Sziasztok Lányok!
Hát köszi, de valóban imádok fényképezni. Ha a férjem meglátja a gépet a kezemben már rosszul van, hogy mi olyan érdekes amit nekem lépten-nyomon meg kell örökítenem.
Gondolhatjátok a gyerekeinkről is mennyi képünk van, nem is tudom hány cd és dvd-nyi.
Pintyuska!
Azta.... jól bevásároltál ma, a havi fixet a boltban hagytad??????
- Pellusra visszatérve, nagyon jól írta Zsuzska ki kell tapasztalni mi fog bevállni,mert mint mondtam nálunk két gyereknek kétféle márka jött be. Függ a baba méretétől, combocskájától stb. Szóval sokat nem érdemes egyféléből bespájzolni előre.
- Babylove-os pellus sok babánál beválik, nekem Bencémnek kipirosította a combja tövét a gumirozása, valószínűleg érzékeny volt rá, így mi Dorkánál ezzel nem is próbálkoztunk. (mondjuk Bencém bőre iszonyat érzékeny most is, angyon vigyáznunk kell a kozmetikumokkal)
- Johnson's fürdetőt használnak a klinikán, de gyerekorvosunk és védőnőnk nekünk is mondta , hogy az legyen a legutolsó amit használunk, mert a gyerek bőréről a felső hámréteget leszedi s a természetes védekezést ezáltal akadályozza. Szóval nem a legjobb, de a klinikának valószínűleg ezzel a nagy céggel van szerződése.
- Digitális lázmérőt akár gyógyszertárban is tudsz venni, ott is árulnak.
- Babaollónak annyi a lényege hogy a vége lekerekített legyen, a baba ujját véletlenül se lehessen vele megszúrni. bababoltokból, hipermarketekből, DM-ből ez is beszerezhető.
- Én eleinte a babaruhákat külön mostam, de ugyanazt a mosógélt és öblítőt használtam mint a saját ruháinknak. De a külön mosás egy-kettőre megszűnt, a saját ruhánikkal mostuk a babaruhákat is. Esetleg ha gondolod amit tudsz azt vasald is át, a vasalás is fertőtlenít.
Jók a képeid, köszi, hogy csak egyet tettél fel rólam, bőven sok ez is.
Drukkolok, hogy a tuti albérletbe cuccoljatok és ott jól érezzétek magatokat.
Évi!
De jó láthattad a babucikádat. Pofiját továbbra is rejtegeti, de kis huncut csont már most is.
De biztos meglepinek szánja.
Igen-igen emlitettem is Neked mikor fényképeztem, hogy nagyon elbújtál az ajtó mögé, de szerencsére azért néha kimerészkedtél onnan.
És én ezeket dokumentálam is.
Zsuzsi!
Rájöttem valamire amire már más biztos rég rájött.
Lánykád hatalmas szemeit Tőled örökölte. Tudom hogy teljesen igy néztél ki Te is pici korodban mint most a lánykád, hisz láthattuk a képeiden. De most tudatosult bennem,hogy mindketten tágra nyílt szemekkel, egyformán néztek.
Gyönyörű a kislányod, de ezt mondtam már sokszor és szerintem még sokszor is fogom.
Zsebi!
Valóban elszórakoztam míg a képeket feltöltögettem ide babanetre. Szerencsére a férjem megmutatta hogy kell egyszerre kijelölni az összes képet és azokat egyszerre lekicsinyitettük, legalább azt nem kellett egyesével.
Régebben nem nyomtam ide fel az összes talis képet, hanem emailben elküldözgettem, de volt aki nem kapta meg, volt aki csak egy részét, a végén meg már alig tudtam követni kinek mi nem ment el.
Meg aztán akik nem voltak a talin akkor ők nem láthatták volna, vagy Nektek is küldtem volna külön... szóval egyszerűbb volt ez így.
Mi nem vettünk biztonsági öv terelőt, pedig végig vezettem kismamiként, az utolsó 3 hetet kivéve. De szerencsére nem nyomott az öv, nem volt kényelmetlen. Ha esetleg zavarja a pocidat érdemes mégis venni.
Esküvői előkészületekkel teljesen kész vagytok? Ruhád mikorra lesz kész? Milyen csokrod lesz?
Fényképezkedni hol fogtok, Békás-tónál, egyetem előtt, Botanikus-kertben....?
Panka!
Férjem jövőre Korfu-i nyaralást nézett ki, ill. csak ez ötlött fel benne, hogy jó lenne oda menni, mivel innen Db-ből is megy repcsi.
Ugyhogy Panka, ha valóban oda fogunk esetleg menni, akkor készülj, hogy Rád fogok "szállni", és millió kérdésem lesz.
Remélem jól fogjátok érezni Magatokat.
Alíz!
Ti már voltatok Korfun, irtad és mondtad is hogy nagyon tetszett Nektek, ugyhogy egyszer majd bővebb infóval is szolgálhatsz.
Holnap várunk Benneteket a kupakokkal együtt.
Pussssz, jóéjt!!!!