Jöttem lejelentkezni.
Huuu, milyen sokat írtatok, csak győzzek reagálni!
kislány: Gratulálok barátnődnek a babához! a gyors szülés ellen én sem tiltakoznék, sőőőőőt!
kati: Nagyon kedves tőled is, hogy ilyen szívesen fogadsz!
Jól értem, ti most építkezdtek itt Őrbottyánban? Az nem lehet egy egyszerű menet, de ha készen lesz, biztosan nagyon sok örömötöket lelitek majd benne.
Egy kalappal a továbbiakhoz!
A régi téglagyár a Gyár utca mellett van.
Szilvi: Köszi a drukkot, szerintem kislány nevében is írhatom: ránk fér!
bolha: Köszi a telszámot! Kedves vagy!
És gratulálok a hitelhez!!!
Kisfiad biztosan nagyon élvezi a pancsit! Jó is, ha már most megkedveltetitek vele, legalább nem fog alapban rettegni a víztől. Szerintem ez nagyon fontos egy gyerkőcnél, az élete múlhat rajta...
Kismami és fürdés témához: Én a dokim engedélyével még tegnap is fürödtem az itthoni medencénkben.
Tudom, ettől sok kismaminak égnek állhat a haja, de nekem semmi bajom nincs tőle, viszont a nagy meleget meg nem bírnám másképp elviselni... úgyhogy megmártózom még így nagy pocakkal is.
A szomszédoknak már teljesen szokványos látvány, ahogy egy bálna úszik a vízben!
Andi: Nem tudom, kislány most hogy érzi magát, de én leányzóm -front ide, zuháré, vihar villámlás oda - nem akar kibújni.
Te foglalkozol használt babaruhákkal? Köszi, hogy szóltál! Most talán egy kis ideig nem kell vennünk, de utána nagyobb méretekre tuti szükség lesz. Jó, hogy tudok majd kihez fordulni!
A Táncsics utcában laktok? Akkor nem is laktok messze tőlünk! Mi a Szent Isván utcában lakunk.
Ma este voltunk nst-n, volt pisiteszt meg várnyomásmérés is. Lényegében minden ok, vérnyomásom csak 100/60 volt. Azért ez nem túl gyakori 39 hetes kismamiknál, főleg nem ekkora pocakkal rendelkezőknél, mint amekkora nekem van!
Persze semmi konkrét előjele, hogy hamarosan szülnék. Legközelebb szombat reggel 8-kor találkozom a szülésznővel, meg a dokival is, és megbeszéljük, hogyan tovább. Vasárnap töltenénk a 40. hetet...
Most én is búcsúzom, ha lenne valami, feltétenül jelentkezek. Mindenkinek szép estét, jó pihenést!
Puszi!
Márti