Kriszta,
én úgy tudom, h a 12. héttől kell fokozatosan csökkenteni. Én a dokimmal most úgy beszéltem meg, hogy 1 hétig 2x1, 1 hétig 1x1, tehát a 14. héten fogom majd abbahagyni. A 12. héttől kezd el a méhlepény megfelelően működni, addig kell segíteni.
Máté BMC-s baba, 2. inszemmel sikerült.
5 évet vártunk rá (először vártunk, utána saját doki, majd itteni meddőségi doki, és végül BMC). Ahhoz képest, h először lombikot akartak, csak én kikönyörögtem 3 inszemet, jól összejött.
Pocaklakónk meglepetésbaba. Csak úgy jött. Máté még szopott/szopik, nem készültünk rá, csak voltak alkalmak, amikor elengedtük magunkat.
Ha jól emlékszem Lucia volt nagyon hányós, benne semmi nem maradt meg hetekig.
Ja, még egy kérdés volt nekem. Mátéval sokkal rosszabbul voltam, nagyon émelyegtem, szédültem 12-13. hétig, szinte csak a főtt tésztát és a vajas kenyeret tudtam megenni, ja és joghurtos hideg turmixokat. Most nagyon fáradt vagyok, de már érzem, h múlóban van. Émelygés csak akkor, ha nem eszek 2-3 óránként, mint a babák.
AMi még más, h Mátéval nagyon fájt a hasam. Az agyamra ment, egész tehesség alatt ezen paráztam. Hol így, hol úgy, de állandóan éreztem valamit. Most azon parázok, h alig érzem, ha ott valami történik. Bár, most vettem észre, h már domborodik.