Panny!
Bízom a gátvédelemben,de nekem sajnos pár éve aranyerem is van egy betegségből kifolyólag,nem tudom így mire számíthatok,aggódom kissé.
A védőnők kérdésben teljesen igazatok van,nálunk katasztrófa a helyzet. A terhestanácsadás (doki) és a védőnők nem tudnak együtt dolgozni, ezért 2külön emelet, 2külön időpont van.
Pl. a héten nem is tudott fogadni a védőnő,mert késve mentem és nem fértem bele a fogadóórájába,sokadszor se.
Az én terhes kiskönyvem második oldala pl. tök üres, sosincs ideje kitölteni.Szinte semmit nem beszélek meg vele,mert csak pánikoltat és nem is tud rá rendesen válaszolni.Még jó, hogy van net, tapasztalt barátnők és könyvek.Nem tudom a kijárásnál hogy lesz.
A CTG-t kérte, hogy olyan napon csináltassam amikor hozzá is megyek,erre mutattam volna neki milyen lett,és azt válaszolta nem az ő kompetenciája kiértékelni.Akkor meg mit okoskodik???
Nem tudom jó lett-e, több helyen 185perek vannak. Az aszisztens szerint jó, bár tök egyedül hagy, lehallkítva a készüléket!!!Így figyeld,milyen a kicsi szíve...Katasztrófa.
Az is rossz, hogy a 33.hét óta nem volt nagy UH,nem tudom rendesen fejlődik-e pocakmanó.A nődokimnál csak hagyományos régi Uh készülék van és csak a fejátmérőt mondta meg.36.héten 9,04cm.Ez jó?Átlagos nő vagyok, a férjem is egy hagyományos L-es fickó
Még jó, hogy nem parázok rá dolgokra,nem veszem komolyan,jól vagyunk a bőrünkben,így úgy gondolom a nagy "szakértelem"mellett is rendben mehetnek a dolgok.Bízom benne.Még jó, hogy fővárosi szülést választottam.Eddig (remélem így is marad)nagyon pozitívak az élményeim dokival, szülésznővel, aszisztenssel.Bár még alig találkoztunk.
De jelentem vidéken a helyzet katasztrófális...
Bocs,hogy ez kibukott belőlem,de nagyon friss az élmény,no meg első baba, első élmények...