Jaj, olyan nagyon aranyosak vagytok, tök jól esik!
Rétes drága, azért még nagyon reménykedem, hogy ez nem a "mindenóra", igazán kivárhatnánk legalább valami július félét, elvégre a vonalzó szerint van még 31 nap! Nem kéne koraszülni!
És nagyon igazad van a fájdalomcsillapítással és a férj-beszélgetéssel kapcsolatban is. A Tantum verdét meg is rendeltem a férjemtől, sajnos csak pasztillát kapott, de elszopogattam már egyet, és remek ez is. Nagyon köszi! Én egyáltalán nem vagyok egy tűrjük-a-fájdalmat-jó-az típus, azon vagyok, hogy amit lehet kockázatok nélkül csillapítani, mert van rá eszköz, azt hajrá, csillapítsuk - épp elég elviselni, amit nem lehet vagy nem szabad gyógyszerelni. Persze a láznak élletanilag fontos szerepe van, de nem egy 35 hetes baba életében, úgyhogy muszáj levinni. De remélem, már nem jön vissza, és azzal az egy Algopyrinnel megúsztuk a dilemmát. Holnap megyek az első ctg-re, asszem tévedésből ultrahangra is
, mert nem írta fel a doki, csak diktálta, mire kérjek időpontot, és mire két hét múlvára, és asszem valamit összekeverhettem. Sebaj
A férjbeszélgetésre meg készülök. Mindig meg szokott érteni végül a párom, előbb-utóbb ezt is csak sikerül átéreztetnem vele, csak most valahogy lassabban megy, kicsit rossz a szintideje...
Mamacsibe: legmélyebb együttérzésem. Csuda nehéz az ilyen, épp most kesergek én is, az én hormonjaim is joghurtreklámon-is-sírós szinten vannak, úgyhogy persze nem kell sok, de vacak megélni, hogy nem értenek meg, épp az, aki a legfontosabb lenne. Apró pici lépésekben elmagyarázni, hogy Neked ez fontos...? Nekem ez a módszerem, most is erre készülök. Vannak fázisok, amiken át kell menni (1. "mondd csak, hallgatlak", 2. bedühödés, 3. elkeseredés - "de hát én ilyen vagyok, nem megy másképp", 4. "megpróbálom, jó?... de nem ígérek semmi!..."), és ezek mindig ugyanazok szoktak lenni. Néha nem egyetlen "ülésben" zajlik le mind, de összességében így mennek errefelé a konfliktuskezelések. Hm?
Juj de jó lesz az ultrahangon! Akkor végre láthatod tutira a picikét!
A hagymatea bizarrul hangzik... gondolom ez meg ettől hat.
Azért még rá kell szánnom magam.
Megymag, hát ha ezen múlik a sikeres szülés, én még meditálok szívesen pár napot a torokfájásomon, de igazán!
Csuda drága a férjed, hogy még a fél éjszakáját is rászánta zenére, de igazán, azért inkább aludjon szegény! Nincs fenn ez valahol a neten, ahonnét le tudnám tölteni? Cím, előadó, ilyesmi...?
Szüléssel és ráhangolódással én is valami ilyesmire jutottam, mint amit írtál. Hogy nekem magamnak kell. Hát, holnap megyek bogyókat venni, ha sikerül.
Kicsi fiam egyre jobban van, nem vagyunk épp szinkronban.
De azért öröm. Tud háromig számolni! Kettőig meg megszámolni!!!