Sziasztok!
Úgy vagyok 6 hetes és két napos, hogy annyi idős a baba. A terhesség meg ezek szerint 8 hetes és két napos. Direkt felhívtam megint a dokit, mert kezdtem belezavarodni, és elmesélte, hogy október 8-tól számolják a terhességet, így az 8 hét+2 nap (ma már 3 nap), de a baba az ennél két héttel fiatalabb, azaz 6 hetes és 2 napos (tegnap). Na, asszem, valahogy így. Úgyhogy valóban ugyanannyi idős vagyok, mint Te Chello, és 3 nap a Te javadra, ha végre sikerült két számot kivonnom egymásból. Vagy megint nem?
Akkor Te mikor leszel 12 hetes, Chello?
Asszem, hétfőn besétálok a dokihoz és megkérem, hogy legyen olyan jó és számoljon nekem előre, mert ez meghaladja az én képességeimet.
Kérdezted, hogy milyen egyetemre járok: A Vszprémi Egyetem Georgikon Mezgaz. Tud. karán vagyok GAZDASÁGI Agrármérnök. Ezt azért emelem ki, mert tiszta röhej, hogy binominális egyenletrendszert és Markov láncot simán számolok, majd szegény gyerekemnek meg azt sem tudom kiszámolni, hogy akkor mikor is lesz 12 hetes. SEGÍTSÉG!!!
Különben bocsi, hogy semmit nem írtam, de tegnap rettentő rosszul lettem, fel sem bírtam kelni, mert csak fél centit mozdultam és azonnal visszajött még az is, amit a múlt héten ettem.
Ma meg a házat díszítettem, annyira jól néznek ki a gömbös függönyök. Idén megint arany-piros fa lesz.
Chello! Akkor most tényleg három nap van köztünk, ugye? Nyilván, ha Neked is okt.5-től számolnak, csak valszeg én kevertem be. Amúgy jan. 25-én, a szülinapomon mész AFP-zni, úgyhogy Tőled egy egészséges kisbaba hírét várom a szülinapomra!
Most, hogy így olvasgattam a leveleiteket asszem, rájöttem a megoldásra: szerintem én végig azzal számoltam, hogy a baba mennyi idős és az alapján akartam a 12. és a 16., AFP-s hetet is kiszámolni.
Ja, a párommal nem beszélek azóta (kikapcsoltam a telómat és hazajöttem Anyáékhoz), mert nem akarom magam felidegesíteni. Ha minden jól is alakul, akkor is jobb, ha most nem hirigelem magam, majd ha lenyugodtunk kicsit.
Borcsa! Örülök, hogy itt vagy, grat a kicsihez!
Egcsi!Ablakpucolás is valami, főleg, ha ügyi vagy és úgy csillog, mint a gyertyák.
Amúgy nekem is a kefír segít.
Puszi mindenkinek és bocs, hogy az álmatematika-tudásommal zavart okozok.
Puszi, Kinga