Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sikerült lefotóznom a kiskutyákat. Az albumban P.Éva családja néven a második oldalon van.

Most mennem kell, mert álmosak a fiúk és lerakom őket aludni.
Éva
p.éva

Éva!

TÜNEMÉNYEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó egészséget az egész kis családnak!KépKépKépKépKépKép

Erika

KépKép
herika

Éva!

Csak csatlakozni tudok Erikához, tündériek, és Zsebike is nagyon aranyos!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

"Sziasztok,
kérem a következő 1 percben mindenki hagyja abba, amit éppen csinál és szíveskedjen nagyon szorítani (esetleg imádkozni, ha olyan viszonyban van a Jóistennel) KisBuksiék Vencel és Regő fiacskáiért, akik ma reggel 9.05-kor anyukájuk és az orvosok minden próbálkozása ellenére megszülettek. 1,5 és 1,6 kilósak és az intenzíven vannak."
Friss kismamik topicból másoltam ------------------------------

KépKép

KépKép
2in1

Neee!KépKépKépKépKép De talán nem olyan picúrok! Hányadik hétre??Kép Én szorítok nagyon!!
Tényleg Dorisról (Liliről és Gergőről) nincs hír??

Zsuzsi
zsuzsi

Ha jól olvastam 30. hétre.
zsuzsi

Nagyon-nagyon szorítunk nekik!!!!!!!!!!!!
debyand

Vencel és Regő!

Mi is szorítunk!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Riki, Ricsi, Erika

KépKép
herika

Sziasztok

Én is szorítok!!!!! Jó lett volna még egy kicsit bent a picurkáknak de ha már így alakult én optimista vagyok és tudom, úgysem lesz semmi baj. Az enyémek sem voltak sokkal nagyobbak.

Éva
De jó nektek! Kutyababázhattok.KépKépKép
Ha már ott jártam, megnéztem megint a többi képet is. Neked nem tűnik úgy néha mintha Lora egy kiscica reinkarnációja lenne?

Márcsak másfél hét...

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Én is szorítok! Nekem is volt van egy ismerősöm akinek 1,5 kg-al született a kisfia. Amúgy egy évvel fiatalabb mint Levi és Dundi és már nem tudok neki kölcsönadni ruhákat, mert mára akkorákat hord mint mi. Kép Úgyhogy szurkolás, kicsik a borsok de erősek és jóóóóól megnőnek majd idekint. Kép Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok
Mi is nagyon szorítunk Kisbuksiéknak. Hamar megnőnek majd, bár most biztos nem lennék Kisbuksi helyében. De bizzom benne, hogy nem lesz semmi baj.

Kaptunk kiskonyhát. Először a Metróban szerettünk volna venni 10.000 Ft-ért, mert azt találtam annyira nagynak, hogy mindkettő odatudjon állni és együtt tudjanak fözni. Aztán az Ázsia Centerben megláttunk egyet 4.990 Ft-ért. Nagyon ötletes, mert mindkét oldalát lehet használni. Az egyik oldalon van főzőlap, szemben vele a mosogató. Alattuk meg egy sütőszerű kis ajtó, amit mind a két oldalról lehet nyitni. Gondolom, ha a mosógató felőli oldalról pakolnak bele, akkor kisszekrény funkciót lát el, ha a főzőlap felőli részéről, akkor sütőnek használható. A méretei is nagyon megfelelnek, mert csak fele olyan széles mint a Metróban. Az Ázsiában a II. emeleten van egy nagy játékbolt, érdemes megnézni.

Éva
Gratulálok a kiskutyusokhoz, ügyes kis szülésznő lesz Lorából. Nagyon kitartó, hogy olyan sokáig fennt tudott maradni.

Üdv.Böbe
böbe

Szisztok!

Sajnálom, ami Kisbuksiékkal történt! De remélem minden rendben van a kicsikkel és gyorsan megnőnek! Kisbuksi! Kitartás!
A múltkor még velünk izgult Dorisért, erre most meg ő is hasonló helyzetbe került. Mi is nagyon szorítunk nekik! Kicsi fiúk nőjetek nagyra!!!!!!
Kisbuksinak sok-sok tejet kívánok!

Marcsi

Azt nem írták, hogy mi történt velük? Miért kellett megszületniük a kicsiknek? Császárral születtek?

Böbe

Már én is hallottam arról a játékboltról az Ázsia centerben, majd benézünk, ha lesz egy kis időnk. Köszi a tippet.

Éva
p.éva

Sziasztok!
Arról nincs hír, hogy miért, de biztosan császárral, mert köztük is csak 1 perc van (a Schöpf-Méreiben ilyen gyorsan kapkodják ki az ikreket). Kicsit kisebbek, mint ahogy a hírben szerepelt, de nagyon jól vannak - közben kaptam levelet is képekkel - és a KisPapi egész optimista hangnemben írt. A dokik szakmailag és emberileg is profik (nem fogadta el a pénzt az intenzíven a kisfiúkat kezelő gyerekorvos). Ha jól gondolom, akkor ez egy fiatal, nagyon kedves doktornő, az enyémeket nem ő kezelte az elejétől.

Nehéz ilyenkor okosat írni a szülőknek. Kevés vigaszt nyújt (legalábbis engem az elején inkább letört), amikor mindenki azzal jött, hogy ilyen meg olyan kicsi súllyal született babákat is megmentettek és "felhízlaltak" már. Mivel van (sajnos) saját tapasztalatunk, inkább leírtam nekik, amit mi annakidején csináltunk.

Ma nem vittem le a fiúkat délután és olyan elemi erővel rosszalkodtak. Muszáj naponta kétszer levegőzni, ha nem akarok én is a Lipótra kerülni, a lakást pedig leamortizáltatni.
Mit csinálok majd a hóviharok idején?

Gabi! Csak ügyesen a ZH-t!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok,
bocsi, h belekotyogok, de KisBuksiékról rossz híreket kaptam Kép le se merem írni, de kérlek benneteket szorítsatok, ahogy tudtok!!!

Egyébként azért császározták, mert elfolyt a magzatvíz, megindult a szülés Kép hogy mitől, azt én sem tudom.
Ann
annann

Ann!

Szegény KisBuksi és szegény KisBuksijai!KépKépKépKép
Én nagyon szorítok!

Zsuzsi
zsuzsi

Beleolvastam a friss kismamikba. Nem jutok szóhoz....nem tudok, mint mondani.Kép
zsuzsi

Sziasztok!
Sajnos én is megkerestem a friss kismamákat. Kép Azóta sem térek magamhoz. Kép Kép Szörnyű érzés. Kép Kép
Sok erőt kívánok Nekik a továbbiakban és továbbra szorítok!
Vikics

KépKép
vikics

Lányok!

Ez borzatsztó!!! Szegény Kisbuksi! Őszinte részvétünk! És nagyon szorítunk, hogy Vencellel minden renben legyen!
Annál borzasztóbb érzést el sem tudok képzelni, mint amikor egy anya elveszti a gyermekét.
Reméljük a Jó Isten már oltalmába vette a kis Regőt és vigyáz rá!

Éva
p.éva

Sziasztok!

EZ borzasztó!!!!! Kisbuksi őszinte részvétünk Regővel kapcsolatban! Reméljük már a Jó Isten az oltalmába vette és vigyáz rá. És reméljük a kis Vencelt nem veszi már tőletek!
Nincs is annál borzasztóbb érzés, mint amikor egy anya a gyermekét veszti el! Az egész családom nevében sok erőt kívánunk a továbbiakhoz és kitartás!

Puszilunk!
p.éva

Sziasztok!

Nem találok szavakat, csak sírni tudok...KépKépKép
Hogy történhetett ez meg????????
60-70 dkg-os csöppségeket, 28 hétre született babócokat is meg tudnak már menteni...
Vmi nagy baj lehetett a kis Regő szervezetében, ha a szakszerű segítség is kevésnek bizonyult.Kép
KisBuksi!
Őszintén sajnálom ami történt.Kép
Remélem a kis Vencel mielőbb felerősödik és hamarosan a magadhoz ölelheted!!!!!
Nagyon sok erőt kívánok, hogy túléld ezt a tragédiát, hiszen a pici Vencelnek iszonyú nagy szüksége van Rád!!!!!KépKépKépKép
Nagyon szorítok továbbra is Nektek!!!!!!!!!!!!!!

Erika

KépKép
herika

Ilyenkor jövök rá, hogy milyen igazsgátalan az élet. Valaki mindent megtesz, hogy egészséges Kisbabája szülessen, más meg a kukába dobja.KépKép
KisBuksi, őszinte részvétem, és kívánok sok erőt, hogy mihamarabb túl tedd legyél ezen a tragédián, és Vencelkének is, amikor majd megtudja, hogy volt egy ikertestvérkéje, aki már odafent vigyáz Rá!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok

Miután kibőgtem magam és látom a klaviatúrát, mint hasonló esetekben, ismét csak azt tudom leírni, hogy az élet rohadtul kegyetlen!!! Ennél nagyobb tőrt nem lehet egy ember szívébe döfni, minthogy elveszítse a legértékesebb kincsét. És még azt mondják, a Jóisten odaföntről vigyáz ránk.
Ezt egy anya soha az életben nem tudja kiheverni, csak vígaszt nyújthat a másik csöppség.
KisBuksi, tudom, hogy most nem a netet fogod egy jó ideig olvasni, azért ideírom: Tiszta szívemből veled érzek, és kívánok erőt, kitartást. Vígasztalódj Vencelbabával, és gondolj a még meg nem született testvérkéire is.

Andi
Ambrosia

sziasztok,
nem találok szavakat, csak potyognak a könnyeim...
Szinte napra pontosan ugyanezt éltük át, ekkorka babák, nagy izgalmak...csak nekünk óriási szerncsénk volt és mindkettő fent szuszog a kiságyban...
azt hiszem ez az igazi szerencs, nem a lotto 5-ös.

Kisbuksi erősnek kell lenned nagyon, tejecske és puha ölelő anyai kar kell Vencelnek,mégha könnyektől maszatos is a hozzásimuló arc...

Őszinte részvétem.
Kinga
pkinga

Hírek KisBuksiékról a Friss kismamikban!
annann

Jó hírek, ennek örülök!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Olvastátok?!
Végre jobb hírek!Kép
És 5 percre megfoghatta Vencelkét!!!Kép
5 perc az nagyon nagy idő ilyenkor!! Biztosan iszonyú sok erőt merített belőle KisBuksi.
Továbbra is megy a drukkkkkkkkk!!!!!KépKépKépKépKépKép
Jó éjt!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!
Továbbra is egyfolytában azt várom, hogy valaki mondja végre, csak egy rossz álom volt az egész, és huss, vége... Mit érezhetnek akkor Kisbuksiék?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Marcsi!
Egy rémálmot!KépKépKép

Én úgy érzem nem tudnám túlélni. A vetélésembe is majdnem belepusztultam, pedig Ő "csak" 12 hetes magzat volt...Kép
Szerintem annál nagyobb fájdalom nem létezhet, mint mikor egy anya elveszíti gyermekét!
Azért hiszem, hogy ez így van, mert ha csak betegek a fiaim, másra se tudok gondolni: bárcsak átvehetném az összes bajt és betegséget, csak Öket ne érje baj, Ők ne legyen betegek...
Szerintem ezért vagyunk anyák, mert mindenkinek mindennél fontosabbak a gyermekei.Kép
Ezért íszonyú fájdalom az, ha a X hónap együttlét után (pociban a babócokkal), a várakozással teli hetek után nem a boldogság köszönt be, hanem egy soha nem feledhető, potólható érzés: a baba elvesztése. Most erre sokan azt mondják, de egy baba él, Neki kell örülni. Igen, ez így is van, de attól még a másik gyermek elvesztése, legalább akkora fájdalom, mint egy gyermek születése esetén. Hiszen itt akármikor a picire nézel, mindig eszedbe fog jutni - mert Ők ketten voltak és most is ketten kellene lenniük...Kép
De a sors sajnos közbeszólt...
Ilyenkor én is felteszem a kérdést: miért pont azoktól az emberektől veszi el gyermeküket a Jóisten, akik mindent megtettek és megtennének a babákért?????? Mert olyan esetről még soha nem hallottam, ahol a kukába, zacskóba, stb. eldobott, elhagyott csecsemők közül valaha 1 is betegen született volna...Kép
Ez az élet nagy igazságtalansága!Kép
De most bízom abban, hogy Vencelke szépen fejlődve, felerősödve, egészségesen KisBuksiék boldogsága lesz!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép
S talán egyszer, később még hallunk jóhírt, testvérke érkezéséről...

Vencel és KisBuksi!
Nagyon sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok!!!!!!!!!!Kép
Nagyon nagyon szorítok Nektek!

Bocsi, kicsit hosszúra nyúltam, de napok óta másra sem tudok - tudunk a családdal - gondolni!Kép
Azt hiszem sokan vagyunk így...

Üdv. Erika

KépKép
herika

Ez iszonyú! Most olvastam, mi történt.
Iszonyatosan felkavart. Holnapután lesz 3 éve, hogy meghalt a mi lányunk. És még mindig csak sírok
Szegény Kisbuksi! Őszinte részvétem!
Molnárka
molnárka

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végre jó hírek is jönnek Kisbuksiék felől! Nagyon sokat gondolok rájuk én is és egyszerűen nem tudom megemészteni. Rémálomként kezelem én is és várom, hogy felébredjek. Nagyon szorítok a kis Vencelért, remélem ő majd ha nem is maradéktalanul, de kárpótolja Kisbuksiékat és enyhíti fájdalmukat.

Vészesen közeleg a Miku-party és még senkitől sem kaptam meg azt a pár mondatot!
Böbe!
Te mondtad, hogy vabn ruhátok? Azt ne felejtsd otthon, mert mi nem vettünk.
Biztos senki nem visz játékot? Mi már most belefulladtunk az édességbe és boldog lennék, ha cukor helyett adhatnék 1-1 kisautót a skacokna. Annak úgyis jobban örülnel és asszem már nem is halak lesznek a mekiben. Persze ha gáz nyugodtan szavazzatok le. Kép Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok

Vikics
Csatlakozom játékügyben, az enyémek hál' istennek nincsenek rákattanva az édességre. Valami apró játék nálunk is nagyobb sikert érne el.

Pár mondat:
Eszti: apát és anyát az ujja köré csavarja a tekintetével. Picit hisztis de alapjában véve egy melegszívű kislány.
Kristóf: Előfordul, hogy froclizza az Esztit, begurul és dühöng, de egy őszinte és jókedvű, imádnivaló kisfiú.
Mást nem írok mert csak az egekig magasztalnám őket. Így is nehéz volt megszülni ezt a pár negatívumot.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Most olvasom. hogy mi történt Kisbuksiékkal...csak potyognak a könnyeim.Sok-sok erőt kívánok nekik most, kicsi Vencel, te maradj itt és növekedjél, hogy enyhíthesd szüleid fájdalmát.
ikeranya

Sziasztok!

Én is a 220Ft-os kisautóra gondoltam+néhány mandarín és 2-3 szem frutti. Én az édességet úgyis a jelenlegi csomagokból vadásznám össze. Kép Így is az én fenekem fog nőni tőle az tuti! Kép
Andi!
Ennyi bőven elég! Ebből valami szép kis mmonológot fog gyártani a télapó. Kép Húúúú nagyon izgulok, le ne bukjon a Karcsi papa. Mi lesz ha felismerik a fiúk? Kép Most hétvégén is ahogy megkapták az ajándékot, tiszets távolságból vizslatták a télapót hosszú perceken keresztül. Lesték minden mozdulatát és az az érzésem volt, hogy azt várták mikor árulja el magát egy percre is. Kép Nagyon vicces volt. Kép
Én sem fogok amúgy rosszakat mondatni, csak ismételten megígértetem velük, hogy WC-be kell kakilni.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok,

mindjárt 2 éve, hogy éjfélkor elfolyt a magzatvíz és 1óra 45-re kint volt mindkét kisbabám...ilyenkor újraélem az egészet és azon kapom magam, hogy állok és könnyes szemmel csodálom a hihetetlenül rosszalkodó babáimat-. Elvileg én edzett anyuka vagyok az 5 fiúval,mégis...

Szóval holnap 2 éves szülinap, nem találjátok ki mit kapnak::1-1 csővázas játék babakocsit!!Olyat, amibe babát lehetne tolni-ha lenne, majd teherautóval helyettesítjük!!

Imádnak tologatni széket, dobozt, mindent és lányos barátainknál rendszeresen összevesztek az 1 db. babkocsin--ekkor döntöttem el, hogy ez lesz az ajándék, tanulják meg, hogy ez olyan tevékenység, amihez nem szégyen férfiembernek sem hozzányúlni!!

Már ma is volt buli, gondolom a héten lesz még, de legjobban a szombatra készülünk!! :-))))
Agyalok a szövegen, hamarosan meglesz.

Minden alkalommal lesem a híreket Buksiékról,már csak jó következhet számukra, a rosszból évekre előre kijutott nekik.
Nagyon szorítok.++++++++++++++++

Hogy telt a Mikulás, nem okozott némi kavarodást ez a rengeteg különböző Mikulás--a mieink legalább ötöt láttak, a végén már odamert menni Csanád karnyújtásnyira, hogy elérje a feléje nyúktott szaloncukrot!-De Kadosa továbbra is szorosan mellettem, mögöttem lapul.

Húsvétig kitart a csokikészlet, szívesebben vinnék én is valami kisautófélét nekik.

Kinga
pkinga

Körkérdés:

Tudja valaki, hogy a szülések 80 %-a miért késő éjszakára, vagy hajnalra esik?

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Előre is bocsi, hogy így egygyermekes anyukaként idepofátlankodom közétek, de talán tudtok nekem segíteni.
Azért fordultam hozzátok, mert én a Schöpf Merei kórházban szültem és Ti, mint ikres anyukák, hátha szintén megfordultatok ott.
A történetünk annyi röviden, hogy miután a kisfiam idén májusban teljesen egészségesen, 4100 grammal, 1,5 óra alatt természetes úton megszületett, nővéri és orvosi hanyagság miatt majdnem megfulladt. Az hogy ez a szörnyűség nem történt meg, nagyban köszönhető a férjem lélekjelenlétének. (Többek között a csecsemősök kihozták nekem a nemlélegző, tiszta fekete gyereket szoptatásra és ott akarták hagyni saját felelősségemre, majd amikor kérdeztem, hogy úristen mi történt vele, akkor mondták, hogy nincs semmi baj, jól megrázták, egy kicsit magához tért, hányt, majd visszaájult. 10 óra alatt ezzel a módszerrel 300 grammot fogyott, szerencsére neki volt miből. Az ügyeletes gyerekdoki, aki miután meg sem vizsgálta bejött hozzám és azt kezdte el nekem mondani, hogy a gyerek szenvedett a szülés során és biztos mindenféle gyógyszert szedtem a terhesség alatt, meg valószínüleg örökletes: ebből persze egyik sem igaz.)
Én ezen azóta nem tudom túltenni magam és most, hogy olvastam Kisbusiékról, akivel a Schöfis fórumon levelezgettem, ismét előjöttek belőlem az emlékek, ahogy a férjemmel sírva ülünk az intenzív osztály előtt és csak a Jóistenben bízva imádkozunk.
A kérdésem az lenne, hogy volt-e valakinek hasonlóan negatív tapasztalata ott dolgozó csecsemősökről, orvosokról? Nem szeretném névvel ide leírni, hogy ki volt az orvosunk, de priviben szívesen, bárkinek. Erről a dokinőről ugyanis már más anyukától is hallottam rosszakat és jó lenne megakadályozni, hogy ilyenek történjenek, ráadásul pont egy anyavédelmi központban.

Bocsánat, hogy így ismeretlenül ennyit írtam, de nagyon kijött belőlem.
Szerencsére azóta, hála a kórházban dolgozó többi lelkiismerets orvosnak a kisfiam jól van, igazi kis vasgyúró, vidám gyerek

Jó éjszakát Mindenkinek és Kisbuksiéknak itt is Sok erőt, Vencelnek pedig egészséget kívánok!

Réka
muki

Ambrosia!

Saját tapasztalat alapján az én babóm a hasamban mindig akkor volt ébren, amikor én aludtam, mert amikor ébren voltam, akkor elringatta a mozgásom. Így abban a pillanatban amint kényelmesen vízszintesen elhelyezkedtem, egyből el kezdett rugdosni, és egy ilyen alkalommal jelezte azt is, hogy induljunk a kórházba.

Réka, akinek ez már a második belepofátlankodása
muki

Szia Réka

Elég közel vagyok a tűzhöz (a szakmám), be kell valljam a SM Kh.-ról 90%-ban csak rosszat hallottam. Amit még meg is tetézett a "Kende László - Mik vagytok ti, Istenek?" című könyv. Az egyik kolléganőm elég sokáig dolgozott ott, tőle sem hallottam semmi jót. Se szeri, se száma az ilyen rémtörténeteknek ebből a kórházból amit pl. Te is leírtál. Ettől függetlenül biztos van olyan anyuka is, aki kellemes élményekkel tért haza onnan.
Hogy őszinte legyek, 2 napja szörnyen piszkál a gondolat, hogy vajon mi történt??? - de nem mertem megkérdezni, hírnek ez is elég lesújtó volt.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Én Kisbuksiékról várok híreket, azért nézek be mostanában ide, és Rékának és Andinak írnám, hogy én meg pont az ellenpélda vagyok. A kislányom három hónapja oxigénhiányosan született a Schöpfiben, a szülészem azt mondta, hogy megviselte a szülés, de rendben van, viszont a gyerekorvos ezzel nem elégedett meg, köldökvért vett le vizsgálatra, és utána is beutalt a neurológiára és a szemészetre, hogy biztos rendben legyen a baba. Szerencsére minden oké vele, de azóta is kell járnunk kontrollra, hogy ez biztos maradjon. Szóval én pont azt tapasztaltam, hogy nagyon odafigyelnek a babámra. Réka esete felháborító, és szörnyű az is, amit Andi írt, szerencsére nekem nem ez jutott. Az mondjuk engem is nagyon nagy mértékben foglalkoztat, hogy mi történhetett Regővel, hiszen olyan pozitívan nyilatkoztak az esélyekről, remélem nem orvosi hiba, mert azt még rosszabb elviselni. Csak azért írtam egyébként, hogy lássátok, van pozitív tapasztalat is.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!
Én is azt tapasztaltam, hogy rengeteg jó és tapasztalt orvos és csecsemős is dolgozik a kórházban, akiknek rengeteget köszönhetek. De elég egy olyan, aki nem figyel.
És nálunk az plussz borzasztó, hogy nem is orvosi hiba történt (mert bár az sem megengedhető ebben a szakmában, azért mindenhol előfordul). Az én esetemben a kisfiam reggel 8 körül kezdett el fuldokolni (éjfélkor született), eztután 10-kor kihozták szoptatásra, de akkor már fekete volt a feje. A férjemmel ezután elkezdtünk orvos után rohangálni (én a friss gátsebbel), mert a kórházban senki nem foglalkozott vele. Délután 4-kot az egyik csecsemős megmutatta az üvegen keresztül, hogy még mindig fekete az egész teste (bár én akkor örültem, hogy még él). Ekkor még mindig nem foglalkozott vele senki, mindenki elhajtott minket. A férjem idegei este 8-kor mondták fel olyan szinten a szolgálatot, hogy elvakult fejjel berohant az intenzívre és szó szerint kirángatott onnan egy orvost, aki miután meglátta a kisfiam elszörnyedt és az ölébe kapva rohant vele egy inkubátorba, ahol mindenféle csöveket dugdostak e fejébe. Az a doktornő nem is értette, hogy miért nem csinált eddig senki semmit. (Persze később már a kollegáit védte.)
Csak azon gondolkodom néha, hogy ha a férjem nem ilyen erőszakos, akkor a csecsemősök és az ottani gyerekorvos végignézik, hogy megfullad.
Ja, és az intenzíven két nap után merték csak azt mondani, hogy megnyugodhatunk, meggyógyul a babám. Aztán persze mi is végigjártunk neurológiától kezdve mindent, hogy nem történt-e károsodás.

Tehát ez nem "csak" egy orvosi műhiba, hanem hatalmas nemtörődömség.

Réka
muki

Réka,
ez tényleg elképesztő!!! Szörnyű, hogy ilyen dolgok megeshetnek! Szerintem mindenképpen kéne tenni valamit azért, hogy ilyen ne történhessen meg újra, írjatok legalább egy levelet. Nem tudom, hogy kinek kéne elküldeni, nem vagyok ilyesmiben tapasztalt (szerencsére), de muszáj tenni valamit! Esetleg tényleg meg lehetne keresni másokat is, akiknek volt negatív tapasztalata, és együtt fellépni.

Örülök, hogy a kisfiad mindezek ellenére jól van!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Mi is érintettek vagyunk Schöpf-Mérei ügyben, de szerencsénkre happy enddel végződött a 6 hetes albérlet.
Az tényleg még fájóbb lenne, ha kórházi mulasztás miatt történt volna, ami történt. El tudom sajnos képzelni, valóban nagyon vegyes az orvos és nővér gárda.

Egyébként mindig is úgy gondoltam, hogy 80-90%-ban a gyerek kezdeményeinken múlt, hogy egészségesen távoztak a PIC-ről (kora-intenzív osztály). Péterrel nem volt semmi gond (nála volt burokrepedés a 31. hét végén), szépen végig aludta és szopizta-ette a 6 hetet. Ádám viszont 3 hétig szinte csak vegetált, az orvosok szerint egy ott helyben szerzett baktérium fertőzés miatt nem lehetett normál úton táplálni. Aztán, amikor már minden lehetséges tesztet végig csináltak és nem találták meg a bacit (már fejlődési rendellenességnél tartottunk), akkor gondolt egyet és nem hányta ki többet a tejet. Onnan pedig roham léptekben hízott.

Sose tudtuk, hogy milyen hírre érkezünk az osztályra (3-4 hét alatt rengeteg apró jobbulás, nagyobb visszaesés történt), aztán hogyan tálalják (a folyóson, félig az ajtóban állva, vagy négyszemközt a gyerek kalitkája mellett) és milyen látvány fogad (2 orvos és 3 nővér görnyed a pöttöm gyerekem fölé, aki keservesen sír, az inkubátort pedig óriási reflektorok világítják meg... "most nem lehet bemenni, nem tudjuk mi történik, jöjjön vissza 20 perc múlva"). Empátiát ugye nem lehet tanulni.
Ugyanakkor tudom, hogy mennyire leterheltek, kevesen vannak az orvosok és a nővérek is, kevés pénzt kapnak és az orvostudományban semmi sem garantálható.

Nekem is tetszik a mandarinos ízesítésű kisautó a csomagba. Kép

Még valami. Limitált keret miatt nagyszülők 2004-es naptárt kapnak a skacok képeivel. Kéri valaki az üres Word doc-ot, amit digitális képekkel lehet feltölteni? NÉvnapos, nem nagy szám, de saját készítésű... Több helyen is nyomtatnak színeset, de ha ismerős a munkahelyén nyomtatja, akkor még pénzbe se kerül.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Marcsi!
Kérem, kérem, kérem szépen!!!! Kép Kép Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok,
friss hírek KisBuksiéktól:
Vencelke már 3 óránként 3ml tejcsit kap és jól viseli, valszleg 5 ml-re emelik mostmár. Anyuci tegnap már fél órát foghatta és nagyon sok erőt merít belőle. Apuci is megfoghatta persze. Beindult a tejcsi, úgyhogy mostmár édesanyja tejcsijét fogja kapni!
KisBuksi továbbra is erős és bátor és nagyon nagyon jó anya!!!
Szorítsunk nekik, hogy sikerrel vegyék a mindennapok pici lépéseit!!!

Üdv:
Ann
annann

Kisbuksiéknak HURRÁ HURRÁ!!!!!KépKép
ÉS nagyon szorítunk Nekik!

MArcsi!
Ha kérhetem én nagyon örülnék neki, mert én is ilyen ajándékot terveztem és akkor nem kellene nekem ezzel bajlódnom.

Előre is köszi szépen!

Réka
muki

Marcsi,
kérhetném én is az üres Word doc-ot (annak ellenére, hogy betolakodó vagyok a topicbanKép)? Köszi szépen!

Nagyon örülök, hogy Vencel így fejlődik! További drukkok mennek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Szerintem ezek a hanyagságok bárhol előfordulnak. Nálunk is voltak gondok ilyen okból kifolyólag (Margit kórház), de szerencsére nem a fiúk sínylették meg. Azt hiszem akkor már rég nem élne az a balfácán. Persze ettől még egyáltalán nem megbocsájtható egy ilyen ügy, még abban az esetben sem ha happy end lett a vége. Annak idején én is biztos bepereltem volna a "tisztelt " doktorurat, ha éppen nem a két kis manóra kellett volna öszpontosítanom. El is játszottam a gondolattal,hogy leperelem a gatyáját is és kirúgatom az állásából, de tudtam, hogy ez egy nagyon hosszú folyamat lenne és azt az energiát inkább a fiúkra fordítom. Jól kipanaszkodtam magam a Margitos topicon, mert tudom, hogy azt a kórházban is olvassák mind az orvosok mind a nővérek. De ez is több a semminél.
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nagyon meglepődtem, hogy micsoda szörnyűséges dolgokat írtok a Schöpfről. Kép Kép Remélem kicsi Regő halálát nem gondatlanság okozta!KépKép

A Kende-könyvet én is olvastam, abban is volt egy-két durva történet (ha igazak).Kép

Képzeljétek, majd' lefordultam a székről, amikor megláttam, hogy a szóbeli nyelvvizsgám 86%-os, az írásbeli 99%-os lett!!!! 1 pontot veszítettem!!! ÁÁáááá, azért erre nem számítottam!KépKép
zsuzsi

Dejó csupa jó híreket hallani!KépKépKép Tegnap is, ma is...Kép
zsuzsi

Lányok!
Küldtem! Inkább képpel együtt, mert akkor a szerkesztés eredménye látszik. Egyébként a képek nélkül összeugranak az oldalak. Ha segítség kellene, szóljatok!
Copy Generalt kerüljétek el, 360 Ft egy oldal Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?