Sziasztok!
Üdv a hazatérőknek!
Jajj nagyon szép baba neveket olvastam, nálunk a lánynév tök simán megvolt, aztán a Pindúr megviccelt minket, hogy kukacos lett, így nagy nehezen jutottunk csak dűlőre, és úgy, h két neve lett a tökmagnak!
Timi gratulálok a kis kukishoz! Tényleg helyes babóca! (asszem te írtad múltkor a pocis napozást! a júniusi kismamában olvastam róla cikket, ha gondolod pü-ben elküldöm neked, vagy mélre, vagy ahogy gondolod!)
Cicákok cukkerek nagyon! imádom őket, de jó ideje nincs macsekunk.
Nekünk most 7db kicsi dobink van. majd teszek róluk képet, ha esetleg érdekel valakit!
Brigi, Eckó köszönöm a gratut. Ahhoz képest, h mini esküvő volt, szerintem őrülten megható. minden második másodpercben tök könnyes volt a szemem
persze ebbe a hormonok is belejátszottak, de az anyakönyvvezető is gyönyörűen beszélt. Szegény akkora levegőt vett mielőtt kimondta az asszonynevem
na meg mire én aláírtam
(13 szótag, nem semmi). Oké egy képet rakok majd fel
Ja igen pockosok! A poci kenegetését nagyon tudom ajánlani (ami nekem bevált az a Nivea Baby babaolaj, nedves bőrre kell kenni, de ne csak a pocit kenjétek, hanem a ciciket is, mert én most fürödtem és vettem észre, hogy azon lettek terhességi csíkok - sajna ezeket nem kentem -, már bocsi, hogy így leírom, de szerintem hasznos lehet)
Nemsokára esküvősök egy kalappal nektek a nagy izgalmakra, csak óvatosan
Jah és igen, mához három hétre vagyunk kiírva Krisszel, úgyhogy lehet fogadni, hogy mikor megyek szülni
két héttel ezelőtti vizsgálaton már egy ujjnyira nyitva találtak, a heti ctg-n pedig voltak jóslóim is.
Na tényleg lelövöm magam!
Jó éjt mindenkinek! Vigyázni magatokra!
Ja igen, azért két kép, mert előlről és oldalról a pocak