Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkokat, most főleg olvasok csak, de itt vagyok.

Allegro - erre nincsenk szavak!!!!!!!!! :( :( :(

Mindenkinek puszi!
leo50

Sziasztok!

Alle! Ölellek! :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Alle,
egyszerűen ez nem igaz!!!!! ölellek!!! :(

KépKép
tobi

(((((((((((((Alle)))))))))))))))) Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Alle,

szívemből sajnálom :cry: :cry: :cry:

,

drusza :D , akkor tessék kérem szót fogadni az orvosnak!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Alle, nagy ölelés! :cry:

Beu, +++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

(((((((((((((((((((((((((((((Alleee!!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))
De hát mi történt? :oops:

Beu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo, hajrá! :P

(Köszi a szurkot a kémcsöveknek!!! :lol: remélem, felfogják majd ezt a hárompontos kérelmet... :roll: )
Július 23-án 11-kor lombik-előkészítő konzi ! (hogy elrepült az idő febr 4 óta... :roll: ) :D - vajon addig meglesznek a Biovitalos eredmények? :roll:

tillidian

(( Allegro ))
ez nagyon szomorú hír :cry:
Tilli kérdéséhez csatlakozom.
Sok erőt nektek, és várunk vissza!

Beu,
holnapra szurok neked!!!

Leo,
ügyes légy!

Tilli,
az APC kicsit hossszú tud lenni, mert több mintát várnak be és úgy küldik elemzésre, az kb 3 hét. Az IR gyorsabb (Istenhegyin 4 munkanap volt).
angel37

Alle!
Mihamarabbi lelki nyugalmat és erőt a továbbiakhoz!

Lányok! Én ezt most nem értem. Az endometriózis topikon azt tanácsolta szinte mindenki csináltassam meg a lapart is. De ti azt mondjátok ha jól értelmezem, lombiknál nem sokat számít az endó? Igen egyébként mindegyik megtermékenyítés ICSI-vel volt.

És igen két orvosom van, sőt igazából három. :( Egyik a Kaalis, a másik a mindenkori nőgyógyászom, és a harmadik aki a HSG-t csinálta ( és aki a lapart ajánlja) azért van, mert a magzatdiagnosztikai központban vele dolgoznak. Szóval így van három dokim. Pedig egy is sok :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Alle!......Ölellek, Drága!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Katerina!

Hááát..nos lehet, hogy nem leszek túl népszerű ezzel a hozzászólásommal, de nem gondolod, hogy elsősorban az orvosra (-értem ez alatt azt az orvost, aki a Kaáliban kezel-) kellene hallgatnod?-és nem laikusokra..., persze, ha meg szeretnéd csináltatni a lapart (aminek tényleg nincs sok értelme-nálad-,csak egy plusz műtét, amit nem is a meddőségis Dokid javasol... ha jól értettem amiket leírtál), megnyugtatásképpen csináltasd meg.
Pontosan értem (-és érti mindenki-), hogy az ember lánya kapaszkodik mindenféle megoldásba, hogy megtudja az okot, miért nem sikerül...

Hmm...Nem sokat segítettem, igaz? :?

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Alle,
én már elmondtam mindent, ölelést küldök!

Katerina,
Nem értem, én úgy tudtam, hogy az endo befolyásolhatja a megtapadást. Hozzáteszem nekem hétfőn csinálják a lapar+hiszterot. Önként és "dalolva" megyek, illetve a Kaáliban ajánlani szokták egy idő után.
Vendég

sziasztok!

alle: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ölelést küldök neked.

beu: drukk+++++

kati
katica30

Viktu!
Igazad van, tudom, de ha nem megyek más dokihoz is el, akkor nem merül fel az endo gyanú. Ez most persze nem tudom jó*e vagy rossz, mert ha van nekem, akkor kezelhetünk egy okot, ha nincs akkor meg felesleges tortúra, ami vele jár. Másrészt az sem derül ki, hogy van valami genetikai bibi is nálunk, de erről már írtam és újabb részleteket nem tudni.
Én elsősorban a kaalis dokimban bízom, de nem egyedül vagyok és párom már egyáltalán nem szeretné, ha még egyszer ott próbálnánk meg. Én meg még egy új orvost nem szeretnék már. :( Szóval nem könnyű a helyzetem.

Bella! Nekem a Kaalis dokim csak a hiszterot kérte, pedig ő is tudja, hogy van egy bevérzés a hüvelyemben, ami miatt a másik doki az endora gyanakszik. Ezért is akarok beszélni vele ( mármint a Kaalissal) a laparról. Ha azt mondja, hogy szerinte nincs rá szükség, akkor én hiszek neki. Neked a kaaliban csinálják a vizsgálatot?

Kép
katerina

Katerina,
Nekem nem a Kaáliban csinálják, de úgy tudom, hogy az ottani orvosok szokták ajánlani, hogy kihez érdemes menni.
Vendég

Katerina,
Nekem nem a Kaáliban csinálják, de úgy tudom, hogy az ottani orvosok szokták ajánlani, hogy kihez érdemes menni.
Vendég

Katerina,
Vendég

Bocsánat, kissé megőrült a rendszer úgy látom.
Vendég

Alle, ezt egyszerűen nem hiszem el! EZ nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!el sem tudom mondani, mennyire sajnálom. Annyira örültem pedig....példa volt előttem, hogy neked sikerült spontán!! Ez egyszerűen nem igazság!
Ha meg szabad kérdezni, mi történt és mit mond az orvos?
Ölellek szeretettel! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Katerina, tőlem a Kaáliban csak HSG-t kértek elsőre, de az én nőgyógyászom rábeszélt a laparra+hiszterora, mert azt mondta, sokkal megbízhatóbb, és sokoldalúbb az eredmény. Nem bántam meg.

skrisz72

Köszönöm lányok!

Kedd este elkezdtem barnázni, aztán éjjelre már vér is volt, úgyhogy rohantunk a kórházba. Megnéztek UH-n, akkor még élt a baba, bár a szívverése lassúbb volt a kelleténél. A reggeli viziten volt ismét UH, ott már nem volt szívverés :oops: Nem tudni, mi történt, miért történt, valószínűleg nem is fogjuk soha megtudni. Azzal vigasztalom magam, hogy ha beteg volt, akkor inkább most, a korai fázisban derüljön ki, mint később, 4-5 hónaposan, amikor méginkább ezer szállal kötődünk már hozzá.
És bíztat az is, hogy ha egyszer sikerült spontán, akkor fog másodszor is. Fel nem adjuk, az biztos.
3 hét múlva lesz szövettan eredmény, de persze mondták, hogy ettől ne várjunk csodát, nem fog semmi extrát sem mutatni.
A dokim meg bíztat, hogy ha eddig eljutottunk, legközelebb eljutunk a szülésig is...Mihály napra megrendelte a köv.babát :wink:
allegrobarbaro

Alle,

nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, és tisztellek, hogy képes vagy a jövőt nézni!
Tehát Mihály-napi babára fel! :wink: (mikor van Mihály nap? :oops: )

Katerina,

nekem az endó a petefészkemben van, és én úgy tudom, hogy amegtermékenyülést gátolja és nem a megtapadást. LÁsd az én példámat, hogy az első lombikkal itt van a pocimban a baba. Ha gátolná a megtapadást az endó akkor most nem lennék terhes...
Szakértő nem vagyok, én csak a saját esetem tudom felhozni.
Ha a lapar téged megnyugtat akkor vágj bele, főképp, hogy neked a hüvelynél gyanakszanak rá...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Alle ! Nagyon nagy ölelés ,gyors felépülés a lelkednek !!!!Sokszor puszillak :( Nem tudok most szóhoz jutni ,bocsánat :cry: Dalmi
dalmácia

Alle sajnálom :cry:
Vendég

Sziasztok!!

Alle!!!
Nagyon, nagyon sajnálom!!! :cry:

Lányok!

Puszi MindenkineK!!!!
beu9

Sziasztok!

((((((( Alle )))))))) :cry: Kívánom, hogy a lelkecskéd gyorsan gyógyuljon!

Katerina! Igen, ezért mondtam, hogy jobb a Kaális dokival beszélni. (Bocs, nem akarok meggyanúsítani senkit, de kicsiny hálapénzes egészségügyünkben sajnos vannak orvosok, akiknek teljesen más motivációjuk van egy műtétre, találkoztam már ilyennel) Megkérdezhetem, hogy a párod miért nem akar több próbálkozást a Kaáliban?

Beu! Holnapra sok sok drukkk!!

Rólam: megvolt az UH, holnaptól Gonal.

Kép

Sziasztok!

Alle: jaj, neeeeeeee, most lelkiismeret furdalásom van, mert énmiattam hoztad nyilvánosságra a "titkodat". Nagyon-nagyon drukkolok, hogy spontán sikerüljön a következő hónapokban!!!!!!!

Beu: drukk holnaptól!!!!!!

Katerina: enyim doki is lapart és hiszterot együtt ajánlja és kéri is. Ha ez segít dönteni.

Angel: hogy vagy? Bogyók?

Hunci: :lol: :lol: :lol: Sok puszi a kistökinek!!!!!!!
Vendég

Beu,

drukk a holnapi vérvételhez++++++++++++++++++++++++++++

Kép}
monic80

Szép jó reggelt!

Katerina!Értem.
Beu!Nagyon szorítok, hogy jó hírt kapj ma!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Jó reggelt! :P

No ilyen se volt még, hogy első legyek! :lol:
Jól indult a napom: elaludtam a vérvételt :shock: (sebaj, majd a jövő héten adom a pénzem a Biovitalnak...)

Beu+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drága Alle,
nagyölelés ma is!!!

tillidian

Viktu,
ezt hogy csináltad? :lol: (kicseleztél sutyiban :lol: )

tillidian

Sziasztok!

Beu,
gondolok rád!!! Szurk!

Sannah,
köszi, eddig úgy tűnik, megkímélt a bogyó! :wink:

Tilli,
sztem odamehettél volna később!
angel37

Jajj Alle......... :cry: :cry: :cry:
Kicsit nem jövök és ilyenek történnek....hát ez nagyon letört....annyira sajnálom...csodálom az erődet...nagy virtuális ölelést küldök!!!

Most mennem kell, délután igyekszem visszaolvasni az elmúlt napokat :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hajrá Beu!!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot! :lol:

skrisz72

Beu++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok! Mosolygós napot Mindenkinek!

Alle! Kicsi bíztatás, de szerintem is úgy van minden ahogy írtad, ami a jövőbeni hozzáállást illeti. Ha egyszer sikerült a spontán teherbeesés, minden esély megvan a következőhöz is. Hajrá Mihály napra!

Mó! Párom azért nem akar oda menni, mert annyira biztos reményekkel indultunk a dolgoknak és olyan nagy volt a csalódás. Mindegyik ET-nél úgy volt, hogy minden tökéletes velem és a kis embriókkal is aztán mégsem sikerültek. Szerintem a nagy csalódást nem tudja megemészteni a mérnök lelkecskéje. Ő számokban él, a 3x2 embrióból már elviekben egynek maradnia kellett volna a pocimban, ő csak ezt látja. Azt nehéz egy mérnöknek megérteni, hogy itt semmi nem biztos, hogy úgy történik, ahogy az ember várja. És hogy legyen magyarázat a sikertelenségre, ezért úgy hiszem az intézetet okolja. Míg én próbálok másféle okot találni. Vannak amiket egyszerűen nem tud elhinni, pl. hogy nyolc egészségesen fejlődő embrió egyik napról a másikra elhal. Nekem is nehéz, de azért én nem feltételezek semmi rosszat. Szóval még nem tudom, hogyan tovább, de én nem szeretnék változtatni.

Kép
katerina

Beu,

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Kép}
monic80

Sziasztok!

Beu! ++++++++++++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Beu: nagyon-nagyon-nagyon szorítottam (és szorítok továbbra is)!!!!! Várom a jó hírt!!!!!

snufi

Hanna, örülök, hogy jól vagytok! Remélem most már jobb lesz a kedved is. :lol:

skrisz72

Beu, én is leslek folyamatosan.

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah átadom! :lol: [size=9]Ir-em eltűnt :shock: 16-os lement 3-ra, 180-as érték meg lement 20-ra! :shock: Tök fura...most már csak tartanom kell az értékeket! Puszi neked[/size]

Drukk mindenkinek!!!

Lyutka, neked külön is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Beuhír:
hcg 94. Kedden újabb vérvétel a barna miatt!

Beu+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Beu++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
köszi a hírt :)

KépKép
tobi

Köszi Baba!
Beu!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

BEUUUUUUU:++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Beu! Bár már küldtek sokan de +++++++++++++++++++++++ -ból soha nem elég. :) Nagyon szorítunk!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
katerina

sziasztok!

beu: drukk tovább++++++

alle: ölelést küldök neked. hajrá mihály-napi baba!

kati
katica30

Beu,
szurkolunk, de nagyon!!!++++++++++++++++++++++++++

Angel,
lehet, h igazad van, de csak 10 után értem volna oda, és a néni hangsúlyozta a tel-ban, hogy reggel viszik el a mintákat...Sebaj, meglesz úgyis!

/most már készülünk a nyaralásra: jövő csütörtökön megyünk Párizsba DisneyLand-járni :P A fiúk már számolják a napokat, én meg tiszta para vagyok, mert repülővel megyünk...Szurkoljatok, hogy fennmaradjon, amíg kell neki :oops:/[/

tillidian

Lányok,
tudtok kidolgozott IR-diétát? Nem találok ilyet a keresőben, pedig nagyon érdekelne...

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?