Anett, jó, hogy jöttél! És kérem csak pozitivan! Karácsonyra már be fogtok költözni, és milyen jó lesz az új házban ünnepelni a Karácsonyt!!! Ez új ház egyébként?
Az altatással kapcsolatban: én azt vettem észre, ha valami új tudományuk van, akkor azt leginkább lefekvés előtt gyakorolják, tudj' Isten miért. Panka mikor tanult 4kézlábra állni, sokszor az éjszaka kellős közepén mutatta be a tudományát, tiszta kóma állapotban.
Móni, közben irtam, hogy megjött a kiscipő, de volt szerencsére B verzió is, mert a nagynéném vett egy Zara balerina cipőt, zabálni való. Szóval végül 2 cipője is volt
Timi, nagyon irigyellek, hogy mentek nyaralni, biztos nagyon jó lesz, és az is, hogy végre négyesben lesztek. És talán a sós tenger és a levegő is segit majd!!!
Munkahelyemre visszavennének, de ki akar 10-12 órát robotolni PP mellett? Talán ha lesz valami 4-6 órás projekt munka, azt elvállalom...még meglátom.
Gabci, nálunk a 'komolyabb' játékok se jönnek be. Asszem elfogadom, hogy PP ilyen. Ő velem szeret játszani, meg a TV-vel és a szekrényajtóval
Anyós jó fej
Boldog Szülinapot!!!
Edit, Léni már mászik? De ügyes! Asszem lemaradtam valahol
Jutta, tönkölyös cuccok nem jók, ugyanúgy glutént tartalmaznak. Én most azt tervezem, hogy veszek glutén-, tojás- és tejmentes sütőlisztet kenyérhez és süteményhez és magam fogok sütni.
Panka 2. keresztneve Katalin lett.
Ramikának jobbulást, nagyon csinos a kis rózsaszin rucijában!
Bea, gondolom nem bántad a semmittevést, jó is az néha! És Réka nagyon ügyes kislány, hogy már szobatiszta!
Botikának is jobbulást!
Nagyon szép tőletek, hogy befogadtatok egy kutyust!!!
Prücsi, legközelebb engem vigyél el B helyett, olyan jó kis programokat szerveztél! Én igérem nem fogom kiboritani az almalevet. Ugye nem haragszol, de én szétröhögtem magam a történteken, de azért együttérzek Veled
És akkor B.-nek is jobbulást szegénykémnek!
Mogyo, szegénykém, sajnállak! Én már attól rosszul vagyok, ha a spirál szót meghallom
Móni, ha már fél éve jártok úszni, hogy lehet, hogy csak mostanában merültetek először?
Jankának az elején még megvolt a búvárreflexe, akkor miért nem? Nálunk a 3. alkalommal már merülés volt. Azt mondta az oktatónk, hogy 2 éves korukra viz alatt átúsznak már egy kisebb medencét egyedül 1 levegővel. Szerintem az azért jó, szóval ne légy türelmetlen!
Nadinnak boldog hófordulót.
Na most egyelőre ennyi, elég felületesen olvastam csak vissza, termeltetek rendesen!