008.02.09 éjjel fél 3 Szombat : Szokásos kirándulás a WC-re, vissza ágyba, de nem feküdtem le kényelmesen leültem, és ekkor jött az a bizonyos pukkanás es vele együtt érkezett a víz
Igen, Kisfiunk megkezdte a NAGY UTAZÁST HOZZÁNK
Erre vártunk 9 hónapig
En kisétáltam Apához aki az igazat álmát aludta, hogy azt hiszem menni kéne
Hívtam Édesapámat, aki éppen akkor készült lefeküdni, de azt hiszem es a hangjára visszagondolva az összes alom kiment a szeméből
Mondat hogy bent találkozunk. Előtte zuhi, apa készül csomagok előkészít, én ugye okosan hajat mostam
ezután
3kor elindulunk itthonról, ez volt az utolsó alakalom hogy kettesben léptünk ki az ajtón
3:20 már bent voltunk megérkezett Apukám, szülésznőm! Én CTG-en es kezdődött a móka
15 óra után császár lett a vége, de így is egy csodálatos élmény volt megélni a vajúdást, fájásokat.. Ezt leginkább annak köszönhetem hogy 15 órát végig lehúzta velem Édesapám , aki a nagyon nagyon rossz pillanatokban felvidított, es bátorított, köszönöm Neki! A Páromnak, bár szegény nagyon
fáradt volt, de én jeleztem Neki hogy jó lenne ha aludni menne mert akció lehet. Ő tartott egy kis szünetet a 15 óra alatt es aludt egy kicsit, de azért jó volt hogy ott volt
2008.02.09 19:18 Szombat:
Ennek az eredménye egy gyönyörű egészséges kisfiú lett : Szalay Merse Ágoston 4660gramm 60cm 10/10apgarral .Úgy érzem ha újra át kéne éljem nem mondanám hogy jaj nem , egy csodálatos élmény volt, bar a császárt kihagynám a következőnél
de az sem volt vészes.
2 nappal a szülés után egy kedves ismerősünk azt mondta mind ha nem is szültem volna, olyan jól mozogtam. Igen, mert az volt bennem hogy nem hagyhatom el magam, mert ott a Kisfiam aki vár és mennem kell érte
Hát ez lenne a történetünk!
Az első találkozás, soha nem felejtem el!