Sziasztok!
Tapedli... - Gratula mégegyszer!
Bumi! -
Jaj, de jó! Ez az időpont már tényleg közel van! Nagyon szurkolok.
Katerina! - Neked is mennek a drukkok hogy mihamarabb idnuljon a "felkészitő"!!!
Tapi! - Gratula mégegyszer az esküvőtökre...! ár lehet, hogy én is Akkor tulajdonképpen ti mostanság a spontánra bízzátok a babaügyet? - Kellenek ilyen időszakok, de pillanatnyilag én ezt most nem tudom lelkileg megtenni. És nagyon egyetértek veled, hogy csak akkor tegyünk valamit, ha abban 100%-ig bízunk és hiszünk. Ha azok a vitaminok, akkor azt. Ha torna, akupunktúra, homeos szerek, sámánok, természetgyógyászok....mindegy. Én valahol úgy gondolom, hogy mindenért az emberi elme a felelős... nem akarnék belebonyolódni - de gondolom értitek...csak sajnos nem olyan könnyű befolyásolni és irányítani, mint ahogyan az eseményeket sem.
Lilla! - A vitaminok jók amiket megvásároltál. Mindegyik a termékenységet növeli és az esélyt a megfogantatásra. Egészséget juttat a szervezetbe és ebből kifolyólag tisztább, egészségesebb az "alapanyag" is. Csodáról még nem hallottam ( hogy valakinek a nullából hetven millát csinált volna és néhány hónapon belül spontán megfogant a bébi...) ez egy álom amire vágyunk. De a valóság sajnos nem igy alakul...a tudománynak ez az ága még mindig fejlődik. Sajnos még nem találtak egyértelmű gyógyszert a gyógyulásra. Vannak sikerek, de sosem tudják pontosan minek köszönhetően. CSAK a vitaminoknak? CSAK a lombiknak? CSAK az akupunktúrának? - Nem tudja senki...A párok annyi mindent kipróbálnak és annyira szervezettől függő az egész, hogy utólag csak találgatni lehet. Van aki erre esküszik, van aki másra. Pl. A barátnőm férje abban az időben amikor megfogant a babájuk, egy másik betegségből kifolyólag naponta egy liter Aloa- verát ivott. Ők erre esküsznek és váltig azt hangoztatják, hogy ez a siker titka.
Van aki vitaminok nélkül, van aki vitaminokkal....
Gondolom, ezért mondta Tapi is, hogy a lényeg a HIT! Ha szedi a vitaminokat, akkor TUDJA és HIGYJE el hogy segít. Lehet hogy csak ennyi a titok...
Én hiszem azt hogy a vitaminok fontosak a szervezet kiválló működéséhez és nem tehetnek meddővé. Ennyi elég és bízom abban, hogy ha a lombikra is kerül sor, a vitaminok segíthetnek akár abban hogy több egészséges kiskatona legyen, vagy ami lesz az kiválló minőségű lesz, segíthet a megtermékenyítésben, a megtapadásban, akár később a baba növekedésében. Valahol, amikor majd szükség lesz rájuk, kifejtik jótékony hatásukat.... - Én ebben 100%-ig hiszek.