na hali!
anikó,
hát te tündér vagy, hogy így számon tartod az érkezésünk!
Húúú, gyönyörűűű az a kisfiú! Öööö... nagyfiú! Tényleg nagyon nagyfiús!
Szupi volt Bükfürdő - persze halkan hozzáteszem, Alsópáhok gyerekekből azé' felkészültebb. Persze folyton csak élményfürdőztünk...
Most éjjel negyed 3 - eddig tartott, míg elolvastam, amiket írtatok... de hát micsi, ha nappal úgysem lesz időm ilyesmire?
hajni,
hinta a Városligetben?
Egy fiú nem is fiú sebhely nélkül!
Nem is tudom, merjek-e képet tenni a nyaralásról. Bencsike első nap úgy összetörte az arcát, hogy ihajjj! Leesett a játszóházban a kisautóról. Az összes képen olyan, mint akinek behúztak. Az volt a jó, hogy nekem meg begyulladt tisztára az egyik szemem. Na, mondom, szegény férjemről tuti asziszik, ez veri a családját!
zsuzsi,
ébredés után 240 gr Milupa Milumil 3 tápi
utána reggeli - ált.ban körte, és Abonett vajkrémmel - valamiért imádják, viszont a zöldségeket nem eszik
ebédre üveges főzi, desszertnek frutapura, kölesgolyó
uzsi - kalács, kiflivég, keksz, piskóta, néha tejpép (vaníliás) v. natúr gríz fahéjjal
vacsi - tápi 240 gr
katyerina,
én már adtam mindkét fajta dinnyét, semmi bajuk nem lett tőle! Sőt, beee, most a szállodában ilyeneket is ettek: bundáskenyér, tejbegríz, túrós palacsinta!
Simán...!
wish, zsebi,
pár hete még mi is törtük a fejünket, hogy hogyhogy Norinának már egy évesen kezdődik a dackorszak...?
Amúgy most angyalka egy ideje... persze! mióta Bencsibe meg belebújt a kisördög! Ha látnátok, mmit művelnek ezek ketten egy ilyen szállodai reggelinél! Szanaszét dobálnak mindent, sikítanak, én csak rohanok az asztalok körül, hátha találok valami fogukra valót, ami leköti őket.
Bencsi amúgy édes is volt! Hihetetlen, mennyire barátkozós típus! Amint meglát egy gyereket, közértben, medencében, szomszéd asztalnál... egyből elkezd tapsizni neki és bemutatja az összes "tudományát": a csip-csip csókát, az okos fejét... közben mosolyog, integet.. Le is vesz mindenkit a lábáról! Mi meg csak mosolygunk, hogy na már megint szerzett egy barátot!
Norina most komoly, jó kislány. Mindenre mutat "a!" És mondani kell, mi az. Vagy ő maga megállapítja, hogy "teve". Mindenről. Most ez a legújabb.
Légzésfigyelő: iron-piron... de én még nem szedtem ki alóluk. Először azt mondtam, majd ha kifogy az elem. Aztán: na! ha Orsi 14 hósan, én is várok addig. Mindjárt itt a 14 hósság, de valahogy nem tudom elrakni... Hülye vagyok, mi?
hajni,
mijazhogy nem tudsz visszaköltözni apához??? Ő mit szól ehhez? Nem hiányol?
húúú, körömvágás:
néha már félek, hogy valaki rámszól, hogy nem kéne-e szegény gyerekekenek... De annyira tiltakoznak, hogy nagyon nehezen szánom rá magam... Ezt az egyszervoltost majd azért kipróbálom...!
tényleg: tápiról hogy kéne leszoktatni őket? hogy ne akarjanak reggel meg este majd tejcsizni... Olyan drága, nem? Tehéntejet viszont még én is halogatom. Nesquik-et is...
bandika,
nem semmi vagy a szopival! Hm!
kata,
hú, el tudom képzelni, milyen jókat főzöl!
orsi,
azt viszont tényleg nem tudom elképzelni, 3 gyerek mellett, te hogy főzöl! Nekem szanaszét mennek a lakásba, mindent rámolnak le. Még ha el is teszem a veszélyes cuccokat, a nyomukban kell lennem, mit vesznek a szájukba, mit találnak ki megint! Enyimek aztán nem lennének el mellettem egy kis sámlin. Nemtom, hogy csinálod!
ja, cukkini-krémleves! Az az egyik tuti tippem, ha vendégül látok valakit! Nagyon finom és nem lehet elrontani. Az ízét nálam a fehér bors és a szerecsendió adja!