Sziasztok!
Emikém jól kifáradt( a nagy semmittevésbe
, bár tornán azért voltunk), és szunyál, így most visszaolvasok hogy holnap naprakész legyek.
Alíz!
Nagyp jól alakulnak a házas dolgaitok!De jó hogy ilyen hamar költözhettek!!!!!Bár már mi is itt tartanánk.
Vannak prograomok is látom, nem unatkozol
Én is ezért nem tudok gyakrabban jönni.
Utólag is boldog házassági évfordulót kívánok Nektek, sok egészségben eltöltött évet!
Andi!
Gratula a 4 kg mínuszhoz!Most könnyebb fogyózni, amúgy sem olyan éhes az emberKitartást hozzá!
.Hipoxi tréning bérlet érdekelne, ha még aktuális, nem járt le.
Örülök én is, hogy összefutottunka játszin!:DDorka olyna édes, hogy folyton EMI-zik:)Na majd holnap összeeresztjük a csajokat;)
Dorka baba!
Isten éltessen nagyon sokáig erőben, egészségben!!!Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked Emilivel!
Holnap kapod apuszit is!
Edina!
Én nem szedtem a ferrocentot, csak az orvoslátogatótól van infóm.De patikában is mondták hogy jó, rákérdeztem.A Hipp natal aktívot próbáltad már?Abban is van sok vas, és csak meg kell inni, güymilé egyébként, 1000 ft.
Reni!
Nagyon szép az etetőszéketek!Nekünk is Chicco van, Heppy snack.Mi is szeretjük.
Képzeljétek, az utóbbi napokban többen is megkérdezték tőlem, hogy van-e Emilinek tesója, vagy hogy mikor jön már a tesó???
Hát én nagyon meglepődtem, kár hogy nem kérdeztem meg, hogy honnan veszik, hogy van tesója???
Viszont jól beültették vele a bogarat a fülembe, ősszel jó lenne ismét kismaminak lenni!
Pave!
Mi Korfura megyünk a jövő héten szerdán.
Eezen a tornán már én is gondolkoztam, de arra jutottam, hogy én lusta vagyok hozzá.
Így marad az aktív henyélés
(már ha időm engedné
)
Lolita!
Na látod, csak befordult a kis Natika!De jó, akkor ez a név már végleges?Megjelölhetjük?
Pintyus!
Hát a fotóhoz nekem is kellett fantázia
, de a feliratok segítenek.
Örülök hogy nálad is minden rendben!Nekem is nagyobbnak mérték Emilit, és én is abban reménykedtem, hogy majd hamarabb jön, de aztán túlvittem 5 nappal.Ezt csak azért írom, hogy ne érjen csalódás, ha ne adj isten hasonlóan jársz mint én.Nekem nagyon rossz volt az az 5 nap lelkileg.
Már miért néznénk ki????Ne mondj ilyet!:)Mi sem tudunk zöld ágra vergődni lakásügyben.Hogy hol vegyünk milyet vegyünk, vegyünk-e, vagy maradjunk albiban egyelőre?Ezek nálunk sincsennek eldöntve még.
Zsu!
Húha, örülök hogy nem lett nagyobb baleset!El is hiszem hogy totál kivagy, én is kilennék!Férjednek utólag is boldog névnapot!
Éva!
Sajnálom hogy vacakol a gyomrod!Ötletem nekem sincs, hogy mitől lenne jobb.Nekem sok volt a savam is,de a Rennie csodákat tett!
Biztosan fog dumálni Emili holnap is.
Olik!
Gratula az első fogacskához!Élvezd is ki minden percét amig itt van aynukád!Meddig lesz?
Kauka!
Akkor most jól kibuliztátok magatokat!
Szülinap?Mikor?Mindenesetre nagyon sok bolodgat kívánok!
Zsebi!
Na egy kastélyban én is jól érezném magam!
De ugye szellemek nem voltak?
Remélem nem volt semmi gond az amnion, pihenj sokat!!!
Megjöttünk anyáéktól tegnap.A szonbati strandolás nagyon szupi volt, bár nem volt nagy meleg(kb.28-30 fok)Ez Emilit nem zavarta, nagyon élvzte a pancsolást, persze a gyerekmedence nem sokáig izgatta a fnatáziáját, a nagyokhoz akart menni, de abba meg én nem mehettem bele, így a hullámmedencében tobzódtunk. Laughing Legalább megmutattam neki milyen lesz a tengeren(persze csak nagyvonalakban Wink ).Hát annyira élvezte, hogy alig bírtam fogni, folyton ki akart ugrani a kezemből, a kezét tépte ki az enyémből, a nénik a medencében már nem is a hullámra figyeltek, hanem ránk Laughing
Emike meg csak sikongatot, pancsolt nagyokat.Persze merülni akart mindig, ettől megint egy pár ember infarktust akart kapni, de volt aki megjegyezte, hogy biztos baabuszásra jár Cool Very Happy
Anyósék nagyon megemberelték magukat!!!Csak lestem!Ott voltak még anyáék is.Délután a gyulai várnál volt egy kis fesztivál, kézműves kirakodóvásár, néptáncosok, na azt nagyon élvezte Emili, az első sorban tombolt!Táncolt, dúdolta a nótákat.Még az esti 9 órás Balassa néptáncosokat is néztük egy ieig a tószínpadon, ott is jólviselkedett.11kor feküdt le Emili. Very Happy Persze a reggel 7-es kelést nem lehetett kihagyni Twisted Evil
Vasárnap medncés pancsi volta kertben.
Na sikerült is visszaolvasnom!
Lányok!
Lecseréltük a régi vízszűrőnket egy újra, és én be is léptem a céghez tanácsadóként.Így mostmár tőlem is lehet vásárolni szűrőket is, és még sok mást is, pl. baba hálózsákot, gyermek ágyneműket, stb.Van egy honlap, itt meg is tudjátok nézni ha érdekel vkit.
www.fandi.wni.hu
Mi meg vagyunk elégedve vele, ezért is tudom jó szívvel ajánlani bárkinek.Nem a legolcsóbb, viszont én ezt adom Emilinek is, ezzel főzök.1 éves koráig vettük a Jana vizet neki, de már nagyon untuk a cipekdést, flakonok tárolását, kidobását.Ezzel a szűrővel egyébként olcsóbbra jön ki egy liter víz,mint a palackossal.A víz hasznos részeit benne hagyja, de a klórt kiszűri.Aktív szén és ezűst szűrő van benne.Ha vkit érdekel szóljon, holnap viszek a talira prospektust is.
De ne nézzetek ügynöknek, ez nem bóvli termék, van engedély száma is a vízügyi hivataltól.
Meg csinálok majd én is rendes "reklámszöveget", bocsi hogy itt reklámozom, de a múltkor is kerste vki egy másik fórumon a vízszűrőt, és hátha közületek is érdekel vkit.Bővebben a honalpon megtaláljátok.
Na megyek vasalni, jó hosszú lettem, bocsi.