Sziasztok!
Girl08!
Üdv itt köztünk!Nagyon jó, hogy elindult a kivizsgálás!!!Én 7
évig szedtem diane 35-öt, úgy hogy senki meg sem említette a pco-t!
www.pco-szindroma.hu Ez az alap!!!Olvasgasd!Nagyon sok mindent megtalálsz, bogarászd!FELTÉTLENÜL kell endokrinológus, ezen a honlapon orvosajánló is van!
Ezzel nagy előnyben leszel, hogy mire babát akarsz, addigra "helyreráznak"!Nekem akkor említették meg csak a pco-t, mikor már közöltem, hogy babát szeretnénk!Ez másfél éve volt. Attól függ egyébként időben, hogy kinél mennyire csúsztak el a dolgok, milyen későn kezdik kezelni, stb!De ha te most már tudod, kezelnek majd, és tudatosan követed a nekünk "jutó" életformát(diéta, mozgás, gyóygszer)(bár nem írtad le részletesen, hogy a tünetek közül mennyi érint), akkor nagyon nagy előnyt szerzel, mire babát akarsz!!!HAJRÁ!És ne hagyd magad, válassz egy jó endokrinológust, mert együtt kell kezeljék a problémát a nőgyógyásszal!Sajnos sok orvosnál még mindig "feketelistás" betegség a pcos...
Sok sikert!Gyere, ha kérdésed van!
Ranita!
Egyáltalán nem hülyeség, amit gondolsz!Volt is nagy vita egyszer ezzel kapcsolatban, én akkor is azt mondtam, hogy az is akarhatja nagyon a babát, aki ezt már nem vállalja be.(Én sem hinném a mai napig sem, hogy képes lennék erre, de mások meg igen, és én nagyon becsülöm őket, le a kalappal, aki ennyit tud küzdeni, tiszta szívemből kívánok minden ilyen embernek sikert(meg a többieknek is
), de én sem hiszem, hogy stimunál többre képes lennék!Ha akar hozzánk jönni baba, majd jön. Egyre több olyan esetet hallok, hogy sok sok sikertelen lombik, aztán spontán baba, vagy örökbefogadás, és spontán baba. Én nem szeretnék annyira mindenáron babát(de hangsúlyozom, tiszetelem, és becsülöm,és felnézek arra, aki képes erre), nem is szeretek már erre gondolni.Majd jön.Mert igenis jön!Mindannyiunkhoz!!!
Puszi mindenkinek!
Zazzy