Sziasztok!
Olyan régen nem voltam s írtam (év végi őrület...) most pótolom. Nem is tudom honnan kezdjem a visszaolvasást...Majd szép apránként
Visszafelé.
Szeretettel köszöntök minden új Kismamit, boldog és problémamentes gömbölyödést Nektek!
Náthára vigyázzatok - sajnos azt tapasztalom, MINDENKI náthás! Nekem C-vitamint és Calcium pezsgőtablettát adott a háziorvos, plusz kamillás gőzölést javasolt. Eldugult nózira a Nazivin orrcsepp (max. 1 hétig használjátok!), és/vagy a STERIMAR orrspray (szintiszta tengervíz) használ. De az általatok ajánlott homeopátiás készitmény nagyon jó!
Sajnos a nép gyógymódról úgymint kalapkúra le kell mondanunk
Bogi
Jó a zsepiteszt. Közepénél, két újjal csippentettem fel. Utána olvastam, hogy az kisfiú. Te Jósnő!!
A babácska fiú, ami a mozgását illeti nagyjából igy néz ki: 1., Reggel 06:15-06:30 között, ébredéskor kicsit aktív. 2., Munkába menet 07:15-08:00, erőteljes rúgások köldök felett, nem szereti. 3., Délelőtt kb. 10-11h , kávé után felélénkül, csuklások, izgések-mozgások. 4., Ebéd után kb. 14-15 h, izgés-mozgás 5., Hazafelé 16:30-17:30 erőteljes rúgások, hullámzások, nem szereti 6., Este TV-zés közben vacsi után nagyon aktív, randalírozik (kb. 19-20 h) 7., Fürdés, lefekvés, pocak-kenegetés után a papa simogatását és hangját élvezi, kirakja a lábát, a könyökét, hullámzik jobbra-balra. Utána elalszom. Jobboldal: élénk reklamálás. Baloldal: nem annyira. Állítólag éjjel is rúg néhányat, a papa szokta simizni, én alszom. No, ez jó részletesre sikeredett, de kb. ez a napi programunk. Zajokra bármikor képes óriásiakat rúgni, ütni (pl. robbanás a TV-ben, autóverseny zajai, stb.) Nemtom mikor alszik... Bár van nap, amikor picit lustább, de nem jellemző.
Erika
Az ORIGO-n van ilyen, keress rá. ABC sorrendben a nevek plusz jelentésük, gyakoriságuk.
Gaby
Sokat csuklunk mi is, és sajnos a hólyagom is erős "taposásnak" van kitéve, hú, nagyon rossz tud lenni
Pumukli, szerintem a baba csuklása nem téveszthető össze rúgással
Holnap ismét előadás a MÁV-ban (Darla, jössz?) 18:00 órakor. Andival megyünk. Hátha be tudunk lógni szülőszoba-látogatásra is.
Sajnos még nem tudom a terheléses vércukor-vizsgálatom eredményét, igy némi lelkiismeretfurdalással tüntettem el a kókuszos tortát... Nem érem el a rendelőt, hogy megtudjam. Izgat igy Karácsony előtt
Muszáj(ly) enni, sajnos visszatért a már jól ismert gyomorégés. reggelente újfent arra ébredek, s néha a savszerű izé is feljön, nagyon kellemetlen. Gondolom, ez az egyre jobban összenyomódó gyomor miatt van. Ti is tapasztaljátok már igy a 26. hét körül? Ez csak rosszabb lesz? Kicsiket eszem és sokszor. Igy próbálom "átvészelni".
Sziasztok, további kellemes napot Mindenkinek!
Szilvus
25+4