Új privát üzeneted érkezett!

Nóri,okés..akkor csütörtök :) De még konzultálunk addig :)
Mi volt éjszaka a gond?

Erika,itt is olyan köd félség volt reggel.Néztem is ki,hogy mi van itt? :shock:

Betti,milyen a gyakszi?B. Lucát üdvözlöm :) :wink:

Képzeljétek találtam nagy nehezen szállást :) Balatonlellére megyünk júli26tól :) 5 éjszaka.Már nagyon várom :)

Kép
Kép
tundi24

Na! Tündi, ügyes vagy! És mennyit kóstál?

Te tudod, merre kell menni? Mármint barackot szedni :lol:

Éjszaka megint felvisított a kicsim :cry: 2 körül. Sztem megint a foga bántja a fülét, ismét azt fájlalta :cry: . De 5 perc múlva már aludt is. :lol: Én meg 2 óra múlva. :roll: Akkor is úgy, mint nyúl a bokorban.
Nem elég, hogy a hajam is gyalázat, ahogy kinéz, most már a pofám is kezd hasonlítani hozzá :x

Mennyire van meleg odakint? Azon gondolkodom, hogy ha nincs olyan hőség, megint elviszem a Nunást a Kossuth térre hancúrozni :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Réka babáról,és üzenet Lindától :)
Kép

"Szia!Köszönjük,hogy gondoltok ránk!Jól vagyunk,tanulunk szopizni.Remélem hamarosan lesz net,mert rengeteg mesélnivalóm lenne.Üdvözlök mindenkit.Linda"

Nóri,menjetek is kicsit csavarogni.Ezekkel a fogakkal ti is megszenvedtek :( Viburcol kúpot neki már nem lehet adni? Hátha jobban tudna pihenni éjszaka.

Kép
Kép
tundi24

Nóri,ment privi :)

Nagyon kis édi Réka baba,ha hazajönnek majd el is menek megnyomkodni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Aszta, nagyon szép baba. :P :P És nincs újszülőtt kinézete. :shock: Mintha máris lenne egy hónapos! :D

Szilvi, (a többieket már fel sem sorolom....) merre jártok?
jaimee1

Erika,mindenki elveszett ebben a jó időben! :) Rékáról képecske? :wink:

Nóri,naggggyyyoooon klasssz az új vonalzód :) :) Kimentetek a Kossuth térre?Ja igen,egy rahedli pénzt eltelóztam szállás ügyben.Egyik nőci mondta,hogy én voltam a 46ik telefonálója.Vmelyik nap pedig 56an hívták :roll: Nem semmi,alig lehet helyet találni a balcsinál.

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Én vacsit kreálok éppen. Illetve a sütő. Oldalas valami mexikói kulimászban. Réka éppen egy pohárba tanul huhogni. :lol: :lol:

Na igen, idén nagyon jó a víz a Balcsin és veszett meleg a nyár. TÖkéletes szezonjuk lesz a szállásadóknak. Nekem még mindig nincs kedvem nyaralni menni. :shock: :shock: :shock: Most mán biztos, hogy agysérült lettem szülés közben. :lol: :lol:

Réka fotó? Megy. Luca fotó????????????????
Kép
jaimee1

Linda!
Nagyon szép leánykád van!

Lányok hol szedtek barackot??????????
Nekem sem lenne rossz!
Lekvárt akarok főzni :wink:

Kép

Kép
katlina

Erika,miért nincs kedved nyaralni menni? Tündér ez a jány :)
A barckor torta receptjét én is megkaphatom?

Luca fotó megy :)
Kép
Kép

Katlina,abonyban lehet barackot szedni szerda du-tántól,nagybani áron. Fincsi barack lekvár...hm...ha megfőzted kunyerbálok egy üveggel :P

Kép
Kép
tundi24

Erika! Köszi a recit! Tündi nem gondolta komolyan hogy képecskét tegyél, jöhetett volna jóóóó nagy kép is :lol:
Még jó, hogy az Avant böngészővel lehet képet is nagyítani :wink:

Tündi, igen, voltunk a téren...meg fagyizni....meg sétálni. Derekam kivan :shock: Még jó, hogy nem epret kell majd szedni a földről....

Ha ma este is ébreszt a lány, agyonütöm :wink:

Luca tünemény ezzel a kalappal!

Katlina! Jó már a gépetek, vagy még mindig a "szomszédból" jelentkezel? Gyere te is szüretelni, bulizzunk! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi nagggyon jó ez a tükörtojásos ébresztő :)

Hol lehet Abonyban barackot szedni? És mennyi is a nagybani ár?
Nálunk az összes barackfán pedig van vagy 5, összesen kettő szem barack árválkodik. Vagyis tegnap még ennyi volt.

Ma Zsófival nagy körúton voltunk. (Köztisztviselői szabadnap miatt nem volt munka) Nagy dicséretben is részesült, mert nagyon ügyes volt, pedig biztosan elfáradt, mert még kimentünk este a Tescoba, és amikor kihúztuk a kocsit a tárolóból beleült, amikor visszatoltuk pedig kiszállt belőle. Na ilyen nála egyébként elképzelhetetlen.
(Egyébként már van egy halom akciós ruci a Tescóban!!! , a legjobb 30%-os akciónál 2 nyáriruha összevállfázva, ára 1900,- Ft pirossal áthúzva, fölé írva 2500,-Ft. Tényleg nem volt a 30%-os papírra a sor elején ráírva, hogy -, vagy + 30% :roll: :shock: )

Szóval reggel nekiindultunk nagy Budapestnek. Papucsot akartam magamnak venni, na meg az indexemet elhozni a Közgázról, mert 2006-óta még nem bírták ideadni. Persze ma sem, mert még 4 :!: :!: :!: aláírás mindig hiányzik belőle :twisted: :twisted:

Találtam egy Shcoll outletet épp a Keletivel szemben, persze csak papucs nem volt nekem, aztán, még néhány boltot végigjártunk, közte a kedvenc Marc üzletemet, amiben még soha nem csalódtam, kivéve most. Buszoztunk, villamosoztunk, metróztunk, és gyalogoltunk rengeteget a rekkenő hőségben, de Zsófinak egy szava sem volt. Közben elmentünk a Vigadó téri hajóállomásra is, elhoztuk a Minimax hajóra a jegyfoglalásunkat is. A végén bementünk a Westendbe mekizni egyet, na meg szökőkutat nézni. Zsóca fél órán keresztül meg sem mozdult a szökőkút elől. Azt hiszem akkkorra már eléggé kifáradt. Utána még mozgólépcsőztünk jónéhányat, és épp elértünk egy IC-t a zónázó előtt.
Sajnos a kedvenc turkám nem volt nyitva, pedig direkt megnéztem a neten is, hogy van-e árucsere, de nem volt feltüntetve. Egy kicsit rosszul esett, de szerencsére kerülni nem kellett miatta. A barátnőm most mondta, hogy ő látta a reklámjukat az m1-en, és ott be is mondták, hogy júl 2-án és 7-én árucsere. Előtte lévő napon pedig mindig zárva. Na ennyit szoktam tv-t nézni, infó nem jutott el hozzám.

Viszont lett papucsom egy Marc, nekem tetszik. Piros, így azt hiszem kell még néznem mellé másikat is. A hétre ígértek a Batthyányin a gyyógyászatis boltba, majd benézek.

Na ennyi, ismét kissé hosszabban a kelleténél, a csajok meg a fürdőkádban gyepálják egymást.

Lejár a jogsim, elég a háziorvoshoz mennem, utána pedig az Okmányirodába? Ja, nekem hivatásosom van.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hali.

jöttem bejelentkezni :)

Tündi.arik a Lucus-képek.nagyon haláli a kalapos (is)...ééédess :D

L.Judit.Akkor jó kis utatok volt.Bizti nagyon fajin a papucs is.
Hivatásos jogsi...hát nem tudom,hogy házidoki elég-e
:roll: .Férjemnek legutóbb pont az APEh-lal szembeni doki csinálta.

Elin.Lilcsi hogy van? Hogy telt az éjszakátok?
Szerinted,ha bemegyünk a fülészetre...pl Sohajda Zitához ott kiírják a pneumo-s szurit....olcsóbban....? mert azért borsos ez a 16-17e Ft.és mondjuk fülgyuszi indokolná,hogy beadassuk...csak ugye ez elég indok-e,hogy támogatottan írja ki :roll: :roll: :roll:

Én kicsit most el vagyok havazva...
Anyósom hétfőn befeküdt a Máv-ba a reumára....pihenni :? ..ott lesz 3hétig.Persze minden este az a program,hogy megyünk hozzá... :wink:
Csak ez a mindennapos főzés.... :evil: mindíg rendel vmi kajcsit...most ma pizzát sütök....nem is tudom bizti kell vagy 2adag :twisted: -hogy nekünk is legyen elég.

Na menek ezer a dolgunk...bolt,könyvtár....

Szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jjudit,jó kis napotok volt :) Zsófi meg ügyes kiscsaj,hogy így bírja a gyűrődést :)
Barackot egy gyümölcsösben lehet szedni.150-200ft/kg áron.De fix árat nem tudodtt a pasi,mert amikor mész szedni akkor mondja meg,mennyi a nagybanin és úgy lehet megvenni.

Andi,akkor most nem unatkozol.3hétig megvan az esti programotok :) Finomakat rendel anyósod :) :)

Nóri,éjszaka hogy telt?Derekad jobban van?Átküldenéd a torta receptjét?Erika,még nem volt gépközelben sztem :wink:

Erika,UPc-os nettel hogy álltok?Vagy még a teraszról netezel? :)

Többiek????Halihó

Kép
Kép
tundi24

Jjudit,hm...jó kis árak vannak akkor a TESCO-ban.. :shock:
Az orvosit meg nem tudom hol lehet intézni :roll:

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket a képekre :)

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Hű, uborkaszezon? :D

Tündi: Nagyon édes a sapis képe Lucának!!!! :lol: Küldöm a receptet mindjárt.

Nóri: Lyányod él még? Magyarán, jól aludtatok? Mi szunyogot vadásztunk éjfélkor is és 4kor is. Rögtön amint kinyitottam a teraszajtót. Vivi baba?

Upszról nincs hír, lassan egy hónapja, de nagyon nem hiányzik.... :wink: :wink: :wink: A nappaliban ülök.

ANdi: Hát ide sem kell szauna, ha főzök, csak neki kellene vetkőznöm. :lol: :lol:

Judit: Sztem a házidoki már nem elég....de nem biztos... :?

Szilviről tudtok valamit? Lemaradtam? :shock:
jaimee1

Linda! Nagyon szép a kislányod! :)

Tündi! Erika! Nagyon szépek a csajok!! :)

Nálunk most sok a dolog... nincs időm írni. Pusz!
szilbee

Hali!

Meg vagyunk mi is....ezidáig varrtam 8) meg főztem...ögettem...

Lilcsivel most aránylag jól aludtunk, túlélte a lány az éjjelt :wink: Most még korán, kb. 10-kor túlestünk az üvöltésen.
Reggel meg alig bírtam felkelni, majdnem elaludtunk.
Szúnyog:...Lilcsi olyan, mint a pöttyes laszti :roll: A bölcsiben lett ilyen. Próbáltam neki magyarázni, hogy ne menjen a bokorba, mert ott laknak ezek az éhes bogarak, amik összepöttyezték. :lol:

Andi! Nem tudom, Sohajda doki meg tudja-e oldani, hogy olcsóbb legyen az oltás? :roll: De akkor sok-sok gyereknek megoldható lett volna eddig is, ha azon múlik, hogy soxor volt fülgyuszija...nem?

Erika! Akkor ne is erőltessed azt a netet :lol:
Réka hogy aludt? Most is felkelt sokat-inni?
Lilcsinek kezd kevés lenni a 4 dl tea estére :shock: Persze reggel meg alám is folyt a pisi a pelusából, úgy teli volt :? Lassan gumilepedő kell alánk :lol: Akkor majd én sem járok ki hajnalban.... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,köszike a receptet,pénteken de. meg is csinálom apának :) Remélem jól fog sikerülni :)
Így könnyű kérem netezni :) Mi is kihasználtuk a koliba,hogy befogta a szobatársam laptopja a netet :P Jóóó volt :)

Szilbee,kicsit bővebben is írj majd ha lesz időd :)

Nóri,nem jelzett hogy tegnap küldtél privit :evil: Most már értem mire gondoltál,felfogta az agyam :shock: :shock: Olyan jót nevettem az előbb amikor ahoza részhez értem,hogy
[quote] írta::) :)
Hova tünt Lilcsi képe a vonalzó mellől? Én nem látom :(

Kép
Kép
tundi24

hűha itt vmi összekveredett...még1x nekifutok

Olyan jót nevettem az előbb amikor ahoza részhez értem,hogy
[quote]
írta:

Kép
Kép
tundi24

Na még1x ,mi béna vok :shock:

Olyan jót nevettem az előbb amikor ahoz a részhez értem,hogy
[quote]L írta:assan gumilepedő kell alánk Akkor majd én sem járok ki hajnalban....

Kép
Kép
tundi24

3adjára csak sikerült :twisted: :twisted:

Na eldugulok...

Kép
Kép
tundi24

Hátttt.........bekötötték a UPC-t. :P
jaimee1

Bocsi, hogy beleszólok:
Cleo: rendes házi gyerekdoki tudja kiírni a prevenart olcsóbban valamilyen immunbetegségre, vagy erős valószínűségre hivatkozva. Ott ezt pontosan tudják.

Kép

Kép
szolkata

Szia te lesipuskás! Már készülődök :wink:

Erika! :shock: Csak úgy ripsz-ropsz? Ennyi volt? Se 1 értesítés, se semmi, csak bekötik? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, most Írt Aranka, most mennek haza Vivivel :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

[quote]E írta:rika! Csak úgy ripsz-ropsz? Ennyi volt? Se 1 értesítés, se semmi, csak bekötik?

Ja, úgy....Illetve nem....állítólag kerestek mobilon, csak mindig ki voltam kapcsolva. Hát többször vagyok kikapcsolva, mint be, az igaz.

Deszépnapezamai akkor Arankának! Jó meleg...Óh...mi a szakadó hóban jöttünk haza. Nyári gumikkal. Dehát innen nincs messze a kórház, túléltük.

Rékám jól aludt, valami chip lehet benne, mert 23 órakor felébred +/- 10 perc. :shock: Aztán pedig az utóbbi napokban már nem is ötkor, hanem négykor. Ahogy hajnalodik.
jaimee1

Erika,éljen a net! :) Luca is ébred hajnalban,pedig redőny is le van engedve :P

Nóri,jó hír!!! :) Örülök,hogy hazamehetnek végre!Jó pancsizást:)

Videjózzatok egy kicsit :)
http://www.videoplayer.hu/videos/play/195015

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Egy gyors helyzetjelentésre jövök csak.

Szóval, Levente hétfőn belézasodott, fájlalta a torkát. Egy egyszerű és (úgy tünik) gyors lefolyású torokgyuszi a ludas. Takony szerencsére nincs. Megértem azt a pillanatot, hogy vitáznom kell Leventével, hogy "Kicsi fiam, nem, most nem szívunk orrot, mert nem vagy taknyos!" (Azé csak elérte amit akart és szívtuk, de semmi nem jött.)

Dávid pedig küszködik a fogával. Nappal alig alszik. Piszok nyűgös, rág.... tép mindent ezerrel. A nurofentől jobb a közérzete, de úgy felpörög tőle, hogy ihaj. :shock:

Egyébként pedig készülünk Levente szülinapjára. Ez az első szülinap, amit már ő is ért... talán. Folyamatosan nézegetjük a kiskori képeit, videójit. Nagyon élvezi. Számoljuk, hogy idén hány gyertyája lesz már.. stb.stb. Szóval hangolódunk a bulira.

Ja és még hátra van a konyha kifestése... Talán jöv. hét eleljén meg is tudjuk ejteni.

No ennyi, most így velősen...

Puszi Mindenkinek!
szilbee

Sziasztok!

Mi regegl 8óta most értünk haza a városból :shock: OTP-ben 2 órát vártunk :( Kész voltam...Luca jobban bírta,mint én.

Szilbee,jobbulást Leventének.Szegény Dévid,remélem hamar túl esik a fogzáson.Nekünk még mindig nincs egy sem...
Jó festegetést,biztosan nagyon szépek lesztek :) :)
Én is készülödök a szülinapomra :wink: várom már,mert másnap irány a Balaton :) :) De nem csak ezért,hanem mert ez lesz a legjobb szülinapom,mert már van Luca :)

Nóri,du hívlak majd,hogy mikor találkozzunk.Ha van kedved jöhetsz ám ide is előbb,és kiviszünk..

Na jány éhes,álmos..Menek ....pápá

Kép
Kép
tundi24

Háj!

Tündi: boldog hófordulót, illetve másfél éves fennállást nektek! :P

AZtán majd hirtelen lesz neki sok fogacskája, csak győzd számolni.

Szép napot mindenkinek! Dobok egy fotót, mondanivalóm nincs....azon túl, hogy úúúútálom úúútálom a hőséget...Kép
jaimee1

Háj!

Szilvi! Fiúknak jobbulást, nektek kitartást és jó munkát!

Tündi! 2 nőcit is viszek, úgyhogy inkább "amarról" közelítek :lol: De majd megbeszéljük telefonon.

Erika! ...tudod...egyszerűen szép.

Ma megint varrtam, de a végére jutottam (attól az 1 nadrágtól eltekintve, amit tegnap ott felejtettem a tulajánál :roll: ). No, de az nem lesz nagy meló már.

Holnap csak délig lesz bölcsi és kitör az 1 hónapos vakáció :!:
Nem tudjátok, szokás ilyenkor vinni valamit a dadusnak? Vagy dadusoknak? :oops: Vagy csak "pá!" ?

Tegnap jól éreztük magunkat. Pancsi is volt, de nem jellemzően. Inkább a krétarajzolás ment, meg a focizás. No, meg Lilcsi megtanult állva pisilni :roll: :lol: , ahogy a fiúk. Amibe úgy belejött, hogy mikor hazaértünk, itt a parkolóban is ezt tette...terpeszállásben, roggyantósan :lol: . Csak akkor nem puccccér volt, hanem kis sort is volt rajta :? :lol:

Tegnap meg kérdezte a házmester, hogy nem tőlünk esett le egy pár rózsaszínű zokni? Mondom nem hiszem. Este aztán nem találtam az alvós zokniját. Úgy voltam vele, biztos a szennyesbe tettem, csak elfelejtettem. :oops: :roll:
Aztán ma reggel látom lent kirakva. Jéééé, ez meg a mienk! :shock: De halvány lilám nincsen, Lilcsi mikor vitte ki és dobta ki. Azt meg pláne nem, hogy milyen megfontolásból, miért volt az neki útban, vagy miért haragudott rá :?: :lol:
Ezek után, ha nem találok valamit, majd a földszinten keresem :lol:

Na, most már lépek anyumhoz....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lucuska!!!
Boldog hófordulót Neked!!!! :)
Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi: Asszem úgy jártunk, mint ti Dáviddal. Hörcsögképből lett toka Rékánál! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyere mán, hiányzol fenemód. Te jól vagy???
jaimee1

Vali: Nagyonnagyon utólag boldog házassági évfordulót nektek!!! Jók a fotók, ide is kellene tenni!!!
jaimee1

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! :) Aranyosak vagytok :)

Erika,Réka is megtokásodott :) Jól áll neki :) Édibaba :) Beszéld meg apával,hogy egy reggel hozzon ki hozzánk benneteket,este meg értetek jön :) Itt nincs olyan vészesen meleg a házikóban :P

Nóri,Lilcsi jó mókának találta,hogy ledobálja a zokinikat,biztos tetszett neki,ahogy leesnek :wink: Én úgy tudom,hogy ilyenkor szoktak vinni egy kis csekélységet a gondozónőknek,de lehet csak akkor ha elballagnak? :roll: Akkor tuti,hogy szoktak,de így évvégén nem is tudom :shock:

Vali,boldog házassági évfordulót nektek utólag is! :) Az egyik képen azt hittem a mi Lucánk van hirtelen,néztem is nagyokat :P A mi babakocsink is pont olyan,és hát ugye Luca van benne :P :wink: De aztán rájöttem,hogy az nem a mi Lucánk ugye :oops:
Tessék írni sűrűbben! :) A múltkor nem írtad megf,hogy mi lett az eredmény ahova siettél.Vagy csak nem emlékszem rá??

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megjöttem :lol:

Most csak egy gyors bejelentkezésre telik...

Szóval megérkeztünk, apa már el is ment, mert kiment az anyukájáékhoz Szalontára. Húsvét óta nem volt... Csongi meg lenn a játszón.
Szennyes a mosógép előtt, és még boltba is mennem kell (bár anyukám ma reggel itt volt és főzött nekünk :lol:

A nyaralás nagyon jól sikerült! Lányok, ez a hely a gyerekes családok paradicsoma! De komolyan mondom, valami fantasztikus ellátás van! Nem csak kajában (az szuperlatívusz), de van teke, biliárd, tollas-röpladba pálya, focipálya, ping-pong, mini golf, játszótér... szal minden. Ki sem tudtunk mindent próbálni. :wink:

Rengeteg gyerek, nekik ki van alakítva egy homokos lagúna rész. Szóval azt hiszem jövőre is ide megyünk!

Pár kép, aztán később majd megpróbálok visszaolvasni és mesélni!

Évi és
Kép
csongianya

Kép látkép az erkélyről

Kép hattyúk etetése

Kép Afrika múzeumban

Kép Anyával a Balcsiban

Kép Csongi az erkélyen

Kép trambulinon

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.3814.jpg[/img] pingpong csata

Kép víziaerobik

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi hol voltatok a Balatonon? Szuper időtök volt.

Nóri, kérdeztem, hogy kinél kérdezel, de biztosan nem olvastál odáig vissza 8)

Andi, anyósod pizzázik :lol: :lol: szerintem az enyém meg sem kóstolná, nem még hogy azt kérjen. Kórházba vonulás nálunk is volt már, a lényeg, hogy minnél tovább bent legyen, mert arra fizet a biztosító.....
Tóth Ferencre jár a férjed? Melyik dokihoz? Az én háziorvosom is ott székel. Holnap már tényleg felhívom megérdeklődöm tőle ezt a jogsi kérdést, mert aztán kifutok az időből, és itt maradok jogsi nélkül.
A Sohajda Zita az Emődi nőgyógyász gyerekének az anyja? (nem tudom, hogy házasok-e) Idáig csak azt tudtam, hogy Zita a keresztneve. Milyen füll-orr-gégész?

Következő Pesti bulira szombaton indulunk a két naggyal a gyerekszigetre. Remélem nem fog esni. Habár akkor megyünk a Csodák Palotájába. Mivel apa meggondolta magát, mégsem jön, ezért sajnon Mártici itthon marad.
Apa ismét a régi :!: :? :? Még kész szerencse, hogy a nyaralást már lefoglaltam, de a bicaj újra kétséges...

JAAAAAA :!: Még egy fontos infó :!:

Jászberényben az állatkertben júl. 26-án lesz előreláthatólag az éjszakai. Fantasztikus élmény, érdemes elmenni!! Elemlámpát vinni kell!
Van, vagyis utoljára volt ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás is természetesen ingyen, és egy nagycsomó program.
Utoljára 8-tól voltak programok, és éjfél körül értünk haza. Azt ne mondjam, hogy egyik sem aludt el hazafelé az autóban..

Mindjárt keresek hozzá képeket, és átméretezem őket.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit

KépKép
Kép
jlevay

még mindig én, bocsi.
Képek fele felkerült, fele nem :?

Segítek megfejteni a fél mondatomat, éjszakai látványetetés ami az állatkertben lesz :lol: :lol:

Kép

Ma vettem még egy papucsot, ez shcoll, lényeg a kényelem, a másiknak még keresem a fotóját
Holnaptól a Coop emeleti részén is 30%-os akció, a Skálában a cipős részen 40%.

Kép

A két törpe elhúzott a nagymamához aludni.

Ha esetleg láttok a városban bicajozni két úszószemüveges macskát, azok az én kölkeim :lol: :lol: :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Tündi!

boldog hófordulót Lucának!

puszika

Kép
kbernadett

Luca!!! :D

Boldog Hófordulót!

Kép
szilbee

Lucának boldogságos 10. hónapot!
Lassan elmondhatja, hogy a fél életét már idekint töltötte :lol:

Judit! Bocsi :oops: ...szoktam ilyet csinálni. A Szondának csinálgatom/tam/nám a kérdezést. De most leálltam vele :? kmmm...bizonyos dolgok miatt :evil:

A baglyos képek szuperek!!

Évi! Jó lehetett a nyaralás!

25 kiló barackot szedtem :shock: a 15 helyett :lol: . Már "csak" el kell tenni. De majd ráérősen, mert még eléggé nem érettek.

Utánakérdeztem, nem szokás ilyenkor ajándékot vinni a dadusnak.
Nekem fel sem tűnt, hogy ballagás meg nem is volt, csak hogy kevés a gyerek. De ma kiderült, hogy szájfertőzés járvány volt/van, azért hiányoznak annyian a bölcsiből :? Ezért maradt el a ballagás is.

Na...éjszakát mindenkinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csajok! Barátnőm tud őszibarackot szerezni. Kér valaki? Árat nem tudok mondjuk....Amit igen, hogy Nyárlőrincről való, olcsón, 1-2 héten belül szállítanák.

Judit: Nagyon szupik a képek! :lol:

Évi: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Imádom Füredet. :D :D

Ballagás bölcsiben? :shock: :shock: Nekem már az is sok, hogy némely óvodában "diplomaosztó szerű" az egész.... :shock: :shock:

Na megyek pancsipancsizni, ahogy Réka "mondaná" :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Jó reggelt!

Be kellett jönnöm dolgozni (de minek?)... hú a hátam közepére sem kívánom most....

No, akkor egy kis élménybeszámoló kedvcsinálónak.

A szálloda a Hotel Marina. Teljesen fullos volt minden, kivéve, hogy őrült picik a szobák. De... csütörtökön megérkeztünk, mondták még nincs kész a szoba. Vártunk, vártunk, (elvileg 2-kor lehetett volna elfoglalni) negyed négykor már ideges voltam, mondtam, hogy most már csináljanak valamit. Kiderült, hogy ugyan a szobát 11-ig el kell hagyni, de a vendég összepakolt, majd gondolom lement a strandra, nem tudták a szobát átadni. 4 óráig ment a huzavona, majd felajánlottak egy 2 szobás - erkélyes apartmant! Úgyhogy még jól is jártunk.

Az első napokban ettünk, mint a disznók, de komolyan. Annyi kaja volt, és annyira finom, hogy nem tudtunk betelni vele. Reggeli, majd ebéd és volt vacsora. Nap közben a parton a bárban hot-dog, sült csirkeszárny, pizza, palacsinta, sült krumpli, leves minden.
Üdítő, sör, bor minden mennyiségben. Este koktélok is.

A szállodának saját strandja van, napozó ágyakkal, és amiket már írtam, mindenféle szórakozási lehetőségekkel. A gyerekeknek külön sport-, játék-, kézműves foglalkozások, két este mini discó, két este a felnőtteknek élő zene.

Csongi persze nem discózott, minden este nemzetközi focimeccsek voltak vacsi után. Németek, lengyelek, hollandok, magyarok! Nagyon klasszak voltak.

A part úgy van megcsinálva, hogy a gyerekeknek van kialakítva egy öböl, ahol lassan mélyül a víz, és van nekik homokozó is.

A környéken kirándultunk, Balatonedericsen van az Afrika múzeum, valami szuper! Voltunk Tihanyban és megmásztuk a Szigligeti várat.
Attila még Nagyvázsonyba is el akart menni, de én mondtam, hogy nekem egy vár elég volt egy hétre

Lányok, tényleg mindenkinek tudom ajánlani. Mivel 14 éven alul ingyenes minden, így iszonyat mennyiségű gyerek volt. A csecsemőtől a tinédzserig minden korosztály! Egyszóval szuper volt!
--------------------------------------------------------------------------------

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Erika,megsütöttem a trotát,majd apa elmondja milyen lett! :) A tetjére is raktram egy kis túrot+barckot+tortazselét+tejszínhabot :)
Érdekelne őszibarack,ha kb árat tudna mondani a csajszi.

Judit,nagyon jók a képek :) Köszi az infókat az akcikról :) jól jött,úgy is vennem kéne pacskert.

Nóri,ne öregítsd a jányomat :wink: :wink: Mégcsak 9 hónapos :P Még én sem tudom mikor teszem el a 29kg barit :D

Évi,szupi helyen voltatok :) Az ilyen heyeken tele is kell enni magát az embernek :) Jól jártatok a szobával is :wink: Az afrika múzeum is csábítóan hangzik,lehet mi is elmegyünk majd megnézni.Már én is várom a nyaralást,remélem az idő is kedvező lesz a fürdéshez.

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Dehogy öregítem! Betöltötte a 9. hónapját, most már a 10.-ben van...nem :?: :?: :lol:

Barackból most tettem el pár üveggel, épp tűzön van. De javaslom, hogy nézegessed, mert 1 éjszaka is sokat ért, találtam puhát is közte, amit tegnap bezzeg nem :roll: Pedig azt mondtam, fosásig eszem magam, de mivel elég kemények voltak... :?

Tortához én is megvettem a hozzávalókat :wink:

Évi! És mennyi volt akkor kettőtöknek? Ft/kobak?

12-re megyek Lilcsiért.
Ja, szájfertőzéssel 3 gyerek is volt kórházban Lilcsi csoportjából. De ahogy számoltam, pont akkor zajlott ez le, mikor Lilcsi itthon volt...huhhhhh (homloktörlés)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Jövök majd barackár hírekkel, amint tudok.

Tündi: Én is kétszer elolvastam Nóri köszöntőjét, aztán rájöttem, hogy télllleg 10. hónapban van Lucus. :lol:

Tortából kérem beszolgáltatni a tizedet. Adóként. :D

Hogy én milyen kóma vagyok....a délelőtti szundit végigaludtam Rékával. Folyton aludnék és nincs étvágyam. Tegnap 3 után jöttem rá, hogy reggel 7 óta nem ettem. :shock: Lehet, hogy fogy a vasam???

Na megyek szopiztatni.
jaimee1

Erika!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?