Sziasztok!
Linda!
Én is megbeszéltem ugyanezt az én családi ágazatommal, de Ati nem akarja, hogy ne vegyünk semmit az ő rokonainak, mert szerinte égő..
Nem tudom meggyőzni az ellenkezőjéről. Pedig szerintem is tök hülyeség az ajándékozás! Úgysem olyat veszek ami tetszik, vagy nem jó rá, vagy nem olyan fazon, vagy nem olyan illat... Ugyanez fordítva is, mert bevallom őszintén: utálok olyan dolgot kapni, ami felesleges. Venni sem szoktam ilyet, de ha kapok nem örülök neki, persze nem mutatom ki.. De azért úgy gondolom, hogy akitől kaptam neki felesleges kiadás volt, inkább ne vett volna semmit, nekem nem számít. Bátyámékkal évek óta így vagyunk, sőt, ők még Mendinek sem vettek semmit tavaly, nem tudom most hogy lesz. Bár ha a sógórnőmön múlik /és ebben biztos vagyok/, akkor tuti, hogy nem kap most se semmit..
Én nem akarok senkinek sem venni semmit, esetleg a szüleink kapnak pár fényképet Mendiről, vagy nyomtattatok nekik egy naptárat a képekből.
Süti!
Tudom, hogy ebben igazad van! Én azért szeretem is, néha túlzottan is.. De akkoris így vagyok ezzel..Most ennyit tudok összeszedni a gondolataimból. Többre nincs erőm
Banyóci!
Hát a legutolsó icq-n küldött üziből azt vettem le, hogy megorroltál rám, amiért nem írtam vissza időben. De ez a sz@r tényleg nem jelezte az új üziket..
Lányok!
Reggel megint fél hétkor kelt a cseppem! Már akkora karikák vannak a szemem alatt, hogy ihaj!!
Nem eszik, csak kakál egyfolytában, de olyan büdit, hogy majd behányok tőle! Nem tudom mitől van ez.. Tegnap is kiidegelt, már ma is, nem tudom mit csinálok még órán keresztül egyedül..
Ráadásul fizikából szombaton vizsgázok.. Mindegy írok puskát, és kész.
Na, most megyek mert megint peluscsere szükséges..
Betti