Sziasztok! Judit, én is Svajcban élek. Te merre?
Rita! En 1 olyan léböjtkurat probaltam ki, ami nagyon hatasos, csak sajnos veszélyes is! Drogériaban ajanlotta 1x egy ott dolgozo hölgy, azt mondta, ez a szervezet "tisztitasara" is valo, nem csak fogyaszt. Nos, ugy hivjak a kurat, hogy CITROMLE ES JUHARSZORP KURA
Ez abbol all, hogy 3 nap szoktatas utan csak és kizarolag iszik az ember. Citromlével és Cayenne-i borssal kevert juharszörpöt... Nos, tényleg fogyaszt!!! 14 napos a böjt, én 3x probalkoztam, mind3 alkalommal 6 kg-t fogytam. DE a 3. utan beteg lettem. Mégpedig a visszaszoktato 3 napon... Ugyanis hozzaszokott a szervezetem, hogy csak ittam, nem kellett emészteni, a gyomrom nem tudott mit kezdeni 1 naranccsal... Nos: rettenetes hasfajas, hanyas, 42C(!!!)-os laz,latomasok, korhaz, ügyelet...Infuziok, doktor bacsi ejnyebejnyéje, stb...Azota nem probalkozom ilyesmivel.
Amugy a recept: 1/2 l vizhez 1 kanalnyi juharszörp, 4-5 citrom leve, 1 szorat cayenne-i bors.(Ez piros). Az ital elég finom, de 4 nap utan az embernek a gyomra is felfordul, amint meglatja az üveget...
Kb 1.5 literrel kell naponta inni.A kura ideje alatt csak gyogyteakat szabad inni (teafü nélkülieket!!!), kell venni 1 vesemüködést segitö gyogyteat, meg 1 hashajto gyogyteat. Reggelente kell inni 1 pohar langyos vizben oldott 1 kanal sot. Fuj.
Inkabb egyél kevesebbet, de szerintem hagyd ezt a léböjtnyavalyat a csudaba...
1 JOAKARO(tényleg!!!)
Z