Sziasztok!
Emili 4kor kelt, 5ig ment a visszaaltatás, akkor kapott enni
Miérz nem lehet kibírni reggelig????????
Ráadásul Tominak megfájdult a füle(vszleg megpiszkálta, és megsértette), így hajnalban még sót is melegítettünk
De reggel fél9kor kelt Emili!:)
Most meg oadavannak a játszin, én meg kitakarítottam, de nemsoká jönnek.Apa szabin, így nem sokat tudok majd jönni.
Zita!
Lakás 62 nm, 2 szoba nappali.Képek most nincsennek, Tomi gépén vagyok.
Nehéz volt, bár eleinte nem annyira, ugye akkor még kicsi volt Emili.De én már 2 hetesen cipekedtem vele, buszra föl, stb.Aztán mikor már nehéz lett akkor hagytam lent a kocsit, na meg akkor már Emili is szerette volna a kerekeit megkóstolni
Ha félsz a cipekedéstől, akkor keressetek olyan albit, ami vagy fsz, vagy van tárolója.Babakocsid hány kg?
Butorokat mi vettük, de már régen, még Pesten.Ide csak apróbakat vetünk, vagyis egy kanapét is, meg a babaútorokat.
Szóval nem egyszerre volt nagy kiadás.
Jó pihit Gyulán, sétáljatok a belvárosba is, és persze a Kézműves cukit sem lehet kihagyni
Andi!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!:)
Fényképezők saj na nem bírják sokáig, mint a telók sem.
Igen, a gyereke cuccai bent égtek, de egy gyerek sem sérült, éppen kirándulni voltak.Viszont iszonyatosan meg vokltak ijjedve, sírtak.Olyan rossz volt látni hogy félnek.
Ja, aze gyik gyerek tüzeskedett, ezért gyulladt ki az épület!!
Bencének már potyog a foga??Most nőtt csak ki nagy nehezen
Szegény Dorka, szerintem is a rossz élmények miatt tartjavissza.
Remélem segít rajta ez a szer.Minden nap egy kanál olíva olaj??Bár szerintem rossz ízű, de hátha Dorkának ízlene.Vagy van a Floriolnak kukoricacsíraolaja, az nagyon fini!!:)
Kismamik, fontos!!!!!!!!
A klinikán nem kezelik a köldököt, szerintük felesleges, szerintem nem, Emilinek 2 hét kellett, hoyg leszáradjon!!!!Lápiszolni is kellett, olyan vaskos volt.
Szóvakl vigyetek steril gézlapot, alkoholt, hexachlorophenes hintőport.Köldökcsonkot alkoholos vattával jól áttörölni, körbe a csat alatt is!!!!!!!!!!Nem fáj, csak lkellemetlen, mert hideg, és fogdossák, de muszáj!Utánna körbeszórni a hintőporral, majd a gézlapot kettéhajtva, alulról a csat alá tenni, és felhatani a csat fölé, majd mehet rá a pelus, az megtartja.Külön köldökkötő nem kell, mert nem szellőzik alatta!
Ja, és adnak kismamiknak hálóinget, botrányosan néz ki, de az első 1-2 napban érdemes azt használni, így nem kell otthon még a véres ruhát mosogatni.Én is vittem sajátot, de aztán fel sem vettem, pont ezért.Naponta 2x is adnak, ha látogatók jönnek meg felkatok egy köntöst;)
Anita!
Nekem s csak sokára szltak a felkészítő miatt.
Valóban már lehet pakolászni a kórházi motyót!!!:DÉn is nagyon vártam hogy végre lehessen pakolni
Pelusból a 2- vhány kg-ig valót veted?nem akarlak elkeseríteni, de ezek általában elég kicsik, inkább nagyobbat vegyetek, 3-x kg-ig, az később is jó ha nagy lenne, de a klinikán adnak Liberó pelust, az elég jó szerintem.
anna si szép név, egy a vezeték nvhez is.
Pannika, Tündike, megkésve, de nagyon bolodg feledik évet kívánok én is!!!!Puszi Nektek!
Na befejeztem mára az okoskodást. kellemes 7végét!