Sziasztok!
Bocs amiért nem írtam. Tegnap itt volt anyósom és a sógornőm a kisebbik lányával -20 hónapos-.
Szörnyű volt. Anyóssal összerúgtuk a port mindenen, szokás szerint. Végül nem haraggal váltunk el. Elegem van abból, hogy jól kéne éreznem magam akkor is ha beledöglöm. Amúgy tojik a fejünkre, állandóan a sógornőméknél van, ott is alszik, de ha én kérem akkor sose jó. Kitalálta, hogy akkor most szerdánként délelőtt jön és addig én menjek a dolgomra! Na, hát elszállt az agyam. Milyen dolgomra?! Menjek egyedül kolbászolni a városba, vagy mi? Mondtam neki, hogy már ne is haragúdjon, de ez nem segítség. Ha vásárlásra gondol vagy ilyesmire azzal nem lehet várni míg ő kegyeskedik idejönni. Abba meg semmi pláne nincs, hogy egyedül bolyongjak. Én a férjemmel szeretnék már egy rohadt moziba eljutni, vagy vacsorázni kettesben! Hát a hétvége nem jó, nem ér rá, meg máskor se, de szerdán...Na, köszi. Jó kis segítség aki akkor jön amikor neki jó, nem amikor én kérném...
Bocsi lányok még mindig pipa vagyok...Tudnék ám írni róla cifrákat...Jó én sem vagyok egy szent, de azért én is létezem, nem csak a sógoromék...
Ma itt volt a barátnőm, az szuper volt, jól kipletyiztük magunkat és Dani is imádja
Zit: a földhözverősdi utcán is megesik, ha nem engedem menni amerre akar, de én nem hagyom ott, Isten őriz! Se boltba se sehol. Amúgy én is kirügyeztem, jön a tavasz
Puszi:
Bellana