Sziasztok!
Pára
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Én is ugyanigy érzek mint te, mert én is szeretem őt és még ha lenne is valaki, nem tudnám ugy szeretni mint őt, nem tudnám elképzelni nélküle az életem. Ő is ilyen most hogy össze van zavarodva és nem tudja mit akar.
Pumpoka
Én is ugyanigy vagyok, nem tudnám nélküle elképzelni az életem, gondolom én is hogy nem véletlenül kerültünk össze és lett a kisfiunk is. Ő sem tudja mit akar, de nem találkozott mostanában a nővel, de azt mondta nem tudja meddig birja nélküle.
Miért én meg birjam ki nélküle???
Röviden a történet:
6 éve vagyunk együtt és tegnap volt a 3. házassági évfordulónk. Az elején minden nagyon jo volt( habár ő most ugy látja hogy nem is érezte magát jol velem) Akkor meg miért nem mondta meg akkor? Szerintem most csak el van borulva nála azért látja igy. 2006-ban megszületett manó, ott volt ő is a szülésen, nagyon nagy élmény volt mindkettőnknek, a legszebb szombat reggel volt.
A terhesség vége felé már nem akart velem lenni a szokásos volt a duma: nem akar a gyereknek ártani. Láttam rajta hogy egyáltalán nem élvezi velem az együttlétet. Miután megszületett manó jött a szokásos fáradtság stb, ő egyre kevésbé volt megértő, nem érdekelte hogy nekem most nehéz. Folyton a gép előtt ült, én meg vártam hogy mikor jön be hozzám. Igaz hogy maga az igazi szex csak sokára jött össze, de addig is megoldottuk máshogy, de neki az nem volt elég. Aztán jött az a hülye samsungos balatoni buli most pünkösdkor, ott jött össze vele, persze akkor egyből le is feküdt vele, én mondtam neki hogy az ilyen nő egy büdös k-va de nem ő egy szent. Még gumi is volt nála, milyen nő az aki hord magánál, akinek nincs senkije? egyértelmű, hogy le akart feküdni valakivel, ok nélkül nincs senkinél gumi. Persze ezt sem látja be.
Rájöttem kb 3 hete hogy van valakije, vagyis ez a nő. Aztán bevallotta, azt mondta elmegy. Aztán mégis szerencsére még itt van velem. Probálok megtenni mindent neki. Azt mondta akkor probáljuk meg ujra. Errefel kiderült ugye hogy ez nála azt jeleni hogy nem engem választ, nem tudja mit akar. De ha valakinek esélyt adok akkor minden téren esélyt adok. Ha nem akar velem lenni, akkor hogy bizonyítsam be hogy én is vagyok olyan jo az ágyban? vagy még lehet jobb?
És még bevallotta azt is hogy mikor kiment koreába, amikor én terhes lettem, akkor ott lefeküdt egy nővel, mert nem birta ki
És hogy akkor olyan volt vele mint még senkivel. Aztán volt még neki tavaly ilyenkor is . Szoval elegem van.
És azokbol én nem is selytettem semmit. nem mondta el nekem hogy akkor megcsalt koreában, pedig ha elmondja még tudtunk volna változtatni. De az a nagy baja hogy nem mondott semmit ha nem tetszett neki valami, azt hitte majd megoldódik magátol. Ilyen hülyeséget.
Ugy érzem én egyáltalán nem kaptam esélyt soha tőle sem akkor , mert nem mondott semmit, sem most. Pedig én ugy érzem most is hogy mi összetartozunk, mással nem tudnám ugy érezni magam mint vele.