sziasztok!
Nadine!
MNagyon jó nektek mi már nem tudunk olyan sokat sétálni mint Ti mert nállam össze kell egyeztetni a két gyerek napirendjét. Ha Máté megy oviba akkor de. is le megyünk és du. is, de csak addig amig érte megyek az oviba. Ha nem megy oviba akkor csak de. megyünk le a két gyerköccel. Pedig annak idején amikor Máté volt kicsi akkor mi is minden nap lent voltunk és mentek a séták a csajokkal 2-3 órán át. De jó is volt..
Nagyon ügyik vagytok a kanalazással kapcsolatban.
Én magában nem adtam neki soha sárgarépát ha meg valamivel együtt adtam akkor mg elfogadta. Minden gyerek más. Mi most meg a tápszerrel küzdünk. Ugyanis sajnos múlt hét végén teljesen elfogyott a tejcsim viszont a tápszert viszont nem fogadja el.Már annyit próbálkoztunk, hogy tegnap eldöntötterm, hogy nem próbálkozom tvább tápszer ügyben eszik este tejpépet, azt nagyon szereti.
Megértelek nehéz velük egyedül gondold el amikor én vagyok egyedül a két gyerekkel. Sajnos nagyon sokat van így, de persze meg lehet szokni nálunk már nagyon rutinosan megy.
Manóka!
Milyen a hordozód? Mert ha gondolod akkor én kölcsön tudom adni neked a fejszűkitőmet, mi már nem igen használjuk
) Az enyém graco.
Matrac ügyben nem tudok neked segíteni nekünk sima egyszerű szivacs van a kiságyban amit eredetileg adtak hozzá.
Nagyon örülök, hogy Fehér A. is babát vár. Mondjad Neki, hogy csatlakozzon hozzánk.
Sajnos nem tudok olyan gyakran jönni ahogy én szeretnék de elég sok tenni valóm van.
Most éppen mind a két gyerköc beteg, bár már éppen kifelé megyünk a betegségből.
Tegnap voltunk Bp-en kontrollon hála minden rendben van azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva kell vissza menni és akkor már meg is beszéljük, hogy mikor lesz a záró műtét.Hurrá!!
Ezen kívül már iskolába is mennem kellett mert mjár Zh-t is irtunk amire nem árt még tanulni is.
Megpróbálok egy kicsit gyakrabban jönni hozzátok!
Mindenkinek nagyon sok minden jót kívánok! Legyetek jók!
Puszi
Krisztaa