Sziasztok!
Végre le tudok ülni a gép elé. Azt nem garantálom hogy be is tudom fejezni a levelem, de megpróbálom
Bence nemrég aludt el, épp akkor amikor letelt a 3 óra, szopiznia kellett volna, de így most jó nagy szünet lesz. Vagy rájön hogy ő mégis éhes, és akkor nem
Jaj, annyira izgulok, ma megyünk 1re a neurológiára, görcsben van az egész gyomrom
Szorítsatok légyszi hogy ne legyen semmi baj!
Mostanában már olyan ügyes Bencike, próbálgatja emelni a fejét hason, meg egyre több dolgot csinál, remélem csak arról van szó hogy egy picit le van maradva a koraszülöttsége miatt!
És olyan kis ügyes, esténként egyedül alszik el a kiságyban, igaz cumival, de nem bánom. Nézegeti a játékait, vigyorog, aztán egyszer csak elalszik. Bár ma éjjel fél3kor ébredt valamiért, de egy gyors szopi után még fél8ig aludtunk
Gabi!
Zsoltika naggggyon édes a székében
Tiszta apja, nem? (Már amennyire én a férjedre emlékszem.)
És már ő is milyen nagy! Nemsokára behozunk ám titeket
Bence is már 5 és fél kiló felett van!
Szisz!
Gratulálok Borka keresztelőjéhez, nagyon aranyos a képen
És nagyon ügyes is hogy nem sírt!
Anita!
Robó egy tündér!
nagyon klasszak a képek.
Lehet egyszer csak ő is átalussza az éjszakákat, van remény! Nálunk totál magától jött minden, én nem hagytam sírni soha, és egyszer csak nem igényelte már az esti ringatásokat, fürdés után szopi, be az ágyba, énekelgetek neki, vagy néha azt sem, cumizik és elalszik. És általában 6-7 órákat. Persze néha becsúszik egy-két korábbi ébredés, lásd ma éjszaka
de nem panaszkodhatom.
Bukás / hányás nálunk is van, szinte mindennnapos dolog, én már nem ijedek meg tőle. Szerintem ahogy egyre többet mozgolódnak, azért jön vissza a kaja. Mióta Bencinek is jár keze-lába, csuklani is többet csuklik, mert szinte kapkodja örömében a levegőt
Sajna nem Berény felé járunk haza
pedig jó lenne találkozni. Látom Te sem jutottál el végül Elliékhez a talira, sajna mi sem voltunk itthon
De majd tavasszal szervezünk mi is egy találkozót, ugye lányok?
Akkor már legalább a gyerekek is élvezni fogják, nem csak az anyukák
Laura!
Látod milyen ügyes a babád?
Niki is már emelgeti a fejét? Bence még csak próbálkozik, sajna nem sok sikerrel, ezért is megyünk ma dokihoz
Viszont a vállamon már szépen tartja, és ha felemeljük hason, úgyis tartja. És mindezt még egy hete nem csinálta!
A mosolygás miatt ne izgulj, szerintem pár hét múlva Niki is többet fog vigyorogni. Nálunk is kb. 2-3 hete van az hogy ha ébren van, és beszélgetünk hozzá, fülig ér a szája. Előtte is mosolygott, én annak is nagyon örültem, de mióta ez van, azóta tudom hogy ez az igazi tudatos mosoly
Ann!
Hanna tündéri baba, megnéztem megint a fényképeket
Tetszik a kis mikulásod
Örülök hogy meggyógyultatok!
Oltás miatt ne aggódj, minden baba másképp reagál, lehet Hanna meg sem érzi, és sírni sem fog. Zárójelben jegyezném meg, hogy arra viszont ne nagyon építs, hogy ha sír majd cicivel megnyugtatod
Én is próbáltam, csakhogy Bencének annyira fájhatott a lába, hogy rettenetesen ordított, hiába nyomkodtam volna a szájába a cicit, nem tudta bekapni, sőt szerintem észre sem vette
Nagyon sz@r érzés volt, de túl vagyunk rajta. Még három van, ebből kettő dupla, na ott kész leszek!
Edit!
Tábla szuper, köszi hogy átvetted!
Az az igazság hogy ezt a hetekben-napokban számolgatást a friss babák táblájából néztem ki, majd küldök egy mélt róla.
Sugárbankaki
én most örülnék ennek is, Bence utoljára hétfőn kakilt, akkor sem olyan hű de rengeteget
Remélem nem ma az orvosnál jön rá
klassz lenne!
Barbi!
Ádám nagyon cuki, az a vigyor
Képzeld, itthon a La Halle-ban is így számozzák a ruhákat, katasztrófa
Tök jó hogy írtál Kanadáról
jól hangzik, de nekem bárhol nagyon honvágyam lenne. Nyaralni viszont jó lenne ott
Cory!
Gyógyuljatok meg hamar!
Nálunk is az a baja Bencének hogy ha jóllakik, még szopizna, de a tej már nem kell. Na nálunk ilyenkor jön képbe a cumi, és rögtön olyan elégedett arcot vág
Ja, de tudom nálatok nincs cumi.
Diti!
Eddig azt hittem hogy a kenyérsütés tök bonyolult dolog, meg hogy én nem is tudnék, de most így kedvet kaptam
Lehet azt kérek a Jézuskától?
Dandy!
Mutataóujj szopi édes lehet
Hasmenés viszont nem jó
Zit!
Remélem ti is hamar meggyógyultok!!!
Kár hogy nem tudsz képet feltenni, rég láttuk már Benit.
De miylen ügyi hogy már így "mászik"
És pont mire befejeztem, felébredt Bencike, úgyhogy el is köszönök, gondoljatok ránk délután!
Puszi mindenkinek:
Vera