wiw: who is who? Amolyan kapcsolatháló. A lényege, hogy csak valós néven lehet regisztrálni, bár megtehetnéd, hogy nyitsz egy hamis nicket, valahogy mégis kevesen élnek vele.
és ismerősöket keresel. Mindezek mellett egy teljesen korrekt társalgója, saját levelezési rendszere van, és valóságos kis virtuális élet folyik ott bent. Wiw tagok bővítik, úgy, hogy meghívhatják a barátaikat, személyes ismerőseiket wiw tagnak. Ha van magyarországon ismerősöd, szívesen rákeresek, hogy tag-e és akkor megkérheted, hogy küldjön meghívót, ha érdekel. Igazából nem tudom, hogy a virtuális ismeretség elég-e, de ha minden part szakad szívesen meghívlak.
Sára ovis. No igen. A szó nem a legszorosabb formájában véve. Találtunk egy ovit, nevezetesen a Waldorf ovit, ahol van gyerek-szülő csoport. Most oda járunk már jó ideje hetente egyszer, mert a kicsi lány nagyon igényelte a gyerektársaságot. Jó is meg rossz is, bár tegnap a nehéz indulás ellenére naguon szuperül éreztem magam. Lehet, hogy azért mert már kevésbé félek megszólalni köztük és a gyerekek is ismerik egymást. nem tudom. Bár most már elég régen voltunk, mert ugye voltunk otthon, és az első héten eléggé taknyosak voltak. (Szeencsére, mert most lehet, hogy a skarláttal együtt fetrengenénk itthon.
És a neheze még hátra van! Hétfőtől indul játszócsoport 2-3 éveseknek! (A Waldorfban 4 éves az Óvodaérettség) És először lesz Sára nélkülem idegen környezetben! Váromis és félek is. Nem tudom, hogy mi a jobb, ha ottmaradunk a folyosón, vagy ha bekapcsolom a mobilt és eljövünk? Azt hiszem az utóbbi lesz, de azért izgis. Mátét nem lehetne otthagyni. Uzsonna után segítettem mosogatni és pár perc múlva észrevette, hogy Anyuta sehol, sírva keresett. (Annyira édesek
. Én Anyának hívattam magam, mert az tetszik. Eddig így is hívtak, de most Sára elkezdett Anyuzni, Máté pedig Anyutázni, mert amikor papás-mamást játszanak (kéretik nem röhögni, az én gyerekeim szoktak ilyet
), akkor Anyuta és Aputa a becsületes nevük.
Fcs,
semmi szuper. Egy Minolta 4o4 si, egy 35-8o mm-es objektívvel. Viszont imádom! De azért korántsem ilyen jók a képek, ahogy beállítottátok. És a rosszakat nem is láttátok!
De bármelyik pillanatban megjöhet a várva-várt digigépünk!
Ági,
na, mit mondott az orvos?
Solya