Sziasztok Lányok!
Még nem szültem meg
csak egy csomó dolgom volt tegnap és nem voltam gépközelben.
Nos megpróbáltalak visszaolvasni benneteket ... szeretem mikor sokat írtok
Vera!
Nagyon sajnálom, hogy nem váltotta be a reményeket az uzsokis ultrahang. Megmondom őszintén nekem ott 4D-t csak néha nézett a doki, de annyira rossz minőségű volt, hogy én abszolút nem erőltettem. Van egy jó pár 4D-s babamozi inkább szánjatok rá egy kis pénzt, időt szerintem nagyon megéri. Én csak a Kárpát utcait tudom ajánlani, mert ott jártam, nagyon profi a csaj, kedves ... ha kell fejreállít, de olyan képeket csinál a gyerekről, hogy azt öröm lesz visszanézni. Nálunk a hűtőszekrény tele van picilánnyal
Az viszont jó hír, hogy 70%-ban lánynak látták.
Izgulok!
Andi!
Ez a babaszoba mesés
Nagyon tetszik, színek szuperek, tisztára csajszis, majd kiváncsi leszek berendezett állapotára is! Még kérünk képet!
Eszter!
Majd tőled is várom ám a képet, hogy haladtok a szobácskával.
A takarítással úgy van az ember, hogy amíg ereje van hozzá és még lelkes mert az elején az, még kidolgozza a belét
Én most már nem vagyok olyan fitt és lelkes ... örülök, hogy ha egy kicsit magamkörül rendbe teszem a dolgokat. De azért Te se vidd túlzásba, pihenést tessék mindig beiktatni.
Tamara!
Hűha, nem semmi ami veled történt, de okos voltál, hogy bementél és megvizsgáltattad magad. Legalább így egy csomó minden mást is megtudtál a jelenlegi állapotodról. Remélem nem lesz nagy baj. Még a végén beelőzől engem
Hogy fogunk így egyszobában babázni??? Ha jól vagy majd írj!
Szia Barti!
Üdv. itt. Sajnos én nem ismerem a dokidat. Nem tudok hitelesen válaszolni a kérdésedre. Nekem is magándokim van, de nekem nem kell ennyit fizetnem. Nálunk a magán vizitdíj 9.000 Ft, 4 hetente kell járni. Az összes uh-t a kórházban csinálja ez nem kerül semmibe. A végén pedig szerintem annyit adsz neki amennyit tudsz, én nem is kérdeztem és ő nem is mondta soha hogy mennyi a tarifája szüléskor. Summa summárum, én mostanában olyan 50-60 ezer forintokról hallok szinte mindenkitől (más kórházakban szülőktől is).
Kriszti!
Még egyben
Egyre jobban vagyok köszike, én is vettem ilyen Normaflore szuszpenziót, tegnap felhívott a védőnőm, hogy mi van egyben vagyok-e? Én meg mondam, hogy igen, és elpanaszoltam magam, és rögtön ajánlott egy csomó tippet ami segíthet köztük ezt a készítményt. Kár hogy nem találkoztunk tegnap a dokinál (neked viszont biztos jobb volt, hogy kishoppingolhattad magad), elég nyugi volt nála, nem voltak olyan sokan, amikor odamentem pont egy kismami volt bent utána én jöttem, úgy hogy tök jó volt.
Elszomorított, mert közölte velem, hogy a méhszájam még nagyon zárva.
Már annyira beleéltem magam, hogy nekem most tuti nyitva lesz és a hétvégén meg lesz ez a gyerek. De ő már olyan dolgokról beszélt, hogy mi lesz ha nem jön időre ... naponta ctg ... majd + 1 hét utána feltesznek nekem valami zselét ami általában beindítja a szülét a mamik 90%-nak. Azt mondta nem szabad türelmetlennek lenni. Nyugi, mert minden rendben velem. Már nem kell hozzá többet mennem a magánrendelőbe, csak a kórházban fogunk találkozni. Legközelebb hétfőn ctg után csinál uht + megvizsgál. Beszéltünk az EDA-ról. Nem utasította el, sőt elmondta hogy a leghatékonyabb fájdalomcsillapítás ... de elmondta előnyét, hátrányát és azt is, hogy nem mindegy mikor döntök úgy, hogy kell, de Te is tudod milyen Hábi?! (azt is elmesélte, hogy ő is betudná kötni mert tanulta és még rajta kívül a szülészeten 2 doki tudja, de egyik sem csinálja már!) Felsorolta az összes létező fájdalomcsillapítási lehetőséget és beszélt erről az infúzióról is ami itt szóbakerült nemrég a fórumon. Valami N betüs, előnye, hogy senkire sem kell várni aki bekösse, nem kell érte fizetni 20rugót
, blokkolja az agyban a fájdalomérzetet ezért nem éreznek a mamik fájdalmat vagyis nem fogják fel, kicsit olyan állapotba kerülnek mintha spiccesek lennének, azt mondta aranyosak tőle
Képzelem milyen aranyosak lehetnek.
Bár azt mondta előjönnek a csúnya káromkodások
Még előnye, hogy azonnal hat, nem úgy mint az EDA. Ez nagyon érdekes számomra, hiszen az ember azt gondolná, hogy a gerincközelbe beadott cucc, mint a villám átjárja az ember testét. Nem?
Szóval kb. ennyi volt. Ja a méhszájvizsgálat az vicces volt, most már úgy nézte meg, hogy felkellett húznom a kétlábam teljesen magamhoz és fognom kellett, néztem rá rémültem
mondta, hogy ne ijedjek még nem szülünk
, valószínűleg ő is nagyon megakart bizonyosodni arról, hogy tényleg zárva van-e.
Na szóval "röviden" ennyi volt a tegnap. A beszámolóm hosszúra sikeredett bocsesz
Timi