Új privát üzeneted érkezett!

Beu! Kezem-lábam csuriban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Bella! Örülök, hogy minden rendben! Mielőbbi felépülést :)

Beu! Holnapra nagyon drukkolok!!

Leo! Mikor mész UH-ra? (én szerdán)

Kép

Sziasztok!

Beu! Nagyon nagy drukk! Várjuk a hírt!++++++++++

Kép
hanna30

Beu,
nagyonnagyondrukkolok++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Beu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Bella, gyors gyógyulást!Örülök, hogy nincs baj.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Beu,
naná, hogy izgulsz, ennyire közel még sosem voltál a sikerhez és most el is jött! :D :D
++++++++++++++++++++

Viktu,
ja, mi is vmi hasonló gyorsasággal pörgettük az elejét, aztán sajna lassulni kellett a várólista miatt... sebaj, a köv. után nem várok! :wink:
Megjött már?

Leo, Mó
+++++++++++++++++++++
angel37

Sziasztok!
Lehet, hogy még valaki emlékszik rám, 2 év után újra elhatároztuk, hogy nekivágunk az álmaink megvalósításának.
Ez idő alatt munkahelyet váltottam és intézetet is. Túl vagyok már 2 sikertelen inszemen. Rájöttem ez idő alatt (2 év hosszú idő), hogy lehet, hogy PCOS van. Így a nyarat annak szánom, hogy diabetológushoz és endokrinológushoz menjek, utánna induljak csak el ősszel a Kaáli-ba. Mindenképpen Krizsa doktorúrhoz szeretnék menni, mert én csak benne bízom. Remélem sikerül.

Köszönöm, hogy meghalgattatok. Jó titeket olvasgatni.
kalkata

sziasztok!
szia Kalkata,üdv! pco-val hova mész? Korábban is Krizsa dr-hoz jártál? sok sikert!

Beu, izgulok érted!

bella, mielőbbi felépülést neked! Jó, hogy rendben vagy.

drukk a többieknek!
nani72

Beu: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kedves Nani!

A Nyírőbe jártam, de elkeserítő volt minden. Így sok utánajárás, és ismerősök Krizsa dr-t ajánlották, ragaszkodjak hozzá, tanácsolták. A PCOS velőizsgálatok eredményeivel megyek hozzá hamarosan.
Kedves tőled, hogy írtál. Közsönöm.
kalkata

Kedves Kalkata!

Krizsa dr-t nekunk is nagyon ajánlottak, mi is hozza akartunk menni. Csak sajnos nem kaphat uj pacienseket, nagyon tulterhelt... -legalabbis nekunk ezt mondtak- kb 2 hettel ezelott kertunk idopontot.
Remelem mire ősz lesz mar sikerul hozza menni!

sok sikert
amina09

Kedves Amina09!

Igen tudom, nagyon túlterhelt..., de reménykedem. Nem adom fel, oly sokat küzdködtünk már máshol.
Végül te kihez jutottál?
Neked is sok sikert kívánok, és kitartást!!!!

Kalkata
kalkata

Beu üzeni:HCG255, jövő csüt.UH

babaimádó
Kép
babaimado

Beu,
jajdejó! Ez szuper! :D :D
Ezer drukk az UH-hoz!

Baba, köszi a hírhozást!

Kalkata,
én is úgy tudom, ahogy Amina írja... de már elég régóta nem fogdhat új pácienst, hátha lassan már lehet!
angel37

Beu,
Istenem de jó :P , drukk hegyek!!!+++++++++++++++++++++++

Baba,
köszi :)

KépKép
tobi

Beu!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hál'Istennek!!! :P Drukkmegy!!!

Kalkata,
mi is hozzá szerettünk volna, de már tavaly júniusban sem kaptunk hozzá helyet. Egy Kaálibabás barátnőm ajánlotta Kovács P doktort, így kerültünk hozzá. Mi nagyon bízunk benne!!! (Szintén a Nyírőből irányultunk ide...)
Sok szerencsét Nektek is!!!

/A nap sztorija: adtam egy hajléktalannak pézt, és mit mond? "Ó, a Jóisten áldja meg vagy 120 gyerekkel!!! :lol: - szépen megköszöntem, mondtam, hogy abbion jó lesz nekem! :lol: - furi, de olyan jó kedven kerekedett, a pap sem áldott meg így annak idején a templomban :lol: - hátha ez az áldás fog segíteni!!! :lol: /

tillidian

Beu, jaj de jó!!!! :P Végre valakinek sikerült! Kívánom, hogy minden rendben legyen, és szépen kerekedjen a pocid!

Szia Kalkata!

Till, nekünk tavaly nyáron egy fekete fickó rákötött a kezünkre egy cérna karkötőt, és 5 gyereket kívánt. :lol: Az enyémet már le kellett vágni a lapar előtt... :roll: Laci kezén viszont még ott van. :wink: Ha jól számolok, akkor az 2 és fél. Nem vagyok telhetetlen, elég a kettő. :lol:

Leo, Mó ügyesek legyetek!

skrisz72

Beu! jaj de jó hír ! Nagyon örülök! :) ( csak így tovább! )

Kalkata, kiváncsi leszek mikorra kapsz Krizsa dokihoz időpontot, ő a legelfoglaltabb, sokan várnak rá.Egy ismerősöm is hozzá kívánkozik, egy évet mondtak neki, ennyit kell várni.
nani72

Tillidian,

ha másnál "kötünk" ki az sem baj. Ott mindenkinél jó kezekbe leszünk. (sok Nyírőből érkezett pár jutott ide...)
Amint meglesznek a vizsgálati eredményeim, már tárcsázom is a telefonszámot, és lesz aki lesz....
kalkata

Beu: jajjjjjdejóóóóóó!!!!!!! Tovább +++++++++++++++++++++
:lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Beu! :D :D :D Nagyon örülök!!!!!Drukkolok Továbbra is!
Till!Köszönöm.

Angel!Nem. :shock: Pedig már mindent bevetettem.

Szia Kalkata! Bárkihez kerültök, jó kezekben lesztek.Mindegyik Doki nagyon jó, különbség talán csak "stílusban" van.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

BEU: Hajra! egyutt izgulunk Veled!

Kalkata:
Mi a dr Bernardhoz kerultunk vegul. (de szegedi vagyok, itt a dr Krizsan Máriához kaptan idopontot de csak SZEPTEMBER 17-RE!!!)
Nekunk sincs meg minden vizsgalatunk, mondhatni alig valami, mert hamar kiderult, h ferjemmel van gond, igy csak lombik johet szoba. Nekem pl meg a hormonvizsgalatom sincs meg.
Viszont sokan tanacsoltak, hogy ne varjak addig, mig minden meglesz mert:
-igy is mire sorra kerul a lombik pesten kb 6 honap telik el, addig boven van ido
- lehet h az orvos mas/tobb vizsgaltot ker (eleg ha csak +1 hormon) akkor ujbol vegig kell csinalni a verveteleket...
Igy penteken megyunk, remelem mar "okosabbak" leszunk.

Viszont nekem van egy "hulye kerdesem" a tapasztalt lombikosokhoz.
Vegul is mennyire befolyasolja maga az orvos a lombik kimenetelet ? (magat a ICSIt a biologusok csinaljak?, a hormonkezeles ugye a doki valasztja?, punkciot is o csinalja, beultetest is? )
:oops:
egesz nap ezen gondokodtam...
amina09

Beu nagyon örülök!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira szerettem volna hogy sikerüljön és csak halkan drukkoltam neked de azt ezerrel
Vendég

Mo - en is szerdan megyek, te hanyra mesz? en 12-re....tali?
leo50

Tilli,
120 :) nem lesz az egy kicsit sok?
Nem párod milláira célzott? :wink:

Viktu,
a legkellemesebb változatot (pia+szex) gondolom már bevetetted... :wink: Meleg fürdőt is biztos.
Állítólag segít a felülés is!
Ja, és gondolom teszten is már túlvagy... :?
angel37

Sziasztok
Köszönöm mindenkinek a drukkokat. Már itthon vagyok. HÁl istennek nem találtak semmit. Az altatás eléggé megviselt.

Beu
szuper hírek
+++++++++++++

Leo
+++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Beu!!! Drukkolok tovább!++++++++++++++++++++++++++

Bella! Jó hogy újra itthn vagy! Pihenjél sokat!

Kép
hanna30

Sziasztok!
Ma voltam a dokimnál:mensi után hystero lesz és genetikai vizsgálat mindkettőnknek és még egy dolog, amit a hematológus kihagyott.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Rengeteg munkám van, így csak gyors bekukkra van időm!!

Bella: örülök, hogy nincs gond, szorítok, hogy minél hamarabb jól legyél!!!!

Beu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök, gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Holnapra visszaolvasok és írok bővebben!

Til: 120 :shock: millióból, ahogy Angel mondja, gyerköcből elég wgy focicsapatnyi :wink:
Vendég

Sannah, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok!!!!

Hanna, Mó, Tobi, Babaimádó, Angel37, Nani, Puszedli, Tillidian, Szkrisz, Viktu, Amina, Bella

Nagyon köszönöm a drukkokat!!!Nagyon nem merek még örülni....csak az Uh után!!!Félek a barnázgatás miatt!!!
beu9

Sziasztok!

Beu, jajdejó!!! :lol: További drukkok +++++++++

Leo, én f9-re :( Na de majd a punkción összefutunk :wink:

Amina! Én úgy tudom, hogy a punkció, beültetés, kezelés doki döntése, a sejtek, embriók a biológusok kezében vannak.

Kalkata! Szerintem is bármelyik dokihoz is kerültök, jól jártok.

Till! Ez naon tetszett :lol: Hajrá :) (kíváncsi lennék, KP mit szólna, ha elmesélnéd neki)

Lányok, egy buta kérdés: a kezelési sémára rá van nyomtatva, hogy vigyük a maradék gyógyszereket: Suprefact, Gonal, stb. Ez tényleg kell? Úgyis kell még tovább szúrni, a mhelyen pedig nem tudom őket hűtőben tartani...

Kép

Bellácska,
nagyon örülök, hogy jobban vagy! :P

Beuuuuu++++++++++++++++++++++++++++++++++++
írok privit!!! :P

Angel,
nekem több gyerekem van, mint millája a páromnak :oops: :lol: :lol: :lol: - azér' remélem, legalább 1 "gyereknyi" kijön az áldásból :lol: - több is jöhet!!! :D - de asszem ezzel Ti is így vagytok!!! :P

Mó,
én nem vittem el a gyógyikat, ott úgysem kellett, ha meg mégis, hazamentem és elintéztem a hűtőből :roll: :lol:

No, mentem pakolni...csüt. hajnalban indulunk :P

tillidian

Beu! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Sajna és is barnáztam, véreztem.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Bocsi a zavarásért.
Korallt keresem. Valamikor írogatot ide is és most nem találom.Remélem nincs gond.Teljesen eltűnt, törölték. Ha valamelyikőtök tud róla v.mit kérlem írja meg. Ha kell priviben.
Előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek!

Csilla
Kép
Kép
csilla1977

Hello Lányok!
Bocsika, teljesen el vagyok veszve...olvasni azért olvasok, és mindig csak tervezem, hogy írok...de aztán telnek a napok... :oops: Semmi komoly munkára nem foghatom, vagy ilyesmi, egyszerűen csak élvezem a nyarat, nálunk ilyenkor mindig nyüzsögnek a barátok (persze télen senkit sem eszik ide a fene :shock: nem is értem...), szóval kicsi munka, sok pihi, strand, tücsökciripelős nyáresti vacsik későig.... :roll: na nem sajnáltatom tovább magam :oops: :oops: :oops:

Beu!
ha te még izgulsz akkor csak halk gratula :D ..magamban azért jipppijájéééé.... :lol: :lol: :lol:

Bella!
Oh, de szuper, hogy nincs semmi bibi!!! Mi volt az altatással??
Lassan tisztultál fel??

Till!
Jó utat Nektek!! Engem is oda akarnak elráncigálni jövő héten, de autóval nem sok humorom van hozzá... :?

Na most épp ennyire futotta, legyetek rosszak! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mó, Viktu, Amina

nagyon kedves tőletek is (és mindenkitől) a támogatás, bátorítás.

Amina,

kiváncsian várom a fejleményeket, a péntek időpont után. Drukkolok!!!
kalkata

Sziasztok!

Beu,
nagyon szorítunk!!!
Megértem, hogy izgulsz, de reméljük minden okés lesz az UH-n! :wink:

Bella,
jó, hogy túlvagy! :)

Baba,
drukk a vizsgálatokhoz!

Tilli,
na, akkor apára célzott a homeless! :wink:

Lois,
a magyar tenger partja már csak ilyen...
Érezd jól magad, használd ki a nyarat! :)

Sannah,
minden okés? :)

Viktu,
helyzet? :roll:

Leo, Mó
++++++++++++++++++++
angel37

Angel, nálad mizu?

Bella, jól vagy már? Most mikor lesz továbblépés?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
köszi, semmi extra!
Várom a nyaralást, szedem a bromót - szerencsére nega mellékhatás nélkül! :)
angel37

Angel,
ez jóóóó! (hogy nincs mellékhatás... :P )

Lois,
akkor lehet, hogy kint találkozunk :wink:

Csilla,
jó kérdés! Már én is kerestem Korallt, tényleg rég járt erre!
Ha hallasz róla, csókoltatjuk, és várjuk a hírekkel!!!

Leo, Mó,
hajrá Lányok!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++

Beu, Drága!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit csókoltatok! Hétfőn jövök (remélem...)
Till

tillidian

Bella, teljesen megértelek. Nem is ismerek olyan embert, aki ne lett volna rosszul mélyaltatás után. A gumicsőről ne is beszéljünk. Az nekem nagyon fájt ébredés után. Lapar után este neked is meg kellett próbálni felkelni? Nekem nem sikerült, csak másnap reggel. Át kellett sétálni csövestül, katéterestül a kórterembe. Remek volt. :?

Beu, halk gratula, és további drukkok az UH-ig. :lol:

Baba, akkor várunk az eredményekkel, ha meglesznek.

Leo, Mó hajrá!!!

skrisz72

Tilli,
végülis van: végigalszom az éjszakát, nem úgy, mint a nyúl a barázdában és sztem több kedvem van a szexhez is! :wink:

Krisz,
én nem voltam rosszul :) vagy sikerült átaludnom :wink: Igazából csak másnap tértem magamhoz (3 órás után).
Inkább azt mondanám, hogy nem volt erőm. Biztos a vérveszteség miatt (hasfelvágós volt).
A csöves-katéteres sétálás valóban remek móka! :? Kb egy hétig éltem együtt 3 csővel-zacskóval! :roll:
angel37

Laparos lányok virtuális ölelés.

Bella, nagyon örülök, hogy túl vagy rajta és minden rendben.
(Én megint meginogtam, de majd dönt a doki, hogy elég-e a hisztero. )

Beu, minden rendben lesz!!!! +++++++++++++++++++++++

Kérdés: Van valakinek formaldehid (formalin) allergiája? Én csak pár hete tudok róla, de pl. azt már megtudtam, hogy a gynevac-ban van, úgyhogy azt már nem próbálhatom meg, segít-e. Remélem másban nincs (úgy érten, amit a stimunál meg utána használtunk), mert akkor gondolom valamit változtatni kellene, hiába váltak be eddig a kezelések. Sajna sok gyógyszerben van, mert ezzel tartósítják. Háááát, inkább nem aggódom előre. Ráérek még. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Laparos lányok virtuális ölelés.

Bella, nagyon örülök, hogy túl vagy rajta és minden rendben.
(Én megint meginogtam, de majd dönt a doki, hogy elég-e a hisztero. )

Beu, minden rendben lesz!!!! +++++++++++++++++++++++

Kérdés: Van valakinek formaldehid (formalin) allergiája? Én csak pár hete tudok róla, de pl. azt már megtudtam, hogy a gynevac-ban van, úgyhogy azt már nem próbálhatom meg, segít-e. Remélem másban nincs (úgy érten, amit a stimunál meg utána használtunk), mert akkor gondolom valamit változtatni kellene, hiába váltak be eddig a kezelések. Sajna sok gyógyszerben van, mert ezzel tartósítják. Háááát, inkább nem aggódom előre. Ráérek még. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

sziasztok!

bella: gyors gyógyulást kívánok!

beu: halk gratula, drukk tovább+++++

kalkata: üdv köztünk.

leo, mó: drukk+++++

baba: drukk a vizsgálatokhoz!

till: jó utat!

angel: örülök, hogy nincs mellékhatása a bromonak.

kati
katica30

Sziasztok,

hétfő este óta nem volt netünk, most javították meg... :?

Beu,

net nélkül agyon izgultam magam miattatok, nagyon szép a 255-ös hcg, drukk az uh-hoz.++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon megértelek, én nem barnázok, de nyugodt csak akkor leszek, ha végre meglesz az első uh és látom, hogy minden rendben van :wink:
Engem inkább az idegesít, hogy éjszakánként mensisen fájdogál a hasam :?

Többieknek is millió drukk, remélem Beu beindítja a babaesőt :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic, no para!!! Minden rendben van. :lol:

Angel, 1 hétig a csővel?? Jesszusom. Én nem bírtam volna. Amikor fel kellett kelnem, többször is káromkodtam, mert annyira fájt. Persze halkan, hogy a többiek ne hallják. :oops: :oops: Az öreg mamák meg mondogatták körülöttem, hogy jaj de szép sárga a zacskó, az jót jelent... na persze, csak vegyék már ki a csövet plííz. :wink: És hogy horkoltak... :!:

skrisz72

Skrisz,

érdekes lehetett az öreg nénik látásmódja, de ha ők mondják, hogy a jó sárga jót jelent akkor az úgy is van, elvégre ők a tapasztalt öregek :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a nyugtatást, igyekszem szót fogadni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Angel: köszi eddig minden okés volt, de ahogy olvastam a laparról, már nem igazán, nekem novemberben lesz hiszteroval együtt, de a beszámolók alapján a hátam közepére sem kivánom. :cry:
Hogy bírod a bogyót?

Babika: köszi jól vagyok. Olvastam, hogy hiszterod lesz és genetikai vizsg. Mikor kezdesz azt tudod már????

Till: de jó most neked!!!!

Beu: drukkkkkkkkkkkkk
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?