Nita
az tök jó, hogy koncerten voltál (hallottam erről az együttesről, de nem ismerném fel őket.
) és a színpadról fel is köszöntöttek!!!!! az tök jó!
Kata
a Balaton soundról én is a napokban láttam plakátot. onnan engem a Massiv Attack érdekelne. A rem milyen zenét játszik? hallottam a nevüket, de ennyi. bár lehet, ha hallanám felismerném.
A múzeumok éjszakájára engem is elengedett Apa. Addig ő volt Mátéval. Nagyon jó volt kiruccani. Bár egyedül mentem, azért jó volt. (így legalább azt néztem meg, amit szerettem volna. vajdahunyadvára---koncert+ Iparművészeti M.) ja, és még egy régen látott ismerőssel is találkoztam.
Sajnos most egy kicsit a holtponton vagyok. talán látjátok is levettem a vonalzómat.
ugyanis a hétvégén magas cukorértéket mértek nálam. (kaja után kb. 2 órával 9-et.) már a terhességnél is diétáznom kellett e miatt. voltam is 2 hétet a kórházban, beállították a jó értékeket. egy nap összesen 140 gr. szénhidrátot ehettem. most nagyon úgy tűnik, hogy nem csak a terhesség miatt volt ez probláma nálam, hanem eleve magas a vércukorszintem. Voltam a nőgyógyinál kedden. Nőgyógyászatilag minden ok. a hó közepei pecsételésre azt mondta hormonális és valószínű a peteérést jelezte.
viszont megemlítettem neki, hogy magas a vércukorszintem. azt mondta ez baj. előbb állítsuk be azt, és utána jöhet a tesó. úgyhogy kérnem kell a háziorvostól terheléses cukorvizsgálatot.
ez van. előbányásztam a táblázataimat, amit anno kaptam a kaják szénhidráttartalmáról. tegnap-ma igyekeztem is kb. 140-150 gr ch-t enni. (mérleget is be kéne szereznem.
meg elképzelhető, hogy vércukormérőt is.
) hát ez van. azért bizakodom.
végülis a terhesség alatt is megúsztam az inzulint, elég volt a diéta.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. de gondolhatjátok hogy elkeserített ez a dolog. és nem csak a tesó későbbi érkezése miatt, hanem azért is, mert úgytűnik ez a betegség/állapot, egész életemben végig fog kísérni. rossz belegondolni.