Sziiiiiiiiijjjjjjjjjjjassztok!!!!
Külső-belső-középső méhszáj 1 ujjnyira nyitva, mikor BB meglátott azzal fogadott, hogy "hú, de fel vagy dagadva, te mindjárt szülni fogsz"- (kedvesebben is mondhatta volna
) - a vizsgálat után is azt mondta, most már bármikor jöhet Bencus. De az összebújással még várjunk vasárnapig, mert hétfőtől dolgozik
Jaj, úgy fel vagyok villanyozva és úgy örülök
Persze mióta szedem a homeos bogyókat fájásom egy szál se
Ildi,
nagyon-nagoyn örülök, hogy minden rendben!!! Pihizz, amennyit csak bírsz!!! Méhszáj megnyilhat (legalább is nekem azt mondták a kórházba, hogy ezeket ne csináljam, mert tovább nyílhat) üléstől, ülés felpolcolt lábbal-tól, lépcsőzéstől, állástól - nyomja a baba, gugolástól, emeléstől, erőlködéstől. Szóval elég ha fekszel és levegőt veszel, akkor nem lesz semmi baj
De a külső hónapokig nyitva lehet, az nem gond, ne tars tőle. Ettől Bencus még jó sokáig bent fog maradni!!!!!
Kata,
édes kis fickód van!!!! Olyan cuki a haja és olyan kis csibész mosolya van!!!! Köszi a képeket!!!
Ani,
mi a könyv címe amit Apának vettél???? Bár nálunk apa még nem parázik, de nálunk az anyósnak kellene legalább két példány belőle
Kriszta,
jó, hogy jöttél, a mamádnak pedig jobbulást, remélem minden rendben lesz vele!!!!! S gyere gyakrabban!!!!
Gabi,
hogy te miket nem tudsz, nem lennél a dúlám a szülésnél???
A szülésznőm, megint szabira megy és szombaton a helyettes sem lesz elérhető
- jól jönne egy kis segítség Bencusnak, bár reméljük nála először csak a feje jön
Judy,
hogy van anyukád? Normalizálódik a vérnyomása??? Hogy bírja a kórházat? És te a rohangálást és a srácokat otthon???
Tündi,
remélem hamar javulnak az atkák és Barnika is "megbocsát" neked!!! Kíváncsi vagyok, ha beszélgettek, mit fog szólni. S biztos, hogy ő is parázik a dokiktól, pláne ha rajtad is látja, hogy félsz. Édes kis lurkó ő, csak most keres valakit biztos, akire haragudhat! De tuti SZERET!!!!
Kismamik aranyérrel: kaptam hemorid kenőcsöt, ezt állítólag lehet használni, a kúpját csak szülés után. Recept nélküli, majd beszámolok a hatásáról