Lilla!
Én csak annyit fűznék az eredményeitekhez, hogy de jó lenne, ha nekünk ennyi lenne. Én sem vagyok még olyan régen, de a többiek már tudják, hogy nálunk úgy indult a dolog, hogy az első spermavizsgálaton 1-2M/ml kiskatonánk volt. Akkor három hónap cinkkúra következett, attól szegény macim addig nem létező aranyere megmutatta magát, nagyon szenvedett tőle. Eredmény nem sok lett. Volt 6M/ml, aztán megint 2M. Akkor írta meg a doki a jelentést, nincs esélyünk csak ICSI-vel. Akkor ezen nagyon elkenődtünk, most meg annyira örülnénk ha megint ide jutnánk. A harmadik lombik előtt párom felkeresett egy barát által ajánlott urológust, aki adott neki egy tesztoszteron szurit és felírt napi egy proviron tablettát. Következő kontrollon 4M/ml körüli lett a spermaszám, de az összám 19M volt, a doki azt mondta bontsunk egy bort mert innen már csak javulhat a dolog, még inszem is lehet belőle, esetleg spontán baba. Megemelte az adagot két talettára. De a kontroll nulla lett, valami fertőzés.
Aztán kezelés , újabb kontroll mindig nulla eredmény. Doki szerint a gyógyszerek. És harmadik kontroll, eredmény nulla, még elpusztult kiskatonák se nagyon.
Szóval így jártunk, és csak reménykedünk, hogy valami változik jó irányban. Mert okot még nem találtak.De amit tudok azóta, kár hogy csak most, lehet spermát fagyasztatni spermabankokban. Részleteket nem tudok, de a kis katonaszámú mintákat össze tudják sűríteni, és akkor később felhasználhatók. Mi erről lemaradtunk. Szerintem aki teheti és előfordulhat, hogy még rosszabb lesz a spermaszám, kezeléstől,fertőzéstől akármitől, az érdeklődjön. Ne ezen múljon a saját kisbaba.!!!!
Nagyon bízom benne, hogy még nekünk is lesz újra esélyünk. Még tart bennem a pozitív energia.