Kedves Szilvi!
Én is Balogh dokinál szültem, mint azt írtam korábban is.
Én a Fehérvári útra jártam, tehát ott nem kellett fizetni, és mindig tudtam, mikor rendel, így általában nem kellett nagyon sokat várni. (Azt hiszem nem egészen egyidõben van a terhesség és a nõgyógyászati vizsgálat, így a terhes kismamákat mindig hamarább behívják.) Mindig korrekt és kedves volt, persze a vizsgálatokra (ultrahang, vérvétel) külön kellett elmenni (vérvétel a Fehérvári úton, UH a Bártfain). A vérvétel, fõleg a reggeli éhgyomri elég szörnyû, mert ezren vannak, de ha mondod, hogy terhes vagy, vagy ha már látszik rajtad, elõre lehet tolakodni
.
Az elején kb. havonta kellett menni, persze néha sûrûbben, néha ritkábban, attól függõen, éppen milyen vizsgálat következett. A terhesség végén persze gyakrabban ellenõrzött. Ha soron kívûl mentem be valami apró problémával, kérdéssel, akkor is szívesen fogadott.
A szülés tarifája 2000-ben 30.000 Ft volt.
A kórházban szintén nagyon odafigyelt rám, a szülés után is figyelmes volt, és olyan dolgokat is megtett, ami nem tartozik szorosan a munkájához, pusztán kedvességbõl (pl. megkereste a szülés közben elkallódott papírjaimat, UH-s felvételeimet).
A magánrendelésrõl nem tudok nyilatkozni, oda nem jártam.
Lehet, hogy jó ötlet szülésznõt is választani, mert nekem elég rossz tapasztalataim voltak az épp ügyeletes szülésznõvel.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Vigyázz magadra és légy jól!
Puszi,
Ági