Sziasztok!
Férj most ment el, előtte azért kellőképpen beolvastam neki! Nehogymár ne legyen pár szar perce!
Nancsika!
Ez nagyon durva! De most mi lesz? Ez ugye magán bölcsi, amit az önkormányzat támogat? Vagy rosszul emlékszem? Az önkormányzatnak azért mindenképp elmesélném az egészet!
Mamacka!
Micsoda toka!
Apa miért olyan bánatos?
Azért Andorban van egy pici Apa is!
Én is egyedül vagyok a kölkökkel már egy hete, Attila reggelente elment mikor még aludtunk, és este 10 körül ért haza. Én nem csináltam nagy ügyet az estékből. Kevét lezuhanyoztam mindig amikor hazaértünk, addig be se jött a szobába, utána, amíg ő törölközött, Dévát is betettem a víz alá, leöblítettem, mindkettőre pelenka, vacsi, közben a Déva szopizott, aztán mentek is aludni. Nekem könnyebben ment, mint ahogy előre gondoltam.
Csak hármasban vagytok lent? Meddig maradtok? Hogy tudtok így fürödni? Én a Déva miatt nem megyek velük vízközelbe.
Eszter!
Te hogy viselted, hogy kezet emelnek a lányodra a bölcsiben? Oké, hogy csak a társai, de én biztos attól is kibuknék.
Nálunk már úgy tűnik, vége a hisztinek, de hasonlóan zajlott, mint nálatok. A verekedést mi is Vali módszerével kezeltük, megfog, határozott és NEM. A hisztin néha röhögtem, néha nem vettem észre, ha meg nagyon elhúzódott, akkor kipenderítettem a szobából. Mostanában nagyon ritka már a hiszti, de ha mégis van, akkor csak mondom neki, hogy menj ki hisztizni, és már megy is, aztán pár perc múlva besétál, és közli, hogy megnyugodtam.
Én is csak a veszélyes dolgokért ütök, és azért is csak akkor, ha már elvileg tudja, hogy nem szabad. Mondjuk nálunk ritka az ilyesmi, mert a Keve nagyon szófogadó, csak néha megfeledkezik magáról.
Tegnap viszont szét kellett tépnem egy matricáját. Jött, hogy ragasszuk be (előtte egész nap ezzel masszírozta az agyamat). Századszor is elmondtam neki, hogy most nincs füzet itthon, a másik meg már tele van, tegye el, majd kap új füzetet, és abba beragasztjuk. Erre vágott egy pofát, és odadobta elém a földre a matricát, aztán hátat fordított, és elsétált. (Így leírva nem olyan durva, de ott nagyon "kamaszosan" bunkó volt. Szóltam neki kétszer, hogy jöjjön vissza, és vegye föl a földről. Harmadszor mondtam, hogy utóljára szólok, ha nem jön, kidobom. Nem jött. Fölvettem, széttéptem, kidobtam. Sírt. Este viszont mikor a kirakóját szedtük össze, és nem akart segíteni, elég volt csak megemlíteni a matrica esetét, már adogatta is.
Vali!
Köszönjük a dicsit, de nekem ilyenkor van ám egy pici lelkifurim.
Mindig az van bennem, hogy hátha azért ilyen önálló, mert nem jut rá elég időm, és úgy érzi, hogy neki kell ezért megcsinálnia?!
Alíz bölcsijében, gondolom, nem ő az első gyerek, aki harcol a pozíciójáért! Nálunk kb. fél évig tartott a cirkusz, ősszel kezdődött, és úgy két hónapja kezdett hirtelen ritkulni.
Hármaska most tervben van?
Annácska!
Jó volt hallani felőletek! Édes lehet Petka, ahogy viszi megmutatni, hogy mit produkált!
Majd ha lesz időd, kérünk képeket!
Annamari Dondival se játszik?
Lyly!
Annyira sajnálom, hogy nem örülhetsz a családoddal!
Magukat is megfosztják ám rengeteg örömtől ezzel!
Bencusnak jobbulást!
Eszti!
Édes lehet a wc-t egyedül használó Benyófi!
Nagyon ügyes!
Érezzétek jól magatokat, aztán majd gyere!
Anyum pont ma mesélte, hogy ahova én jártam bölcsibe, ott már akkor nagy hangsúlyt fektettek az egészséges táplálkozásra. Minden héten a bölcsi gyerekorvosa állította össze a heti menüt.
Mi holnap megyünk a szüleimhez, majd onnan is írok.
Melitta??????????????????????????????????????????????????????