Új privát üzeneted érkezett!

Sarmon: Jaja... talán 1-2 hetesen... Ez meg most, 15,5 hónaposan:) (remélem még nem tettem ide fel... éljen a Baby led weaning irányzat:)))))) (ja... és gratula a gyerkőceidhez, nagyon szépek:)))))))
Kép
Vendég

Csakegy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez marha jó kép!!!Cupp-cupp Lilla!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

csakegy:
ez a kép...:) Tiszta szem az egész gyerek! Nagyon édes! :)

Na teszek én is pocakfotót:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214943082.9636.jpg[/img] 13 hetes pocakkuckó !

Fejet ne kérjetek, mert az inkább fujj, mint fej.. :wink: [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csini a rucid Mágika!!!No meg látszik hogy van abban a pocakban vki. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Teneked is ott tök fennt nől,mint nekem,nézd meg bébicé holl lent van!Milyen más minden pocak,mi??? :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Lehet, hogy minem megszüljük, hanem kiköpjük a gyereket... :wink:
Ez a pizsim! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: :lol: :lol: :lol: !

Várom-várom Zöldimalac képét...de nem jön... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mágnes: :lol: :lol: :lol: !lehet könnyebb is lenne köpködve!

l

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mágnes: :lol: :lol: :lol: !lehet könnyebb is lenne köpködve!

l

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hogy ez miét ment el 3x???nam mindegy...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enyje enyje Zöldi nem bírom a szememet nyitva tartani...de reggel jövök képet vizuálni!!! 8) Jóccakát!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi:
nem kell most előhívni a képet, elég ,ha felteszed ide nekünk!

Látod saron már olyan görcsösen akarja látni, hogy izgalmában háromszor nyomott entert! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsiraf: Nekem is hasonló problémáim voltak a 11-12.héten, antibiotikumot kaptam rá, mert a 12. hétig nem adnak hüvelykúpot. Azóta elmúlt, de még néha-néha érzem, hogy nem százas a dolog, azt mondták majd néhány hét múlva megismétlik a kenet és vizeletvizsgálatot. Szerintem a kúp az hatásosabb lenne, helyileg kezel. De nem vagyok orvos.

Szoptatós párna: nekem nagyon bevált, valamilyen magok vannak benne, a gyerkőc, hacsak meghallotta a zörgését, már csettegett a szájával. Kényelmesen tudott aludni is benne. Barátnőmnek viszont megijedt a zajtól a babája, ők sajna nem tudták használni. (Miattam vették meg).
A címkén rajta van a gyártó neve, címe, tel.száma. HA valakinek kell, szóljon.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Cocarészlet:
Kép

Kép
zölddisznó

Jo reggelt mindenkinek.....
Probáltam volna kis cunásomrol képet feltőlteni de sajna nem engedi mert állitolag tul nagy..:S :x ti hogy csináljátok?
a tegnapi ultrahangnál nagyon oda voltunk.az uh-s néni megmutatta hogy miért is lányra gondol:D3 kicsi vonalka..az volt a suncink..a kislányom amikor kiderűlt hogy kislány kőzőlte hogy nem ,mert tuti fiu,mire mi:már nincs vissza ut...már kishugi lesz..
mire ő:na jo:D:D
kaptunk video felvételt,keresztbe rakta a lábat ,aztán meg a kezeit és olyan volt mint egy imádkozo sáska:Dpocifotot is raknék fel..:Da dőbbenet kedvéért ,mert alapba sem voltam vékony soha,és csak 1,5 kg-t hiztam de ekkora hasat:D:Da barinőm aki méretet vett rolam 121-et mért:Dez egy kicsit tulzás..és nem tom mi lesz:Dna mennem kell mutatni anyukámnak a felvételt.:D

Kép

Kép
nikianya21

Jóreggelt!

Dejóóó, látom, azért érkeznek a pocifotók! :D

Zsiraf: te mééér nem muti nekünk pocifotóóó? :(
Remélem, a gyógyi segít majd, nekem ez a Zinnat onnan ismerős, hogy öcsém, mikor kicsi volt, csomószor ezt kapta a dokinőtől, mikor beteg volt.... :roll:

Niki: Gratulaaaa a kiscsajhoz! :lol:
Végül is melyik 4D-s rendelőbe mentetek?

Sarmon: köszi a hegyes pocakom nevében is! :lol: Gondolom, majd az otthoni "nagy öregek" is megjegyzik... :P
És tényleg, az én pocim hogy lent van a tiétekhez képest... :roll: hiába, zéró hasizomnál dolgozik a gravitáció rendesen :wink: :P

Csakegy: a bébifotón tisztára mint egy párnafotómodell! :lol: :lol:
Azokat a hatalmas, gyönyörű szemeket meg ide nekem, mostmostmost! Megzabáloooom! :lol: :lol: :lol:

Mágnes: nagyon cép a pocid ott a bari háta mögött! :lol:

Húúú, Zöldi, ez tök jóóóó (a kép is meg a pocid is), ez már olyan igazi terhesvagyok-pocak! :lol: (Enyém meg mint egy rajtammaradtazúszógumi-pocak... :P )

BB: ilyet én is olvastam már, hogy vki azért nem tudta használni a babánál, mert a babát zavarta a zörgése. Ha nálunk esetleg ez lesz, nem aggódom, majd én elhempergek rajta/vele. (Kizárólag a férjem távollétében, mert akkor rajta/vele...hihi... :P )

Én ma eü.-köröket futok délelőtt, védőnéni, aztán házidoki.... :roll: aztán levezetésképpen lehet, hogy bekukkantok 1-2 turiba... :P

Ja, aki táppénzen van: nálatok hogy működik ez a dolog? Én olyat hallottam, hogy havonta be kell vinni a táppénzes papírt a dokitól a melóhelyre, és az alapján adják. Kérdeztem a főnökömet, aszonta, megkérdezi a könyvelőt, azóta se kép, se hang. :(
És még egy: a megmaradt szabadságokkal mit lehet csinálni? Nekem még van 20 napom erre az évre, és nagyon nem szeretném veszni hagyni... :?
bébic

Ja, és péntektől én is véééégre boldog szopipárna tulajdonos leszeeek! :lol: Majd hozom a képet róla, meg a többi cókmókról is. :wink:
bébic

Szép jó reggelt!
Mindjárt indulunk az endokrinológushoz :)
Zöldi:
Azt a mindenit! Nagyon formás pocakod van!!! Nekem Annával ilyen a 9. hónapban volt
:wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nikianya!
Gratula a kishugihoz! :-D

Csakegy!
Hát tönköly szopipárna ügyben igazad van! Nagyon nehéz felkötni és cipelni… Ez a pollenes dolog is érdekes! Én allergiás vagyok, remélem nem okoz tüneteket! Ha nálam nem vált ki semmit, gondolom az azt jelenti, hogy nincs benne semmi allergén anyag. (Vagy legalábbis olyan, amire én allergiás lennék…) Remélem babának se lesz vele gondja.

Lilla gyönyörű szép kislány! :-D Még a maszat alatt is jól látszik! Ezek a szemek!!!

Mágnes!
Jó a báránykás fotó! Szépen gömbölyödik a te pocid is!

Zölddi!
Tényleg nagyon formás a pocakod!!! Az enyém is még olyan megmaradt úszógumi hatású. Nemsokára indulok a kórházba újabb pisitenyésztésre. Ígérem nem nyúlkálok bele a steril kémcsőbe. :oops: :lol: És meglesz az AFP eredménye is. Izgulok...

Bébic!
Nekem a főnököm azt mondta, hogy először vegyem ki a szabijaimat (kifizetni úgysem fogja, veszni hagyni meg nem akarom) és utána menjek el táppénzre. Én most épp a szabim egy részét töltöm, de utána még megyek vissza melózni. Igazság szerint azért most is kell dolgozgatnom. Ez a kötetlen munka hátránya, hogy a céges laptopon, telefonon keresztül mindig elérnek…

Kép
Kép
lbernuska

Húúú csajok!

Rámerészkedtem a mérlegre!!! :-( 12. hét óta 3 kilót híztam!!! Holnap a védőnéni fejemet veszi!!! Azt mondta, hogy ha szépen tartom magam a lájtos kajáláshoz, akkor az első hónapokban nem kell híznom. Jó kis túlsúllyal indítottam, azért mondta ezt. Most megijedtem! Tényleg visszafogom magam, mert ezt nem fogják a lábaim sem bírni... És még a java hátravan!

Ki mennyit hízott???

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nem tétlenkedtetek, úgy látom!

Vannak újak is! Üdv nekik!

Egyelőre nem volt időm végigolvasni az elmaradásomat, de pótolom. Sajnos tegnapig elhúzódott a vizsgaidőszakom, de olyan jó túlleni rajta! :)

A képeket viszont megnézegettem. Bébic! Tetszik a tökös! :) Remélem kapok privit...

Múlt héten nekem is levették a vért - a karjaim szép színpompásak :) Remélem nem lesz gond... Ez az örök aggódás! Bébic! 16-án mikorra vagy előjegyezve UH-ra!? Csak mert én is akkor megyek!

Majd teszek fel én is képet a pocakról, csak egyelőre kölcsönadtuk a gépünket, és az utolsó pocakkép a 13. hétről való. Csini pocik vannak. Én egyelőre 1,5-2 kg-t híztam összesen. Pedig azt hittem gyorsabban gyarapodok majd... :) Pocakom az már van, de lehet, hogy a saját súlyomból visszafogytam. Mindegy, csak a manóval minden rendben legyen!
Vendég

Jó reggelt!

Berni, Zsiráf, nekem is volt hasonló pisis kalandom. Még 8. hét környékén voltak amolyan felfázásos tünetek, de nekem se csípett a pisi, "csak" kellemetlen érzés volt, úgy ahogy te is írtad Berni. Nekem akkor azt mondták, ilyenkor még nem szívesen adnak antibiotikumot, összvissz egy Monural port írtak fel, meg hogy kamillázzam.
Eléggé elhúzódott, de elmúlt, aztán vagy 2 hete megint gyanús érzésem volt, és a doki elküldött pisitenyésztésre. Az jött ki, hogy "vegyes baktériumflóra, vsz szennyezett minta..., megismételtették, és másodjára ugyanez jött ki. Esküszöm mosakodtam, meg az ő pohárkájukba ment, középsugaras stb. (és nem nyúlkáltam bele ;)) A dokim, mondta, ne kínlódjak vele tovább (és hogy elege van, hogy sose kapnak egyértelmű eredményt), és mivel közben elmúltak a tünetek, ne foglalkzzunk vele...

Kép
trombibébi

Nagyon helyesek a pocakok! Most kezdenek igazán érdekesek lenni a fotók, tényleg mindnkinek más. De kétségtelen, Zöldi "vezet":)

Sinaszi, gratula a vizsgákhoz!

Ez a táppénzes, szabadságos dolog engem is érdekelne. Először is, nem vihetjük át a mostani szabadságokat GYED utánra? A GYED alattiak azt tudom, hogy halmozódik, de a mostani, tápénz alattiak nem? Én nem szívesen venném ki az idén (mert ha jól gondolom, anyagilag most rosszabbul járnék vele, mivel jutalékos rendszerben voltam, így a szabi idejére csak az alapot kapnám, míg a táppénzt meg az átlag alapján számolták, így ez több)
Nekem 2 hetente adja a doki a papírt, és mindig rögtön le is adom, nehogy emiatt késsen a kifizetés. Egyébként ez azon is múlik, hogy a munkahelyed ún. kifizetőhely-e, azaz rajtuk keresztül kapod, mert akkor tuti elég havonta 1x vinned, vagy ha nem kifizetőhely, akkor meg az államtól kapod közvetlenül, így nekem azt mondták, minél előbb adom le, annál hamarabb utalják.

Na és az igaz, hogy a ázidoki csak 120 napig tarthat táppénzen? Utána fel kell keresni a területileg illetékes nődokit?

Ja, én kb jó 5 kiló plusznál tartok :oops:

Kép
trombibébi

Hízás: könyörgöm senki se kezdjen el parázni... ha valaki nagyjából normálisan eszik (ld. nem 2 hanem csak 1,5 ember helyett eszik max.) akkor max. annyira fog elhízni ami "elő van neki írva"...Azért kell a felesleg, hogy az ember szoptatni tudjon... és igen, szoptatás alatt is kell majd a szénhidrát különben nincs tej. Majd utána szépen leadja az ember a felesleget... (van olyan ismerősünk akit én anno először a 2. gyerekük után láttam és... szóval hihetetlenül kövér volt, na. Rá két évvel összefutottunk én meg dobtam egy hátast... egy hihetetlenül csinos, karcsú lány állt előttem... Egyszerűen kellett neki egy kis idő, hogy leadja a felesleget (viszont volt is teje literszám:)

Én szoptatás alatt pl. olyan tempóban fogytam, hogy a végén már azzal kellett kínlódnom, hogy ne fogyjak le... iszonyú sok energiát elvitt a szoptatás... a végén 1 kilóval könnyebb voltam mint a terhesség előtt és ez engem iszonyúan zavart... (terhesség előtt is könnyebb voltam mint a versenysúlyom). Utólag már azt mondom, hogy kellett volna vagy extra 5 kiló a terhesség alatt, az lett volna az ideális...

Szóval no para a súly miatt. Egyedül ott van jelentősége, hogy a hirtelen!!! súlynövekedés pl. azt jelezheti, hogy marhára vizesedik az ember.... de ha valakit a súlya miatt szekálnak az küldje el a védőnőt stb. a francba.

Van elég stresszelnivaló enélkül is.
Vendég

trombi: hát remélem, hogy a szabi átvihető mert nekem is jó sok lesz a végére... (a szokásos gyed alattiak plusz vagy összesen 7 hónap táppénz alatti)... az meg kell majd amikor visszamegyek dolgozni (azonnal ki kell venni így az ember a gyed lejárta után kap egy kis haladékot... ami azért nem mindegy....)
Vendég

Sziasztok!

Szépek a pocakfotók ha nem baj teszek fel én is meg egy pár uh-képet is.

Reagálni sok mindenre nem tudok kicsi fiam nem hagy...

Hízás:Èn eddig nem híztam.DE mondjuk plusz kilókkal kezdtem.Fiammal 16 kilót szedtem fel.De majdnem 8 kiló le ment a kórházba sok volt a víz.

Na akkor a képek... Kép Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Csak, hát igen, én is inkább GYED után szeretném kivenni a szabikat, akkor sokkal jobban jönne!

Hemej, látom, alakul neked is a pocak! Ti már tudjátok a nemét? (Bocs, ha már írtad)

Kép
trombibébi

Trombi:Tutira még nem.Doki múlhéten azt mondta ne éljük bele magunkat de mintha kislány lenne....

Aida:Dobnál egy táblát már rég láttam...Képzeld ha kislányunk lesz 2.névnek mi az Aidát válszatjuk...Nagyon szép név neked ez a rendes neved vagy csak nick?Ha igen szokták az Aidát becézni?

hemej

Berni én még semmit,77 vagyok jelenleg is.de alig birok még mindig valami kaját letuszkolni a torkomon.Csak gyümölcs(főleg dinnye),vagy kis szendó... :roll:

Zöldi azannyját mekkora pocakod van!!! :lol: :lol: És abszolúte nem vagy dagi!!!!!!!A csontsoványság kora már lejárt!!! :wink:

niki,ha van képszerkesztő progid azzal le tudod csökkenteni a kép méretét.pl. Faststone image viewer,ez magyar nyelvű ingyenesen letölthető.

Én holnap meglátogatom a védőnénit,súlyt meg vérnyomást mérni.Meg bejelentkeztem 4d-re 10 ére kaptam már csak legközelebb időpontot!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na én nem is mérem magam, 64 voltam olyan 10 hetesen, majd a védőnéni lemér. Anna után még nem ment le minden, úgyhogy annyival kezdtem most a terhességem, mint amennyivel Annával befejeztem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nikianyu! De jóóóóóóóóóóó! Képet kicsinyítsd le, és fel tudod rakni.

Köszi Bébic! Azért ezen is van ám jócskán úszógumi, csak le már kezd leengedni. Átveszi a helyét a trónörökös.
Táppénzest tényleg havonta kell leadni munkahelyen - vagy ott, ahol bérszámfejtenek. Szabit vedd ki ebben az évben, amikor akarod. Én pl most vagyok szabin.

Mágnes! Jó vastagon kipárnáztam, hogy mindenkit megtévesszek :wink:

Berni! Ügyesen pisilj! AFP-hez drukk!

Hú, az nagyon sok - 3 kg egy hónap alatt! Diéta indul! Kérjél terheléses cukor vizsgálatot előbb, mert ilyen ütemű hízásnál ez gyanus.

Sinaszi! Gratula a vizsgákhoz! Lazíts!

Trombi! Elég furcsa doki, aki azt mondja, ne foglalkozzunk vele! Mármint a pisiddel. Valahonnan kitenyésztek azok a bacik!
Naná, hogy én vezetek! Nálam csak Verának idősebb a babája!
Igaz a 120 nap, én már most a körzeti nődokinál vagyok táppénzen. Ezért járok kettős terhesgondozásra! :lol:

Csaki! Nem értek egyet azzal, hogy a hízással összefüggene a tejtermelés! Az energiát csak "végső esetben" veszi a szervezet a zsírtartalékokból, ha szopizás alatt rendesen táplálkozik valaki, nincs szükség a tartalékokra.

Hemej! Nem ér homorítani! :lol:

Sarmon! Édes vagy a "És abszolúte nem vagy dagi"-val, de ma reggel elértem a 3 számjegyűt. Iszonyat jó szemész ismerőseim vannak! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi 3 számjegy???El se hiszem... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! De jól álcázom, nem?

Kép
zölddisznó

Zöldi:Ja most láttom tényleg olyan mintha homorítanék.. :lol: :lol: :lol: :lol: de jobbat nem tudok csinálni :lol: :lol: :lol:

hemej

Zöld: Persze, ez típuskérdés is, valszeg akinek már a terhesség elején is vannak tartalékai annak jobban oda kell figyelnie (ld. nem kell több extra) de amit a védőnők stb. művelnek néha az valami borzalom ...
Vendég

Most kellene felhívnom a dokit az AFP miatt....
:? :? :?

Izé, asszem megkérem az apját, Zöldi, mit kell megkérdezni????

Kép
mannababoca

Kép
mannababoca

Bakker nem megy a vonalzó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még egy kérdés: Ki jár olyan kismamatornára, amit szeret? ÉS HOVA? ÉS eljönne velem valaki az aquatornára???????????

Kép
mannababoca

Ott van a vonalzóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóm, és már 17 van rajta.....csak ezt akartam látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
mannababoca

zöldi igen jól tényleg!Nekem se hiszi el senki h ennyi kiló vagyok,mert nekem a csontozatom erős,az nyom sokat,abból meg fogyni úgysem tudok...meg most nem is akarok.

Érdekesek ezek a védőnők valakit azért szekálnak hogy hízik,engem meg azé hogy nem...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hemej: Rendben, dobok fel este táblázatot. Csak most nem nagyon történt benne változás, azért felejtettem el.
Köszönöm a név dícséretet! Igen az Aida a valódi nevem, nekem is van második nevem is, az pedig az Éva. Van aki Évának hív, van aki Aidának. Kinek mi áll jobban a szájára. :) Sokaknak az Aida túl szokatlan. Becézni ritkán szoktak, Ajdus meg Ajdi szokott néha jönni, de azokat nem szeretem. Sőőt én azt szeretem ha rendesen i betűvel és nem j-vel ejtik a nevem. Dehát ki hogy.

Hú, láttam itt tök szép pocifotókat, gratula a szép pocakokhoz! Nekem is van pocakom, csak épp kilóim nincsenek. :( Én vékonyan (BMI szerint soványan) vágtam neki és már ki is billent a hasam, de a mérleg nem akar változni. Amit nem értek, mert eszek rendesen, a baba is fejlődik, még idősebb is a koránál.. Hol vannak a kilóim?? Hova tűnik a baba súlya? Kicsit ijesztő, néha arra gondolok mégsem csinálok jól vmit.

Írtam múltkor hogy sokat pipilek és valaki írta rá, hogy a sok víznek ki kell jönnie. Restellem, de bevallom hogy nem iszok többet mint máskor, sőt este alig iszok, max. egy pohár vizet és ma éjjel már megint az volt, hogy 3szor kellet már szinte rohannom annyira kellett wc-re mennem és jött is. De hogy honnan és mi?? Főleg hogy este lefekvés előtt egymás után direkt 4szer elmentem. :( Nem igazán hatékony ez így, mert reggel meg tök fáradt vagyok az állandó északai ugrálástól és most még muszáj dolgozni járnom. Eszembe jutott az is hogy esetleg felfáztam volna!? Bár más tünetem nincs.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]Z írta:öldi, mit kell megkérdezni????
Nem értem! Az AFP-t nem?

Jógára nem akarsz jönni? Nekem a torna nem jön be, a vizet imádom, de mivel hajlamos vagyok minden fittyfenét összeszedni, nem merem kipróbálni.

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:ol vannak a kilóim?? Hova tűnik a baba súlya? Kicsit ijesztő, néha arra gondolok mégsem csinálok jól vmit.

A i da! A babád ugyan már 10 cm körül van, de kb. 8 dkg! Annyi, mint 2 gombóc fagyi tölcsér nélkül :lol: Nem kell, hogy hízzál még ilyenkor, ne aggódj!
Pisiért örülj, legalább messze elkerül a vizesedés. Ezt még a hormonok csinálják, egy-két hét múlva csendesedni og a pisi-vágyad!

Kép
zölddisznó

csakegy: Lilla tündér, az előbb nem is írtam! ;) Pedig háát, édes kiccsaj. :)

zöldi: Remélem, akkor nincs itt semmi gond. :) 8 dkg még tényleg nem nagy súly. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Így ki lehet bírni:

Kép

Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: arra gondoltam, hogy az AFP hány számos eredményből tevődik össze, mert mindenki egy rakat arányszámot írogat fel.

Joga: Deeee. hova jársz?

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Hazaértem. Voltam kórházban, újból pisiltem nekik egyet. Zölddi, uralkodtam magamon és most nem nyúltam bele a kémcsőbe. :lol: Mosakodás vizeletadás előtt??? Ahol először adtam, ott még egy mosdókagyló sem volt! Most meg a labor wc-jében voltam, ott az előtérben van mosdókagyló meg még egy-két pisilésre váró emberke. Hogy lehet így mosakodni??? :evil: Mindegy, indulás előtt zuhanyoztam és kb. 1 órával később már adtam a mintát. Talán most nem keveredik bele semmi idegen cucc. Ja és persze az AFP eredményem még sehol. :evil: Majd jövő hét hétfőn érdeklődhetek!

Trombi!
Nekem semmi tünetem, úgyhogy remélem csak a nyúlkálás okozta a pisiben a bacikat! Az 5 kg plusz gondolom olyankor nem gáz, ha nem túlsúllyal indít az ember. De én sajnos nagyon is azzal indultam. :evil:

Csakegy! Zölddi!
Ez a hízás-nem hízás kérdés tényleg nagy dilemma! De nekem van bőven annyi plusz súlyom, hogy akár egy deka hízás nélkül is átvészelhetném a terhességet, akkor sem lenne gáz. És tényleg nem eszek 2 ember helyett!!! De persze azért van fagyi, szendvics, péksüti… na ezekről kell leállnom. Tök elszomorodtam most! :( És Zölddi jól rám ijesztettél, úgyhogy mától tényleg semmi hízlaló kaja! :( Persze azért rátesz az is, hogy korábban reggelire kávét ittam édesítővel, most kakaó van helyette cukorral. Korábban Light kólát ittam, most meg a sok 100%-os gyümilevet, amit szintén tele van cukorral… Marad a sima tej, meg a víz…

Sarmon!
Te még mindig hányingerrel küzdesz? Mielőtt még terhes lettem volna, pont egy ismerősömnek mondtam, hogy az akkori súlyfelesleget majd a terhességi hányással leadom… hát nem jött össze.

Mannababoca!
Én most először a helyi sztk által ajánlott terhestornát próbálom ki. Muszáj mozogni valamit, hogy ne hízzak ilyen tempóban. De aztán augusztusban nekivágok az aquanatalnak is. Megvárom, míg vége lesz a nyári szünetnek a Camponánál.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Hú, most értem a végére a visszaolvasásnak, kb. az 58. oldaltól kellett olvasnom, jó sokat termeltetek! :)

Bernuska, nagyon jót nevettem ezen a pisibe nyúláson, közben elképzeltem, hogy szerintem én is ennyire dilis vagyok és én is képes lettem volna kiszedni a szöszt belőle :lol:

Annyira szép pocifotokat tettek fel és már mekkora pocitok van, teljesen el vagyok ámulva, én még nagyon messze vagyok ezektől a méretektől. Nekem annyi, hogy már nincs behorpadva, na jó egy kicsit kiáll, de még simán letagadhatnám, hogy babát várok. :roll: Igaz én a vékonyka kategóriát képviselem 52 kg-mal kezdtem és még most is annyi vagyok. (igaz, hánytam sokat a 13. hétig)

Lányok, ki az aki dolgozik még rajtam kívül, mert úgy látom sokan vagytok táppénzen? Meddig tervezitek a munkát? Én tanácstalan vagyok, még sosem voltam terhes, nem tudom előre megállapítani, hogy meddig bírom.

Éjszaka én is sokat kelek pipilni, főleg ha a sok eszemmel dinnyét eszek este. :oops:

Annyira szép 4d-s képeitek vannak, hogy én is kedvet kaptam, bár eredetileg csak a 25-26. hét környékén gondoltam elmenni.

Vigyázzatok magatokra és a kis pocilakókra, én meg igyekszem többet jönni.

Kitti

Kokitti
Kép
kokitti

Sziasztok megjöttem.

Hát elég gázos az uhu ott abba a khba így nem lett 4d-s csak 2d-s és nem kellett fizetnem se. A lábaközét amikor láttuk nem láttunk fiúra utaló jeleket így azt mondták hogy 70% egyellőre hogy csajszim lesz. Örülni majd a 100%-nál fogok.

De így mivel ez elég car volt mennem kell a hétfői genetikaira sajna.

harivera
Budapest XXI. kerület

kokitti: Pont én is ezt kérdeztem múltkor. :) Van-e aki dolgozik rajtam kívül. Jelentkezem én igen, járok dolgozni! Előre gondolva szeptemberig tervezem, de majd ahogy bírom. Te mit dolgozol? És milyen messze onnan ahol laksz?
Hú, ha én dinnyét ennék este, kb. nem is aludnék, ha 1 pohár (alig 2 decis) víztől este 4szer egymás után északa pedig 3szor voltam.. :(

hari: Reméljük 100%-ban is kiccsaj marad és a sok fiú mellé jön egy lányka is. :D Gondolom örülnél neki nagyon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?