Életjel!
Nálam gyakorlatilag semmi sem történt! Kezdek kimászni a gödörből. Új mottóm: Szzzzzzzzúúúúúúúúúúúszzzzzzzzzááááááááááááááááá Very Happy (aki látta a Bad Boys-t az előnyben van... Very Happy)
Szóval a nagyobb hírem. Kedden megszületett a barátnőm kisfia! Ma voltam meglátogatni! Hááááááttttt nagyon aranyos volt. Ilyen ici-pici babát még nem láttam! Olyan édes volt a kis keze, lába, szóval az egész gyerek gyönyörű volt. Képet mellékelek!
Legyetek jók!!! Drukk hegyek mindenkinek! Ferus baba
anda: tök jó hogy jobban vagy :):) barátnőd kisfia nagyon édes :):):) istenem mikor Gergő ilyen kicsi volt most meg alig másfél éves és minden babasága eltünk
a képeket én 600/450-re kicsinyitem és ekkora :)600 a max
lányok nagyon édesek:)
Gege nem is volt olyan kicsike baba mindenki őt hurcolászta mert 4150 g-al született és igazi gyurható legény volt egy hét alatt alig volt velem a gyerek :):):):):)csecsemősök állandóan ringatták
Mondjuk én is két nappal előtte teszteltem! De nálunk nem is én voltam annyira oda a tesztért, hanem a férjem! Én totál abba voltam, hogy az a hónap nem jött össze!
Végülis két nap, már nekem is kimutatta előtte!
encike olyan édesek a lányok így együtt!
nyugodtan tesztelj max még nega lesz és megpróbálod később!akor már két csíkos lesz!
nika nagyon szép kisbaba volt Gergő!!!!
De igy volt nekem mult hoba is, szépen fenn, aztán zsuppsz leesett.
Most remélem nem fog leesni.
Ma elmosogattam, rendet raktam, holnap csak portalanitanom kell, porszivoznom, felmosnom na meg főznöm. Ez a mi sorsunk lányok!